Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlarr sağolun dün baya kötüydüm ama gece aradı hiçbişi olmamış gibi bnde bişi demedim ama kırgınım geldiğinde konuşacağım adam akıllı

iyiyim gülincim ya süperim hatta yani bılmıyorum kaç gün bu şekilde olucam ama artık ilişkinin çok önemli olmadıgını anladım.mutluyum ben yaşamımla ,garıp bır sekılde ıcımde huzur var hemde bu akşam yazlığa gıdıcem herkes benı beklıyor ne guzelzemuszemus

azracım çok sağol yani öyle gibi gösteriyor durum ya bıde su var benımkınden sonra bu kadar ayakta durabilmemin tek sebebi belkide mesajlarıyla,msnde telefonda heryerde yanımda bır ınsanın olmasıydı şimdilik mutluyuz ilişkiye başlamasak bile onunla ben huzurluyum adı konmamış bırsey belkıde daha güzeldir:)

kızlarr sağolun dün baya kötüydüm ama gece aradı hiçbişi olmamış gibi bnde bişi demedim ama kırgınım geldiğinde konuşacağım adam akıllı

azracım bak boşuna ağlayıp yıprattın kendini kırgın olman çok normal ama tel.de aadam akıllı soru çözülmüyo illa kavgayla kapanıyo tel.bu yüzden gelsin yüz yüzeyken anlatırsın kırgınlığını

inş. cnm geçici bişey değildir ve yazlıkta duyguların değişmez inş.

inşallah canım benım içimdede bu korku var ama o almanyada yaşayan türk arkadaşım canım diloşum zaten 10 metre yakınıma yaklaştırmaz.bız eglenmeye gelıyoruz dıye üzülmemi çenesiyle kapatır gibime geliyor kuzum

sen daha aradıgında korkuyorum dıye dusunuyorsan ,kım bılır görsen ne hale geleceksin.sana yaşatığı günleri düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…