Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya biliyormusun tubacım ben çok dua ettim ağladım gecelerce ne dualar okudum bi yerdede bişey okumuştum allah isteemediktn sonra kuluda istemeyezmiş allah istyormuşki bizde ondan barışmak için yardım istiyoruz israrla hemde bn ne ağladım dua okurken ne üzüldüm hala dua ederim hayrlısı ile dönsün hatalarını anlasın diye o yüzden bn inanıyorum o odunun aklı başına gelcek inş hayrlısı ile:kedi:

nılım bende ıyım ıste napıım ıgne oluyorum belım agrıydu ya ..ıgnelerde bı yakıyo sorma ..bu ara bundan sıkayetcıyım:)))

oyy kıyamam cnmzemuszemus yaa hain iğnelerr kaka iğneler pis iğnelerraman tatlım işe yarasındaa yaksın artık o kadarcıkda dayanılırkafamçokkarıştı

oyy kıyamam cnmzemuszemus yaa hain iğnelerr kaka iğneler pis iğnelerraman tatlım işe yarasındaa yaksın artık o kadarcıkda dayanılırkafamçokkarıştı

kaka ıgne:mymeka:
evet ya ıyı geldı yuruyebılıyorum dık bı sekılde:lepi:
sen napıon bakalım hersey yolundamıkaydirigubbakcemile

canlarım ben kaçar yarın erken kalkıcam tatil devam ediyor:)) üzmeyin kendilerinizi geldğim gibi gidiyorum kimse bizden kıymetli değil :))) öptüm hepinizizemuszemus

kızlar ben cıkıyorum ıyı geceelr hepınıze...mubarek persembe gecesı cumaya baglayayn gece allah tum dularımızı kabul etsın...hepımız yuzu gulsun ..
hakkımızda hayrlı olanı allah gonlumuze razı etsın..gonlumuzde olanı hakkımızda hayrlı eylesın...
hepınızı cok optum

günaydın kızlarr...hayırlı cumalar hepinize...çok güzel bi gün diliyorum hepinize zemuszemuszemuszemus

GÜNAYDIN KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR HAFTANIN SON ÇALIŞMA GÜNÜ GELDı .AKŞAMA DENıZ ,KUM,GÜNEŞ,VE SABAH ERKEN KALKMAYA KAVUŞCAM 2 GÜN OLSADA BUYUZDEN BEN COK MUTLUYUMzemuszemus

kuzum kıyamam ya.
ama sürekli sen en azından şehir stresı az olan yerdesın ve ıstersen 1den sonra denıze gırmeye falan gidebilirsin ama bu durum istanbul gibi bir yerde imkansiz....

kuzum kıyamam ya.
ama sürekli sen en azından şehir stresı az olan yerdesın ve ıstersen 1den sonra denıze gırmeye falan gidebilirsin ama bu durum istanbul gibi bir yerde imkansiz....

haklısın hayatacım yaa senin için zor oluyodur hafta sonları buraya gelmek ist.da yanlız mı yaşıyosun cnm sen?

evet canım aslında aılemle yaşıyorum ama aılem mayıs sonu tekırdağa gidip kasım başı geliyorlar.o kadar süre yanlız yaşıyorum her yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…