ewet içim fena oldu.aramasın wazgeçtim neden böle yapıo mafoldumben
solucanım arasın bırak sen niye kötü oluyosun aramasını,acı çekmesini istiyodun kuzum hemen teslimmi olcaksın ona kafanı karıştırmasın izin verme bebişim
Allah karestsin ya ben üzülüorum işte,lanet olsunki onun kadar gaddar olamiorum mafoldumben
napıonuz kızlar...
onun kadar gaddar olamasanda sana yaptıklarını ve hala yapmaya devam ettiklerini unutma solucanım sen boşuna çekmedin o acıyı yok öyle aylar sonra gelip yine üzmek.hadi toparlan kendine gel sen güçlü kızsın izin verme seni üzmesine
hoşgeldin ebrummm zemuszemus
bana bi plan bişiler bulun nolur,ona çok acı çektirmek istiorum.napabilirim
Plan yapma canım boşver, kendi haline bırak, Allah çektirsin ona acıyı, sen Allaha sığın, bence şuan sessiz kalmakla iyi yapıyorsun, sadece özlemek zor bilirim..Ama dayanıcaz başka çare yok..mona pisa birkaç sayfa önce çok güzel şeyler yazmış, seni ilişkin boyunca ağlatan adam, ailesiyle senin aranda denge kuramayan adam, ilerde bocalar durur, ilişkisinin arkasında duramaz..Sorunlar yaşanan hiçbir ilişki eskisi gibi olmaz, aklımızda hep geçmişten bişeyler kalır ve aklımızı kurcalar, belki de nefrete dönüşür, işler daha da kötüye gider..Ben hep şu şekilde düşünürüm, benim yaşadıklarım hayırlı mı değil mi bilmiyorum ama Allaha bana insanların (lalenin, ailesinin, arkadaşlarının) gerçek yüzünü gösterdiği için şükrediyorum her zaman..[/B][/COLOR]
Plan yapma canım boşver, kendi haline bırak, Allah çektirsin ona acıyı, sen Allaha sığın, bence şuan sessiz kalmakla iyi yapıyorsun, sadece özlemek zor bilirim..Ama dayanıcaz başka çare yok..mona pisa birkaç sayfa önce çok güzel şeyler yazmış, seni ilişkin boyunca ağlatan adam, ailesiyle senin aranda denge kuramayan adam, ilerde bocalar durur, ilişkisinin arkasında duramaz..Sorunlar yaşanan hiçbir ilişki eskisi gibi olmaz, aklımızda hep geçmişten bişeyler kalır ve aklımızı kurcalar, belki de nefrete dönüşür, işler daha da kötüye gider..Ben hep şu şekilde düşünürüm, benim yaşadıklarım hayırlı mı değil mi bilmiyorum ama Allaha bana insanların (lalenin, ailesinin, arkadaşlarının) gerçek yüzünü gösterdiği için şükrediyorum her zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?