Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

KızÇeler ben cıkıyorum yazlıĞa gıdıcem .haftasonu gıremeyeceĞım.gÖrÜŞÜrÜz kendınızı Üzmeyın kendınıze ıyı bakın.

Allah karestsin ya ben üzülüorum işte,lanet olsunki onun kadar gaddar olamiorum mafoldumben

onun kadar gaddar olamasanda sana yaptıklarını ve hala yapmaya devam ettiklerini unutma solucanım sen boşuna çekmedin o acıyı yok öyle aylar sonra gelip yine üzmek.hadi toparlan kendine gel sen güçlü kızsın izin verme seni üzmesine

napıonuz kızlar...

hoşgeldin ebrummm zemuszemus

bana bi plan bişiler bulun nolur,ona çok acı çektirmek istiorum.napabilirim

bana bi plan bişiler bulun nolur,ona çok acı çektirmek istiorum.napabilirim

Plan yapma canım boşver, kendi haline bırak, Allah çektirsin ona acıyı, sen Allaha sığın, bence şuan sessiz kalmakla iyi yapıyorsun, sadece özlemek zor bilirim..Ama dayanıcaz başka çare yok..mona pisa birkaç sayfa önce çok güzel şeyler yazmış, seni ilişkin boyunca ağlatan adam, ailesiyle senin aranda denge kuramayan adam, ilerde bocalar durur, ilişkisinin arkasında duramaz..Sorunlar yaşanan hiçbir ilişki eskisi gibi olmaz, aklımızda hep geçmişten bişeyler kalır ve aklımızı kurcalar, belki de nefrete dönüşür, işler daha da kötüye gider..Ben hep şu şekilde düşünürüm, benim yaşadıklarım hayırlı mı değil mi bilmiyorum ama Allaha bana insanların (lalenin, ailesinin, arkadaşlarının) gerçek yüzünü gösterdiği için şükrediyorum her zaman..

kırmızıyla işaretlediğim sözlerin gerçekten çok doğru sorun olan bi ilişki bidaha asla eskisi olmaz ne kadar seversen sev

ebruu kız niye erkenden kalkıyosun uyusana mirmirmirmir ben evde olsam hala uyuyo olurdum kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ne kadar güzel yazmışsın esincim..dediğin gbi bazen nefret edorum özellikle 'solucana bi sarılsam barışır benle' demesi çok sinirime dokundu.bu kdr basit göruo demkki beni,kendıne we benım sewgime bu kdr güwenio
buna uyuz oldum yanii ama acaba ailesine rest çeker mi dersin?ben hiç sanmıorum.bu kadar irençlikten sora onla barışırsam yılın gerizekalısı ilan etcem kendımı.

merhabalar kızlar,
bir zamanlarr buranın demirbaşlarındandım...uzun süredir girmiyorum ama çok da boşlamamak lazım...
biraz moral olsun istedim yeni ayrılanlara...herşey geçiyor inanın bunu 6-7 aylık süreçte burdaki arkadaşlarımla beraber gördüm burası en büyük ilaçtı...hayatta unutamam dediğim deliler gibi sevdiğim aşık olduğum üzüldüğüm ağladığım günler boyu arayıp yalvardığım adam şimdi benim için ne mi ifade ediyor...koca bir HıÇ...başkası olamaz sanıyordum alışamam sanıyordum oluyormuş,onsuz nefes alınamaz sanıyordum alınıyormuş,acı cidden insanı olgunlaştırıyor...aşkı acısıyla tatlısıyla insan gibi adam gibi yaşıyoruz en azından şu cektigimiz cektiginiz acıları bigün vay bee ne günlerdi diye hatırlayacaksınız...gülüp geçeceksiniz evet ciddiyim yanınıza kar kalacak dostlarınız olacak sevgilisinden ayrılanlar klubünün en güzel yanı da bu zaten...yaşadıklarınızın hepsini ben de yaşadım ilk ayrıldığımda düştüğüm boşluk artık onun olmadıgı dusuncesi onsuz yaşamam gerektigi hissi evett artık o hisler yok onsuzda hayat cok güzel devam edıyor bana da geçecek dedıleri zaman imkansız görunuyordu ama geçiyor şimdi o yok saglam dimdik ayaktayım...tek gereken zaman ve istek,unutmayı istemeniz gerekiyor kendinize bile bile acı cektirmeden yalnız kalmadan acınızı paylaşarak zamanla azaltmanız gerekıyor inanın gün gelecek sizde nasıl yeni birine aşık olabildiginizi sevebildiginizi ve o deliler gibi asla unutamam dediginiz adamın sizin için hiçbirşey ifade etmedgini göreceksiniz şaşırarak hayret edeceksiniz ve vay bee diceksınızz ugruna agladıgım ölüp bittigim adam artık bir hiç...

Bunu en kısa zamanda demenizz dileğiylee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…