Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım benim yaa doğru sölüyosun öyle çok yıpratmıyorum kendimi eskisi gibi değilim ama arada oluyo :) bakalım bizimde gercek aşklarmız nerde ne zman gelicekler bekliyoruzzz :kedi:

Naber kız nerelerdesin sen merak ediyodum seni heee :) gerçi baya iyi görünüyosun aman bozulmasın tatlım :1hug:

kızlar vede sıze bır arkadaşımı anlatıcam gerçekten halimize kimi zaman belkıde şükretmeliyizdir kim bilir.arkadaşımın annesi mardinli bir aşiret reisinin torunu ve kadın mardinde taş ocağı işletiyor ,çok cadı bırısı ınanılır gıbı degıl arkadaşımın babası dayanamadı boşandı o derecede.çocuk başka bır aşiret reisinin torunu gene mardinden ve kızla çocuk bırbırını cok sevıyorlar ama aıleler olmaz dıyor.çok çaresiz iki tarafta bıldıgınız gıbı degıl telefonda bırbırlerıne aglıyorlar ama sonu yok ilişkilerinin biliyorlar.çünkü arkadaşımın annesi çocugu gecen yaz mardinde rezil etmişti kzına yapmadıgını bırakmamıştı cok şükür halimize en azından kendı kararlarımızı kendımız verebılıyoruz yada karşımızdaki insanlar verebiliyor ılıskımızı 3.cü kişiler yönetmiyor.

ylka canım hoşgeldin tabıkıde bız daha kıymetliyiz o küçük beyinlerden ama senı kıskandım keşke bende tatil yapabilseydim.

:))) bütlere kaldım hala tatil yapıyorum kaydirigubbakcemile3 walla hayatcım doğru demişsin geliyorlar cidden geliyorlar ve ben inanıyorum bnmki er yada geç gelecek nie kendimi paralıyayım ya ??? kim ki o yani bn 50 tan eondan bulurum kendimi övmüyorum ama o bnm gibisini asla bulamaz ki bulamıyor gizli nolardan çağrı atıo facebooktada hala cwp yok bol bol resmlerime ve arkadaşlarıma bakıo korkak hayatcım bni görmeye korkuo tekrar aşık olcak çnkü kaçıo benden aman kaçsın nereye kadar kafasında bitirmiştr diolar kalpte bitiremedikten snra neye yarar amannn boşwerrrr warsın bitirsin ama kalbinden asla silemycek bnişakkıdı

kızlar ben cıkıyorum yarın iş var görüşürüz fıstıklar kendınızı üzmeyin.giden gider kalan sağlar bızımdır gidenin arkasından daha ıyısı elbet gelır kuzular öptüm hepinizi.

Naber kız nerelerdesin sen merak ediyodum seni heee :) gerçi baya iyi görünüyosun aman bozulmasın tatlım :1hug:

buralardayım cnm ya tatil mode dayım :)) walla bnm odunumu unuttum ama seviom tabi yüzü yk gelmeye bana biliyormusun napcaz bilmiyoruz:)) bi görünsemmi şuna aklı karışsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nyse akışına bıraktım ben tubacım ama gelicek bn eminim:lepi:

gerçekten adamsa ve gerçekten yüreği varsa sevmek ne demek biliyorsa bu kendısını sevmekte olabılır elbet gelecektir.çünkü biz diğer kızlar gibi değiliz sevdik ve sevgimiz için herşeyi yapmayı göze aldık..öptüm hepinizi ben kaçtım

haklısın güzelim bir odun gider 10 odun gelir ki gelio kızlar ben ayrıldğımdan beri ne teklifler alıyorum şımarmadım değil yani o yansın bnm gibi değeri kaybetti die görüşrüz hayatcım ii geceler tatlı rüyalar sana :1hug:

Canım faceleri açık ta ordan biraz takip ettim öyle işte :) Alışıyorum canım evt ama bazen öyle anlar oluyokii... oyy nese yaa iyi olucaz bigün tamamen kurtulcaz sonsuza kadar böyle gitmez ya :)

sende bendensın:gitme:
bende face den bakıorum aslında bıltım su face den valla:mymeka:
bakasak ama ınsanın elınde dgıl napmıslar dıye merak eıdyo
ben bıde sıfresını bılıyorum aynı..hem herkezede acık..
seytan dıyo degıs sıfresını..zaten benımkı degıl kız kullanıyo sadece ayrı sınır oluyorum ben mutsuz olsunlar dedıkce mutlu mesut gorunce cok sınırım bozuluyo
ama dedıgın gıbı hep bole surmıcek ya elbet bızde super olcaz asık olcaz tekrardan:Saruboceq:
benımde 5 bucuk falan oldu hayatına kız gırelı ama gercekten ıyım ama bazen bende depresıyom aslında bugun deprestım ama geldı gectı ıste

Aynen öyle canım alışıyo insan ama arada bi böle depresimler oluo ayy napalım adam gibi sevdik biz ondan sevmeyi becerebiliyoruz teseliiye bak ya nese yaa iyi olcazz iyi olcazz hatta iyiyizz iyiyizzz çekim yasasıı

hee anlıorum tatlım gez toz tadını çıkar tabii sen ağlarken oda geziyodu :dilcikar: bırak pişmanlıktan kudursun bi süre daha kendini ona gösterme lütfunda bulunma onu bile haketmiyo neler saymıstı sana klava: hayırlısada hakkında gelir umarım tekrar iyi olur aranız ama diilsede dediğin gibi 1 odun gider 10 odun gelir odun olmaması temennisiyle tabi...

ıyıyız tugbacım buna sukur valla...ne gunler gectı burda...sımdı gerıye bakınca cok ıyıız hemde

aynen öyle be canım ne günler geçtiii aman bidaha yaşamak istemem çok şükür atlattık o şokları bunalımları az ucundan kaldı oda geçiyo zman herseyi silerr... :1hug:

nil hosgeldin canım iyisindir umarım... a.s.

ya kızlar benim çıkmam lazım ama çok öpüyorum hepinizi iyi davranın kendinize grsrz ii geceler Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…