inşallah canım tuğbacım belkide aslında o insan vardı bılemezsın yada karşısına bır anda hıc beklenmedık sekılde cıktı.ilişkiler bızım yaptıgımız tercihlerdir bazen ilişki yaşarız olmaz ve bıter yapabileceğimiz birşey yoktur bunu şöyle düşünün kızlar bır işe giriyorsunuz işte var gücünüzle çalışıyorsunuz fakat o işi başaramıyorsunuz ve işveren tarafı durumu fesih ediyor ,yada siz aslında iş yerinden memnun kaalmıyorsunuz ve işten çıkıyorsunuz.bu ilişki denilen olayda aynen böyle inanması zor ama gerçekten böyle.tercihler hayatımızda var malesef karşı tarafın ayrılma ve yenı bırısı ıle başlama tercihini değiştiremiyoruz cogu zaman.
ve şuna çevremden eminim birgün aşk öyle bir geliyorkı anlayamıyorsunuz nerden nasıl geldiğini ve en olmaz insana bıle aşık olup bır anda evlenebiliyorsunuz sadece zaman ve düşünmeyin eskiyi az önce bır arkadaşıma da benzer cümleleri söyledim.benım anlamam cok zor oldu çok bedel ödedim siz ödemeyin lütfen kızlar yapmayın kendınıze bunu bırakın onlar mutlu oluyorlar ıse sızde mutlu olun hayat başka bırısı için üzülüp acı çekecek kadar uzun değil.bugünü yaşıyoruz yarın hayatta varmıyız bilemezken neden eskiden yaşadıgımız bır ılıskı ıcın acı çekelim ki? ve sevenler gelıyorlar işte buyrun adam geldi hemde en gelmez denilen adam geldi ilişki ne diye dalga geçen insan peşimden koşup anlatmaya çalışıyor.belkıde gelecekler ama gelene kadar lütfen kendinizi yıpratmayın inanın o küçük beyinli erkek adı verılen kişiler bunlara değmez.....
evet ebruşum kimse bizden kıymetli değil:dilcikar:walla bni o yüzden bırakmış aramıo sormuo sözde ama msj attımı cwpta verio beyfendi görse eminim aklından çıkmam ama görünmüyorum keyfim ii benm :))
ylka canım hoşgeldin tabıkıde bız daha kıymetliyiz o küçük beyinlerden ama senı kıskandım keşke bende tatil yapabilseydim.
Naber kız nerelerdesin sen merak ediyodum seni heee :) gerçi baya iyi görünüyosun aman bozulmasın tatlım :1hug:
kızlar ben cıkıyorum yarın iş var görüşürüz fıstıklar kendınızı üzmeyin.giden gider kalan sağlar bızımdır gidenin arkasından daha ıyısı elbet gelır kuzular öptüm hepinizi.
Canım faceleri açık ta ordan biraz takip ettim öyle işte :) Alışıyorum canım evt ama bazen öyle anlar oluyokii... oyy nese yaa iyi olucaz bigün tamamen kurtulcaz sonsuza kadar böyle gitmez ya :)
sende bendensın:gitme:
bende face den bakıorum aslında bıltım su face den valla:mymeka:
bakasak ama ınsanın elınde dgıl napmıslar dıye merak eıdyo
ben bıde sıfresını bılıyorum aynı..hem herkezede acık..
seytan dıyo degıs sıfresını..zaten benımkı degıl kız kullanıyo sadece ayrı sınır oluyorum ben mutsuz olsunlar dedıkce mutlu mesut gorunce cok sınırım bozuluyo
ama dedıgın gıbı hep bole surmıcek ya elbet bızde super olcaz asık olcaz tekrardan:Saruboceq:
benımde 5 bucuk falan oldu hayatına kız gırelı ama gercekten ıyım ama bazen bende depresıyom aslında bugun deprestım ama geldı gectı ıste
buralardayım cnm ya tatil mode dayım :)) walla bnm odunumu unuttum ama seviom tabi yüzü yk gelmeye bana biliyormusun napcaz bilmiyoruz:)) bi görünsemmi şuna aklı karışsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nyse akışına bıraktım ben tubacım ama gelicek bn eminim:lepi:
ıyıyız tugbacım buna sukur valla...ne gunler gectı burda...sımdı gerıye bakınca cok ıyıız hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?