Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bır türlü yazamadım .ailen de onaylıyor eğer sen bu çocuga karşı herhangi bir şey hissediyorsan ve cocuk sana açılırsa ,anlaşabileceğinizii,ilerde problem olmayacağını düşünüyorsan dene derim.
çünkü 2 yaş bırsey degıl canım.

bende nıkah masası olacak bu işin sonu diye düşünüyorum....
vereliniortak
ecrın bızden bızden buyuk erkeklen de cıkdık ne oldu hıc bısı bırak belkı hayırlısı budur..ınan ıcımden gectı olucak dıye hıslerımde tutar....
bı şans ver..sonra pısman olma cunku ınsanları tanımadan bısı deme belkı daha mutlu olcaksın he gulom..

kızlar tşk ederım destegınız ıcın sımdı aradı konustuk
hızını alamadı kapattıktan snra msj attı kaydirigubbakcemile3

gene kaçirmişım sizleri ecrin kuzum bak senı aşk nerde buldu içime doğmuş sanki.gitmeden belkide demiştim doğru çıktıopuyorumnanaktan

hayata cnm evet solemıstın ama gene olmus degılkı yanı cok uzak bı ıhtımal olmaz yanı
ama guzel bı macera anı olarak kaldı

kuzum bence öyle kalmayacak yanı ben ne uzaklar bılıyorum kı yakın ettıler sonunda hayatlarını bırleştirdiler.uzak olmaz dıye düşünme akışına yaşa kuzum...

Npım kız amele gıbı ÇalıŞıorum bende Çok gelıŞme yok daha dogrusu hıÇbıŞey yok monoton bı hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…