Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gulıncım evet bırı var gıbı ama olmıycak dua misalı sımdı amın demek olmaz olmıycak cunku ya ole kızlara anlattım fıkır danıstım

nsl yanı noldu kız nıe anlatmıosunuz yaa hayata da bısı anlatıcaktı anlatmadı

ben yokken olanları gulınım ozetlıycektı oda ozetlemedı
topıcın havası kacmıs ya

merhaba kızlar uzun zamandr girmiyordum bir gireyim dedim , gerçi eski konuları okumadım ama buraya yazmayı özledim yazayım dedim . Nasılsınız kızlar iyi misiniz ? Ben bi hafta tatil yaptım şimdi de staja başladım kafamı kaşıyacak vaktim yok arasıra aklıma geliyor evet , keşke arasa diyorum ama böyle mutluyum napalım önüme bakacağım bundan sonra , hayat üzülmeye değmeyecek kadar güzel :)

ben şahsen bizzat eski sevgilim dönse kabul etmem şuan
o zor günler solan güller eskidendi geçti..

ben şahsen bizzat eski sevgilim dönse kabul etmem şuan
o zor günler solan güller eskidendi geçti..

ben de kabul etmem canm yaa üsteliik annem arkadaşlarım öldürür beni kabul etsem ama işte aklıma gelio sık sık hatta arasam mı bile diyorum bazen

...
Seni korkutacak geçtiğin yollar,
Arkandan gelecek hep ayak sesim.
Sarıp vücudunu belirsiz kollar,
Enseni yakacak ateş nefesim.

Kimsesiz odanda kış geceleri,
ıçin ürperdiği demler beni an!
De ki Odur sarsan pencereleri,
De ki Rüzgar değil, odur haykıran! Necip Fazıl...
...

Kızlar inş herkes iyidir. Öyle bende bayadır yazmıyorum, hayat ne tuhaf haketen ya :) çok karışığım bu aralar 5 buçuk ayı geçti benimde acım hafifledi diyebilirim ama bazen neler yaptığını takip ediyorum okadar canım yanıyoki en başa dönüyo gibi oluyorum :) oyyy bazen beni hiç sevmemişmi acaba bile diye düşünüyorum. Belkide öyle!... Aman neyse tamamen aklından atan arkadasların haberlerini okuyunca çok mutlu oluyorum ya, inş en yakın zamanda bizde öyle oluruz... Herşeyde bi hikmeti var Rabbimin eminimki ilerde iyiki olmamış iyiki ayrılmışız dicez. Zaman ne göstericek bilmiyorum akışına bıraktıkk iştee.. Bu süreçin kısa olmasını istiyorum ama :) " Hak şerleri hayr eyler. Zannetme ki gayr eyler. Ârif anı seyreyler. Mevlâ görelim neyler. Neylerse güzel eyler " :)

öptüm hepinizi kızlar... a.s. He bide! eskileerin biraz daha sık girip destek olmasınıı istiyorumm ben onların tavsiyelerini okumak istiyorum, tecrübelerinden yararlanmak istiyorumm yalnız hissetmeyelim kendimizi diye :) ben en çok sıkıldığım en çok daraldığım anlarda direk burayı açıyorumm bişeyler okuyup rahatmak için ama artık pek göremiyorum kızlarıı :)...

nsl yanı noldu kız nıe anlatmıosunuz yaa hayata da bısı anlatıcaktı anlatmadı

ben yokken olanları gulınım ozetlıycektı oda ozetlemedı
topıcın havası kacmıs ya

kuzum senden bana vakıt kalmadı ki canımcımŞeniz
anlatacağım şey benım eski lale ıle ılgılı bazı şeyler var.
kafamdaki herşeyi açıklığa kavuşturdum ve bır o kadarda şuanda içim çok rahat.
kafamda böyle diye düşündüğüm herşeyin aynı olduğunu direk bırıncı şahıstan duydum desem yerıdır.ne kadar ezikmiş onu anladım ve inanın ki ben benım lale için bir gün bu lafı söyleyebileceğimi düşünmezdim bile ama oluyor söyleniyor.
ve kızlar ben galiba aşık olmak üzereyim kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt

bu aralar zaten kımse kımseye bırsey yazmıyor nasıl oldu artık site ben anlamadım yazmak out okumak in oldu bu aralarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…