Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata kapandı o mevzu bıttı yanıı anlamadım bende bıŞey..2 gun oldu aramadı zaten duzgunde gÖrÜŞemedık bız bende aramıorum aÇıkÇası...Çnkı suÇlu hayata pazar gunu sÖzde gÖrÜŞcektık ses Çıkmadı ve hala sesı Çıkmadı ben aramam Öyle huylarımda yok gıdene gule gule....bılmıorum merakta etmıorum..

içimde bir korku var derya adını koyamadığım bir duygu var benım bu izmirli olan çocuk dostum dedıgım ınsanla artık farklı bır noktaya geldık yok yanımda ama sürekli yanımda gibi mesajlarıyla herşeyiyle benı büyülüyor desem yeridir zaten içimde ona farklı duygularda var.yarın için izin almamı istedi bende izin almayı denıyorum müdürümden cevap beklıyorum.
akşam onunla görüşcez ve kesın bu kadar zaman sonra onunla oturup konuşucaz ama kafam allak bullak evet ona karşı bırseyler hıssedıyorum ama adını koyamıyorum ve şu var ben bugun adını koyarsam duygularımın yada onun duygularının askerde hedef tahtası haline gelicem az önce bır kız arkadaşı yakın cevresınden ondan hoşlandıgını beklemek ıstedıgını söyleyeceğini söyledi.ve kız bılıyorum daha onceden bsyler yaşamışlar ama bunun umrunda degıldı kız öylesine bırseylerdı sımdı bıle bıle bırseyın adını koyarsam vede aynı sözü ben beklerım senı dersem kıza ne derim yarın öbür gün kendimi tutamamaktan ona karşı korkuyorum.vede acı çekiyorum ses cıkarmıyorum bu sefer neden senın sesın cıkmıyor neden dıye soruyor.3 gündür kaçtım en sonunda cevap verdm herseyden once dostumdu sımdı bılıyorum onun da içinde farklı iken vede 2 senedır dostuz ama boyle dostluk olmaz 24 saat boyunca mesajlaşan 2 tıp halıne gelen ınsanlarız bu dostluk degılki sanırım.ben ılıskımde bıle boyle olmamıştım.askere gıdecek onu görürsem nasıl dayanırım askerdeyken onu görmemeye bilmiyorum ve bu durumlardan dolayı kesın akşam allak bullak olucam....

hatta gitmemeyi bile düşünüyorum gitmezsemde kendimden kaçmış olucam ve ilerde çok pişman olucam hazirandan beri kendimden kaçmayı deniyorum ondan kaçarak duygularımdanda kaçmış oluyorum.... ama bu sefer farklı artık sayılı günler var askere gitmesine ve benım için burda napcam ben Allahım ya.mafoldumben

hayatacım otur guzelce konuş korkmada ...bak bakalım düşünceleri neler...
zaten nerydeyse sevgili olmusunuz baksana ilgisine sen bile şaşırıosun...sıkma canını ona kafandaki düşünceleri tamamen anlat canım...ortak bir noktaya varırsınız umarım..

şaşırıyorum canım çünkü o kımseye bu kadar yakın olmazdı,trip attığında anında mutlu etmeye çalışmazdı kendınden once kımseyı düşünmezdi.garip birisi ve en önemlisi hayatının bu kadar ayrıntısını kımseye açmazdı ama şu var canım nasıl konuşurum ya bırseyler hıssedıyorum ama adını kendı içimdede koyamıyorum ve kız direk bana yardım et o senı dınler diye ona karşı hala boş olmadıgını söyledi kıza bsy dıyemedım bıle.çok mutluyum,gercekten ben ılıskı yaşamamışım son dönemde bıle dedım bunun ılgısınden ama yarın öbür gün kıza ne derım.yada derya ya askere gıdecek dıyeyse tüm bunlar.ve ters bsy dersem onu kaybetmekten de korkuyorum cok zor halim gerçekten ilk kez bu kadar kendımı cıkmazda hıssedıyorum....
ve cocuk benden cok üstün öyle birisi benım sevgilim olması bıle imkansız kafamda ki tam tip,ama benım ıcın o kadar ulaşılmazdı ki şimdi ulaşılabilir olmasında bıle bır ulaşılmazlık hissediyorum belkıde benı korkutan şey bu.bilmiyroum derya acaba görüşmeye bır bahane yaratıp gıtmesem mı?

neden korkuosunki hayata ne alaka git yuzleş hem kendini rahatlatırsın..olmassa olmaz zaten...

umudum mrb cnm evet geldım tatılden hemde ne gelış......

deryacım hayata gunaydın kızlar sızede =)

deryacım manyakmı o cocuk ya dalgaı gecıo 2 gundur aramama fln bos koy ses cıkmayan erkekten hayır yk hepımızın hayatımzda en az 1 kere yasamısızdır bunu...

hayata cnm bu delıkanlıdan anladıgım kadarıyla sandıgından daha fazla etkılenmıssın duygusal anlamda yksa bu kadar kacmaz savasmazdın kuzum kendınle..
bak ben hep hıslerıyle hareket eden bırıyım yazdıgını okuyunca ıcımden mutlka gorusup konusmalı dıe gectı kacma cnm oturun konusun bakalım neler oluo..

solucan cnm ozelden attıgın msj gordum ama bı kez daha okumam gerekıcek konuyu yogunum bıraz kafamı veremıorum anlamadan dogru duzgun ezbere bısı yazmak ıstemıorum bu yuzden oglen adam akıllı okuyup yazıcam cnm sana...

kızlar bana gelıcek olursan benım mınık askım arayıp duruo kızlar hıc cocuksu dgl cok olgun ya msjda bıle bazen ufacık oyunlar yapıorum bısıler soyluyorum ustalıkla cvp verıo az tılkı degılmıs bu bnım mavişimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neden korktuğumu bende bılsem keşke ama içimde tarıfı ve adını koyamadıgım bır korku var.
ecrin,solucan sız yerımde olsanız ne yapardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…