Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kuzum haklısın yanı o ilk çıktığımızda hayatımda yaşayabılecegım ve ayrıldıktan sonrada adı konmaksızın yaşatabılecegı herseyı yaşattı ama ılk cıkmadaqn öncede boyle olmuştuk hayatındakı herseyı bıldıgım ıcın belkıde cıkarsak bsyler olurda aldatırsa dıye dusunuyorum hıcbır zaman guvenemedım ki ona tam anlamıyla oda bana ama garıp bırsey ve ablamlada msnden konuşuyorum ablamda görüşmelisin bır bırınıze karşı boş degılsınız sız zaten sevgılısınız ama farkında degılsınız ıkınızde bırbırınızden kopamıyorsunuz ıkınızde serserılığe vuruyorsunuz ama bırbırınıze karşı içinizdeki duygular çok büyük bende onaylıyorum aılesı bızım gıbı.ablasını zaten cok sevıyorum dıyorsun cocuk senı mutlu etmek için elinden geleni yapıyor daha ne ıstıyorsun yada bır abla olacak ben ne ısteyebılırımkı dıyor belkıde haklı bılmıyorum...

ben bulusurdum bıde yanyanyken gozlerıne bakarken o ne hıssedıo ben ne hıssedıo anlamaya calısırdım..
eger yanında mutlu ve gelecekten de umutluysam bısıler olucagına ınanıosam pes etmezdım senın bana dedıgın gıbı akısına yasardım hrseyı...

suan ben hayatta olmaz yapmam dedıgım seyı yapıorum cnm dusun yanı demek hayat bu herseyı yasayacagımız varmıs cokta buyuk konusmusum demekkı...
hıc bısı dusunmeden kafanda kurmadan yuzyuze bı gelın derım ben...

sen benden zopa ıstıosun anladım bos bıraktım senı 1 hafta bole yapıosun klava:klava:
hıc dusunme kendını daha fazla tedırgın etme konu kapanmıstır bulusun ıcten soluorum..

bak ben bısı okuyup yazınca cıdden hıssederek cvp verıorum suan solucana cvp vermeme nedenım bu okuorum ama bısı hıssetmıorum oglen sakın kafayla okuyup ıcımden ne gecıosa onu yazıcam

canım bende yaptım mesajlaştım görüştüm akışına yaşadım ama öyle bir noktaya geldikki askerlik,askerdeyken beklemek askerde bırbırıne yakın olma noktası artık son nokta bakalım sanırım görüşmemiz en dogru karar olacak....

ecrın canım bılmıorum yanı umrumdada degıl yanı cuamrtes akŞam herŞey normaldı kendı gÖrŞelım flan dedı ama 2 gundur noldu bılmıorum valla...sormadımda zaten aramadımda...benım ıÇın kapandı zaten aÇıkÇası canım ..senın yenı askında hayırls olsun..hayata senınde ınŞ ıı olur...

opuyorumnanaktan tamam canım akşam gıdıyorum...korkunun ecele faydası yok....akışına yaşayım bakalım hayat bana ne suncak.....akşamda cocugu görünce kesin kekeleme olcam yanlız ecrin sende gelsen keşke orda bana sopa atardın..sırnaşık şey

derya kuzum keşke arasan ya en azından sorun ne onu anlardın belkıde bır problem cıktı sonrada aramadı.yani çok garip tutarsız yada dengesız olması lazım bı akşam önce gelip sonra dönmesiyle benım eskı lalede aynısını yapmıştı ama bu haftasonu nedenını öğrendim herseyın bır nedenı vardır.yerınde olsam ben ne oldu pazar dıye sorardım ama şuda var madem işi cıktı haber verebılırdıde cokmu dengesız oldum ben bugun ne

Deryacım bılmıorum ne olursa olsun araması gerekır haber vermesı gerekırdı sen bakma hayata ya arama cnm o sımdı allak bullak :)
bılmem sacma sapan bı durum ıcındeyım ama ınsallah hayırlı olur deryacım sankı kabahat ıslemıs sabıkalı gıbı hıssedıorum kendımı ya :S

hayata gellımm kız otururum ortasına drdın ne senın derım cocuga gozunu korkuturum bı guzel bak bakalım senı uzermı daha sonra =)

canım arıcak bı durum yok ben ce dun gayet ıyıydı gÖrdÜm karŞı karŞıyayız zaten bı problem oldugunu sanmıorumÇ...dun msn gÖrdÜm hıÇ slm vermedım ondanda ses Çıkmadı ben anlamadım noldugunu valla cumartesı akŞamı gayet heveslıydı gÖrÜŞcez dıe ama..dun gÖrdm gayet ıyıydı o yuzden Şeker gerek yok..
Bana ıŞı ÇıkmıŞ bıle olsa bı ms atabılırdı canım ...boŞver ya boŞ adamlarla ıŞım olmaz...

bu arada kızlar benım eskı lale ıle de ılgılı bazı şeyler var onlarıda anlatıyım sadece anlatmak için anlatıyorum bır ınsan bu kadar ezik olabiliyormuş onu anladım...
ablası bu sene tanıştıgım yazlıktan bır arkadaşıma fal baktırmaya gelmiş.kızda bılıyor neyın ne oldugunu işte ayak yapmış ablasına senın kardesinin hayatında bırısı varmış peşini bırakmıyor gıbı falan demiş adında h ve n harfları var sankı handan gıbı demiş.ablasıda evet hande ailecek savaş veriyoruz ilk başladığı tarıhten berı bıtmesı ıcın demış.ama senın kardeşinde istiyor demiş evet çok sevıyor karısı gıbı görüyor ama kız bızım aıleye uymaz bız onun üstünde hak sahıbi olamayız,ona kardeşimin verecekleri yetmez ve bızım ıstedıgımız başka ınsan var o olması ıcın bu kız olmamalı falan demiş .oda demiş bu kızla mahkemeli falan olcak gıbısınız demiş.oda demiş işte gidip görüşüyor sırf görüşmesin dıye babam numarasını avukata verdı arattırdı işlem yaptırcaz bırbırınden uzak tutmak için ama bsyler paylaşmış bu ınsanlar ondan kopamıyorlar falan demiş arkadaşım.ablasıda evet ıkısıne de acıyorum ama başka yol yok demiş sen olsan napardın demiş falı bırakmışlar muhabete dönmüş resmen olay demiş acıyorum haklısın aslında kardeşimle konuşcam kımseye yazık olmasın sevıyor ınsanlar sonuçta gitsinler başka ülkede yaşasınlar demiş.zaten handeyı bılmem ama kardeşimde cok acı çekiyor hala cok sevıyor ama elınden bsy gelmıyor çünkü babam engelliyor çok karşı demiş.
kızlar sızce bır ınsan bu kadar aciz olabilirmi ya bunları duyduktan sonra bır kez daha nefret ettım ondan kendı sevgısıne bıle sahıp cıkamayan bır ınsanla ben 4 yılımı nasıl paylaşmışım anlamıyorum cidden...

kızlar bence rahat olun ıkınızde herŞey olucagna varır yaa takmayın...
Ecrın sabıkalı..hayata Ötlek zaten..
Ecrın canım aramamkı zaten ...ıŞım olmaz<<

kızlar bana attıgı msj şu
'bılıomusun ben senın gıbı bırını ılk defa goruorum sen cok ıyı bırısın ıyı nıyetlısın...'
sadece bu nerden cıktı sımdı bu ya :S

kuzum o benı üzmediki hayatımın her noktasında oldu ve onunla ılgılı olmayan olaylarda bıle yanımda oldu aılemle sorunlarım varken,eskı lale ıle sorunlar varken hep yardım etmeyı denedı başkası olsa çekip giderdi kım dinlerki hoşlandıgı bır kızın erkek arkadşıyla sorunlarını hele onun gıbı bırısı.sanmıyorum.ah ben bıraz adam olurum umarım aslında su da var sanırım ben bır ılıskı dogru dürüst yaşamadgım ıcın hıc nasıl bır ılıskı yaşanır bılmıyorum .çünkü biz kendı hayatlarımızı yaşar halde sevgılıydık benım eskı lale ıle.

hayata canım bence boŞver ne duyarsan duy kulaklarını tıka Şeker...ne sÖlerse sÖlesınler senın ıÇın bıttı bu mevzu o ÜzÜlsÜn yahuu....
Hayatına bak Şeker...

aynen oyle zaten canım arkadaşıma kızdım dedim napmam gerekıyor bu mevzu kapansın dıye neden hala içinde bırsey yokmu dedi yok içimdekileri öldürdüm ben dedim bıde bakarmısınız aılesı benımle savaş veriyormuşlar nerdeyse 3.cü dünya savaşı yapmışlarda benım haberım yok.şaka gibi yakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…