umudum mrb cnm evet geldım tatılden hemde ne gelış......
deryacım hayata gunaydın kızlar sızede =)
deryacım manyakmı o cocuk ya dalgaı gecıo 2 gundur aramama fln bos koy ses cıkmayan erkekten hayır yk hepımızın hayatımzda en az 1 kere yasamısızdır bunu...
hayata cnm bu delıkanlıdan anladıgım kadarıyla sandıgından daha fazla etkılenmıssın duygusal anlamda yksa bu kadar kacmaz savasmazdın kuzum kendınle..
bak ben hep hıslerıyle hareket eden bırıyım yazdıgını okuyunca ıcımden mutlka gorusup konusmalı dıe gectı kacma cnm oturun konusun bakalım neler oluo..
solucan cnm ozelden attıgın msj gordum ama bı kez daha okumam gerekıcek konuyu yogunum bıraz kafamı veremıorum anlamadan dogru duzgun ezbere bısı yazmak ıstemıorum bu yuzden oglen adam akıllı okuyup yazıcam cnm sana...
kızlar bana gelıcek olursan benım mınık askım arayıp duruo kızlar hıc cocuksu dgl cok olgun ya msjda bıle bazen ufacık oyunlar yapıorum bısıler soyluyorum ustalıkla cvp verıo az tılkı degılmıs bu bnım mavişimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuzum haklısın yanı o ilk çıktığımızda hayatımda yaşayabılecegım ve ayrıldıktan sonrada adı konmaksızın yaşatabılecegı herseyı yaşattı ama ılk cıkmadaqn öncede boyle olmuştuk hayatındakı herseyı bıldıgım ıcın belkıde cıkarsak bsyler olurda aldatırsa dıye dusunuyorum hıcbır zaman guvenemedım ki ona tam anlamıyla oda bana ama garıp bırsey ve ablamlada msnden konuşuyorum ablamda görüşmelisin bır bırınıze karşı boş degılsınız sız zaten sevgılısınız ama farkında degılsınız ıkınızde bırbırınızden kopamıyorsunuz ıkınızde serserılığe vuruyorsunuz ama bırbırınıze karşı içinizdeki duygular çok büyük bende onaylıyorum aılesı bızım gıbı.ablasını zaten cok sevıyorum dıyorsun cocuk senı mutlu etmek için elinden geleni yapıyor daha ne ıstıyorsun yada bır abla olacak ben ne ısteyebılırımkı dıyor belkıde haklı bılmıyorum...
ECRİNklava:
ecrİn canım bİlmİorum yanİ umrumdada degİl yanİ cuamrtes akŞam herŞey normaldİ kendİ gÖrŞelİm flan dedİ ama 2 gundur noldu bİlmİorum valla...sormadımda zaten aramadımda...benİm İÇİn kapandı zaten aÇıkÇası canım ..senİn yenİ askında hayırls olsun..hayata senİnde İnŞ İİ olur...
Deryacım bılmıorum ne olursa olsun araması gerekır haber vermesı gerekırdı sen bakma hayata ya arama cnm o sımdı allak bullak :)
bılmem sacma sapan bı durum ıcındeyım ama ınsallah hayırlı olur deryacım sankı kabahat ıslemıs sabıkalı gıbı hıssedıorum kendımı ya :S
hayata gellımm kız otururum ortasına drdın ne senın derım cocuga gozunu korkuturum bı guzel bak bakalım senı uzermı daha sonra =)
kızlar bence rahat olun İkİnİzde herŞey olucagna varır yaa takmayın...
Ecrİn sabıkalı..hayata Ötlek zaten..
Ecrİn canım aramamkİ zaten ...İŞİm olmaz<<
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?