Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata sen neymıŞ yaa adamlarla mahkemelık olcaksın yok bÖyle bıŞey ya....ayıp ya bu ınsanlarda ar damarı ÇatlamıŞ hayata..sen yenı hayatına bak..
Ötlek :)))))))))))))))))))))
alınmıosun dımı

aynen oyle ana baba kuzusu Allah benı kurtardı ondan verilmiş sadakam varmış....

kızlar noldu bılıomusun
alt yapı daı.bşk. msj geldı bana bu sıteyı cok kullanıomusum dıe
azaltmazsam yetkılımede bılgılendırme msjı gıdıcekmıs
cıkıorum ben sımdı cok kotu oldum ya arada gırerım artık hep acık olunca anlasılıo
yasak burda bole seyler

solucan lütfen kendini üzme ya bırak lütfen evet özledin ama hayatın boyunca bır hayatında olup bır olmayacak ınsanla daha ne kadar yapabılırsın....

kusura bakma solucan ama boşuna beklıyorsun bence....üzgünüm gerçekten daha güzel şeyler soylemek isterdim ama boyle.

solucan tatlım suan sırf sana yazmak ıcın gırdım sıteye artık yasak bana cunku pek bakamıorum

okudum ama ınan ıcımde zerre kadar dogruluk hıssı uyanmadı...
bu cocuk resmen OY_NU_YOORR....
kapıya cıkıp baktıgında emınım uzaktan bakıp bakıp gulmustur ne bıcım bı herıf bu ya lutfen kızma bana ama ınan yaptıklarıyla soyledıklerı bırbırını tutmuyor..
şuan yaptıgın zaman kaybetmek kendını bosa uzmekten baska bısı dgl...
bnce bunu yapma kendıne yoluna bak cek sende cızgıyı ustune ne kı bu bulunmaz hınt kumaşımı... hay Allah'ım ya...... Kaçtım ben......:gitme:

olabilir oynuo olabilir.yani şimdiki sewgilisini sewıo mu bilmiorum.sewmıosa neden cıkıo,ağlamam geldi yine,içime bişi saplandı.
ya o kızı cidden sewıosa ya da sewerse,onla nişanlanırsa falan yıkılırım heralde mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…