kızlar bana attıgı msj şu
'bılıomusun ben senın gıbı bırını ılk defa goruorum sen cok ıyı bırısın ıyı nıyetlısın...'
sadece bu nerden cıktı sımdı bu ya :S
offf.
solucan senın lale ne durumda?
hayata sen neymİŞ yaa adamlarla mahkemelİk olcaksın yok bÖyle bİŞey ya....ayıp ya bu İnsanlarda ar damarı ÇatlamıŞ hayata..sen yenİ hayatına bak..
Ötlek :)))))))))))))))))))))alınmıosun dİmİ
Solucan sİzde bİ gelİŞmemİ var eskİsİyle
tesekkur ederim kızlar,nice senelere hep birlikte inşallah a.s. :1hug:
ben anlatmaya basliorum artık.dün işte aradı bu açmadım ben.doum günü msjına da cwp wermeyince iyicene dellendi bu tabi..
arkadasımı aramis solucan nerde yanında mı die.ben ewinin önundeyim solucanın demis.
arkdsmda hayır yanımda deil ama yanına gdiorm şu an,gel fenerbahceye konusalim demis.arkadasımda bnm yanıma geliodu dün baska bi arkadasımzda içtik ewde 3 kız.
nese bulusmus bunlar.işte bu demiş geçen sene o benım yanıma gelmişti ben askerdeyken marmarise,doğum günümü kutlamaya bende yanında olmak istiorm onu görmek istiorm fln.çıktığı war mı demiş.arkdsmda herkes senın gibi diil 1 hafta sora blsun birini demiş.şimdi ewde kim war demiş,erkek war mı demiş.arkadasımda yok 3müzüz,hem erkek olsa nolcak demiş.bnmkide basarım ewi demiş.
we kızlar kendinden o kadar eminki,aynen şöle yapmış ben şimdi solucana sarılsam barışırız hemen yani demiş.sinir oldum yani
iş yeri nerde falan demiş.arkadasım bunun baya bi ağzına etmiş hepsini anlatmaya kalksam çok uzun sürer.he işte demiş arkadasım senın sewgilin oldunu bilioruz bide yalan söluosun,birbirinize yazdınız yorumlara kadar gördük kızın kim oldunu bilioruz demiş.bnmkide yaa istesem onada .iktir çekerim şimdi senin yanında ararım demiş.
arkadasım demiş solucan o kdr üzüldüki babasına bile sölemiş olanları,adam üzülmüş ne oldu sana ne bu halin die sormuş,solucanda anlatmış.annesi de senin adını bile anmıo artık sildi hepsi seni demiş.
sen şimdi bana söz werirsen aileme resti çekicem,yüzümü alıcam gelicem die tmm götürim seni solucana ama sen yalandan bile tamam demiosun demiş.bnmkide işim yok,işsizim hala demiş.
arkadasımda yüzk 50-100milyon bişe gümüş taksan bile olur ne yani fln demiş ama sizin ilişkiniz olmaz artık.o kadar iğrençlikten sora zor demiş o da doru haklısın demiş.
doum gunu msjını okuyunca ağladı aama sildi seni artık.sen sırf şu an canın görmek istio die bencillik yapıp onun karşısına çıkamazsın.o kaldıramaz artık bunları çok üzülür demiş.
bnmki demiş ailem solucanı askerden önce sewiodu ama sora sewmemeye başladılar demiş.baya bi konuşmuşlar fln,ben biraz içim ararım 1 saate demiş bu.
daha unuttuğum bi sürü ayrıntı war aklıma geldıkçe yazarım.welasıl bu aramadı hiç,gece tam 00.00 da msj attı arkadasıma
demişki çiğdem sen çok tatlı iyi bir kızsın,her zaman solucanın yanında ol.bgn onu görmeyi o kdr istiodumki ama suratına bakmaya cesaret edemedim.eğer doru apartmansa kapının önüne 23 tane gül attım(23 onun uğurlu sayısı)güllerin sayısını söleme solucana o saysın anlar.solucanımı öp benım yerıme yazmış.
bizde dedikki eğer doru apartmansa çıkınca görürüz.
işte bu kdr ama baktık gül mül yoktu,belki yalandan söledi hoşuma gitsin die belki dışarı inelim bakmak için o sıradada beni görür,belkide cidden bıraktı ama nedense ben göremedim.
bakalım ne olucak ailesine resti çekebilecek mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?