- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bende katılbilirmiyim bu kervaana?? biliyorsunuzdur az çok benim olayımıda
Kızlar pollyanna olun bakın üzülmenizi gerektirecek bi sevgiliniz var bende o bile yok. Var ama yok. malesef hayırlısı ise geri döner elbette ama Allahın izni ile
Katıl ama mutlu ol Mutsuz olma bırak o üzülsün
Şimdi Seni kaybeden Düşünsün.
anlamadım nasıl oluyor o benneyaptımki
emektar topişimin güzide şekerleri nassınız :teytey:
...
Seni korkutacak geçtiğin yollar,
Arkandan gelecek hep ayak sesim.
Sarıp vücudunu belirsiz kollar,
Enseni yakacak ateş nefesim.
Kimsesiz odanda kış geceleri,
İçin ürperdiği demler beni an!
De ki Odur sarsan pencereleri,
De ki Rüzgar değil, odur haykıran! Necip Fazıl...
...
Kızlar inş herkes iyidir. Öyle bende bayadır yazmıyorum, hayat ne tuhaf haketen ya :) çok karışığım bu aralar 5 buçuk ayı geçti benimde acım hafifledi diyebilirim ama bazen neler yaptığını takip ediyorum okadar canım yanıyoki en başa dönüyo gibi oluyorum :) oyyy bazen beni hiç sevmemişmi acaba bile diye düşünüyorum. Belkide öyle!... Aman neyse tamamen aklından atan arkadasların haberlerini okuyunca çok mutlu oluyorum ya, inş en yakın zamanda bizde öyle oluruz... Herşeyde bi hikmeti var Rabbimin eminimki ilerde iyiki olmamış iyiki ayrılmışız dicez. Zaman ne göstericek bilmiyorum akışına bıraktıkk iştee.. Bu süreçin kısa olmasını istiyorum ama :) " Hak şerleri hayr eyler. Zannetme ki gayr eyler. Ârif anı seyreyler. Mevlâ görelim neyler. Neylerse güzel eyler " :)
öptüm hepinizi kızlar... a.s. He bide! eskileerin biraz daha sık girip destek olmasınıı istiyorumm ben onların tavsiyelerini okumak istiyorum, tecrübelerinden yararlanmak istiyorumm yalnız hissetmeyelim kendimizi diye :) ben en çok sıkıldığım en çok daraldığım anlarda direk burayı açıyorumm bişeyler okuyup rahatmak için ama artık pek göremiyorum kızlarıı :)...
ben de iyiyim cinganecim, ee anlatın bakim
eskilerden haber var mı
yeniler geçer geçiririz itinayla
hepimiz az ağlamadık buralarda...
yeniler gelmiş hoşgeldiniz kız çingen burayadamı geldin:)
belinay merve hikayeni okudum umarım hayatında onu unutturacak biri çıkar
Benden yana malesef anlatabilecek hiç bişey yok 2 yıl önce geçmişimde unutamadım dediğimde öyle bir sünger çektim mi çıkmıyor bile alttan 2 gündür de bi ilişkim var işte öyle idare ediyoruz
kız çenebaz bikinili fotolar nerde koyda bikini modeli görelim
sen de benden, 30 senede unutamayanlardan :roflol:
boşver çaktırma, çivi çiviyi söker
bakarsın bu unutturur öbürünün yıktıklarını yerimseniben
:roflol: deli kız, ben koyarım da gerisine karışmam, topik kitlenir allama :roflol:
hım sende hoşgeldin kaç yaşındaydın okuyormusun
Hayatım seni takip ediyorummmmmm ÇAktırma a.s.
ben de iyiyim cinganecim, ee anlatın bakim
eskilerden haber var mı
yeniler geçer geçiririz itinayla
hepimiz az ağlamadık buralarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?