Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlar pollyanna olun bakın üzülmenizi gerektirecek bi sevgiliniz var bende o bile yok. Var ama yok. malesef hayırlısı ise geri döner elbette ama Allahın izni ile

Katıl ama mutlu ol Mutsuz olma bırak o üzülsün

Şimdi Seni kaybeden Düşünsün.

28.07.2009 * SALI

bendeki son damlada taştı, yeter artık... bitti...

kendime sakladım gözyaslarımı, boşa harcamamaya yemin ettim içimden...tanrıyla yaptıgım son anlaşmam oldu benim bu...belki bir gün karsıma çıkar ugrunda ağlancak biri ama o güne kadar mühür vurdum gözlerime... çekip gidene ne kal ne de gitme derim...hayat kafama vura vura öğrettti kimseye muhtaç olmadan yasamayı ve bundan sonra beni terk etmeyi seçeni ben kazanmak için ugraşmam zaten...

ben de iyiyim cinganecim, ee anlatın bakim
eskilerden haber var mı
yeniler geçer geçiririz itinayla
hepimiz az ağlamadık buralarda...

tubacım bu bile sana bir umut olmalı aslında... biz eskiler (!) artık hayatın onlardan ibaret olmadığının farkına vardık ... artık sürekli onlardan bahsetmek ; onlara dair acılar çekmekten vazgeçtik... nokta koymaya çalışıyoruz... kimimiz gerçekten başardı ; yeni sayfalar açtı hayatında ; hatta aşka bile yeniden inandı ... kimimiz sadece bu özgürlüğün tadını çıkarıyor ; kimimizin de ara sıra aklına geldiğinde hafif bir gülümsemeyle geçiştiriyor...

ben kendi adıma okumaya takip etmeye çalışıyorum ama belki bencillik diyebilirsiniz çok da satır aralarına giremiyorum ; kendi acı çektiğim zamanları hatırlıyorum ister istemez... ve ben hayatımda aşka dair acı çekmek istemiyorum artık... o yüzden de biraz da uzak kalmaya çalışıyorum...

sadece size tavsiyem ; yaşadığınız ilişkileri ve ayrılıkları gözden geçirin... eğer saygı yoksa yaşadığınız bu süreçlerde tek damla gözyaşı dökmeyin... bir de açıkça şunu da söylemek istiyorum ( belki dediğim gibi çok da dikkatli olmadığımdan ) çok karışık geliyor bana yaşadıklarınız ... belki de yaşınız gereği ayrılık sonrası ; ayrılık aşamasında yaşadıklarınız ; sürekli iletişimde olmaya çalışmanız ; bir şekilde haberler almaya çalışmanız filan ... bunlar sadece sonu ertelemenize ; ve haliyle iyileşme sürecini ertelemenize neden oluyor ... yoksa çözüm değil asla...

sadece kabullenin bu ilişkiler bitti ... acınızı çekin yeter... gerisini boşverin...

tubacım bilemiyorum yardımcı olabildim mi :sm_confused:

ben de iyiyim cinganecim, ee anlatın bakim
eskilerden haber var mı
yeniler geçer geçiririz itinayla
hepimiz az ağlamadık buralarda...

Benden yana malesef anlatabilecek hiç bişey yok 2 yıl önce geçmişimde unutamadım dediğimde öyle bir sünger çektim mi çıkmıyor bile alttan 2 gündür de bi ilişkim var işte öyle idare ediyoruz

yeniler gelmiş hoşgeldiniz kız çingen burayadamı geldin:)
belinay merve hikayeni okudum umarım hayatında onu unutturacak biri çıkar

sen de benden, 30 senede unutamayanlardan :roflol:
boşver çaktırma, çivi çiviyi söker
bakarsın bu unutturur öbürünün yıktıklarını yerimseniben

kız çenebaz bikinili fotolar nerde koyda bikini modeli görelim

:roflol: deli kız, ben koyarım da gerisine karışmam, topik kitlenir allama :roflol:

o kadar idaaalısın koyamazki koyamazsınkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…