- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kızlaryoksunuz yahuuu
Erkeklerin dediklerinin 3*1ine inanın
çingencim bence hiçbirine inanmayalım
neme lazım inandığım 3te birlik kısım da ömrümü törpülemeye yeter yerimseniben
hayatacım boşver haber yok, dert yok
yokoldukları delikte sonsuza kadar yaşasınlar
huzurumuzu kaçırmasınlar da :1hug:
ben tek sözüne inanmam şekerim... acaba oran ne oluyor o zaman -tatlicadiarzu-
Ozaman işin kötü turşunu falan kurmaları lazım biraz da olsa şans vermek lazım kızkurusu olacak halimiz yok ya. mecbur birine inanıcaz.
kız kurusu olmak ya da olmamak gibi bir derdim yok ki ...
beni mutlu edemiyorsa bu erkek milleti mecbur değilim onlara...
mutluluk benim elimde ... :lepi:
Şuanda elbette böyle ama gün gelecek anne olmak istiycez ve gün gelecek mecbur evlenicez mecbur değiliz belki ama biri ile beraber olucaz diyim.
kısmet diyelim canım en iyisi ... yerimseniben
tubacım bu bile sana bir umut olmalı aslında... biz eskiler (!) artık hayatın onlardan ibaret olmadığının farkına vardık ... artık sürekli onlardan bahsetmek ; onlara dair acılar çekmekten vazgeçtik... nokta koymaya çalışıyoruz... kimimiz gerçekten başardı ; yeni sayfalar açtı hayatında ; hatta aşka bile yeniden inandı ... kimimiz sadece bu özgürlüğün tadını çıkarıyor ; kimimizin de ara sıra aklına geldiğinde hafif bir gülümsemeyle geçiştiriyor...
ben kendi adıma okumaya takip etmeye çalışıyorum ama belki bencillik diyebilirsiniz çok da satır aralarına giremiyorum ; kendi acı çektiğim zamanları hatırlıyorum ister istemez... ve ben hayatımda aşka dair acı çekmek istemiyorum artık... o yüzden de biraz da uzak kalmaya çalışıyorum...
sadece size tavsiyem ; yaşadığınız ilişkileri ve ayrılıkları gözden geçirin... eğer saygı yoksa yaşadığınız bu süreçlerde tek damla gözyaşı dökmeyin... bir de açıkça şunu da söylemek istiyorum ( belki dediğim gibi çok da dikkatli olmadığımdan ) çok karışık geliyor bana yaşadıklarınız ... belki de yaşınız gereği ayrılık sonrası ; ayrılık aşamasında yaşadıklarınız ; sürekli iletişimde olmaya çalışmanız ; bir şekilde haberler almaya çalışmanız filan ... bunlar sadece sonu ertelemenize ; ve haliyle iyileşme sürecini ertelemenize neden oluyor ... yoksa çözüm değil asla...
sadece kabullenin bu ilişkiler bitti ... acınızı çekin yeter... gerisini boşverin...
tubacım bilemiyorum yardımcı olabildim mi :sm_confused:
Kızlar inş herkes iyidir. Öyle bende bayadır yazmıyorum, hayat ne tuhaf haketen ya :) çok karışığım bu aralar 5 buçuk ayı geçti benimde acım hafifledi diyebilirim ama bazen neler yaptığını takip ediyorum okadar canım yanıyoki en başa dönüyo gibi oluyorum :) oyyy bazen beni hiç sevmemişmi acaba bile diye düşünüyorum. Belkide öyle!... Aman neyse tamamen aklından atan arkadasların haberlerini okuyunca çok mutlu oluyorum ya, inş en yakın zamanda bizde öyle oluruz... Herşeyde bi hikmeti var Rabbimin eminimki ilerde iyiki olmamış iyiki ayrılmışız dicez. Zaman ne göstericek bilmiyorum akışına bıraktıkk iştee.. Bu süreçin kısa olmasını istiyorum ama :) " Hak şerleri hayr eyler. Zannetme ki gayr eyler. Ârif anı seyreyler. Mevlâ görelim neyler. Neylerse güzel eyler " :)
öptüm hepinizi kızlar... a.s. He bide! eskileerin biraz daha sık girip destek olmasınıı istiyorumm ben onların tavsiyelerini okumak istiyorum, tecrübelerinden yararlanmak istiyorumm yalnız hissetmeyelim kendimizi diye :) ben en çok sıkıldığım en çok daraldığım anlarda direk burayı açıyorumm bişeyler okuyup rahatmak için ama artık pek göremiyorum kızlarıı :)...
ben arasammı demıyorum ama ararsa hayatta ne ablam ne annem nede arkadaşlarım kabul eder.öldürürler beni.
hiç bişi yok kuşum.unuttu yine beni mafoldumben
arasın istiorum noluurr arasın nolurr.
yok tatlım ya dediğim gibi unuttu yine,aramio..arasın mafoldumben
Kızlar pollyanna olun bakın üzülmenizi gerektirecek bi sevgiliniz var bende o bile yok. Var ama yok. malesef hayırlısı ise geri döner elbette ama Allahın izni ile
geride kalanların da bir umrundadır ki sorma canım :))
günaydın kısceler.ben onu cok özledim.
yine kızıcaksınız bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?