Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ozaman işin kötü turşunu falan kurmaları lazım biraz da olsa şans vermek lazım kızkurusu olacak halimiz yok ya. mecbur birine inanıcaz.

kız kurusu olmak ya da olmamak gibi bir derdim yok ki ...
beni mutlu edemiyorsa bu erkek milleti mecbur değilim onlara...
mutluluk benim elimde ... :lepi:

Canım teşekkür ederim :) ben oraları aştım,kabullendim acımıda çektim paşalar gibi tabi devam ediyo ama azaldı . Şükür az çok kendime geldim arada bi ( dün geceki gibi =) ) depreşiyorum direk burda kafa dağıtmak için geliyorum ama pek kimse olmuyor, eskiden baya gırgır şamata ortamıydı onu aradım belkide :) ama senide anlıyorum canım haklısın hatırlamak istemiyosundur. Öyle işteee :1hug:

canım ben de aynen senin gibiyim , kabullendim , doğru olanın bu olduğuna inandım , tecrübe oldular işte bunlar bize , hatalarımızı gördük , bundan sonra gerçekten hakeden insanlara veririz sevgimizi aşkımızı

ben arasammı demıyorum ama ararsa hayatta ne ablam ne annem nede arkadaşlarım kabul eder.öldürürler beni.

aynen canım o yüzden arasa da kabul etmicem ( çok arıyo ya o da )

hiç bişi yok kuşum.unuttu yine beni mafoldumben
arasın istiorum noluurr arasın nolurr.

yok tatlım ya dediğim gibi unuttu yine,aramio..arasın mafoldumben

arar canm hayırlısıysa ama araması snein için iyi mi olur kötü mü iyi düşün bence

Kızlar pollyanna olun bakın üzülmenizi gerektirecek bi sevgiliniz var bende o bile yok. Var ama yok. malesef hayırlısı ise geri döner elbette ama Allahın izni ile

ya seven insan hiç gitmez ki zaten o yüzden geri dönmesinler madem

geride kalanların da bir umrundadır ki sorma canım :))

aynen öyle bence de hergün bizi düşünüp nasıl kaçırdım diye ağlıyorlardır

ayrıca canlarım gelişme sayılmaz ama gelişmecik tarzı bir şey oldu geçen hafta. Ortak arkadaşımız vardı ya aramzda iletişimi sağlayan , onunla konuşmşlar yine . Arkadaşm unutamadığı eski erkek arkadaşından bahsetmiş , bu lale unut gitsin demiş , arkadaşım da nasıl unutayım onu çok sevdim ben ama keşke unutabilsem demiş , lale de herkes ister bak angelme beni unuttu demiş arkadaşım da " oh iyi yapmış darısı başıma" demiş , konuşma da burada bitmiş.

sanrm aklına geliyorum arada , ama facebookta arkadaşlarımdn gördüğüm kadaryla keyfi yerinde kızlara yorum yazıo neşeli neşeli , madem öyle daha beni anmasn kimseye

canım unutamamıştır.kafasında bır yerde varsındır ama böyle olmasını gerektiğini düşünüyordur.gerçekten kızlar bazı şeyler varkı asla baştan neden niçin diye acı çekiyoruz üzülüyoruz bıraz zaman geçince iyiki diyoruz.gerçekten ben ilişkim şuanda iyiki bitmiş diyen bir insanım.Allaha çok dua ettim hayırlısı hakkımda ne ise onu bana göster ,yaşat diye ve hakkımda hayırlısı olanı verdı.Eger boyle olmasaydı ayrılmasaydık bız bız olamayacaktık hıcbır zaman ve bunun farkına bıle varamayacaktık.
şimdi huzurluyum ,acımı çektim,sevgime sahip çıkmayı denedım herşeye rağmen ama olmadı ve inanın şu anda mutluyum ve asla eski laleden görmediğim onunla geçirdiğim anlarda hıssetmedıgım kadar huzurluyum.iyiki ya iyiki ayrılmışız.nefes aldığımı hıssedıyorum.güneşin insanın gözünü alabilecek kadar ışık yaydıgını,yaktıgını hıssedıyorum nefes aldıgımı hıssedıyorum artık en önemlisi vede şu var bugun ses tonumun bozuk oldugunda dahi benım neden ses tonum bozuk oldugunu soran bırısı karşımda var olur yada olmaz bılmıyorum ama ınanın kızlar seven ınsan uzaktan ses tonunun bozuklugundan bıle o gun bırsey oldgunu anlayabılıyormuş,,eskiden lale ile bırlıkteyken yalan soylerken aıleme suanda tek harf bıle yalan söylemıyorum.ailem naptıgımı bılıyor,saklamak zorunda kalmıyorum hıcbır seyı daha da önemlisi bu.sevmek sevdiğini mutlu etmek oldugunu,uzağındayken yakınında oldugunu hıssettırebılmek oldugunu anladım.bır gün gelecek sizde bu duyguları yenıden yaşayacaksınız ve ınanın daha ıyısını göreceksiniz ben asla ınanmazdım eskı laleden daha mükemmel bırısı karşıma çıkacağına ,ama varmış sevgili değiliz ama sevgiliden de öteyiz 4 yılda görmediğim herseyı yaşıyorum.
sızede sımdı dıyorumkı bırakın gıtsın eskı laleler sızı sevmıyorlarmış ızın verın adlarını dahı anmayın adlarını anmaya değmezler çünkü.size değer verselerdi suanda yakınınızda yanınızda olurlardı ama demekki vermıyorlarmışkı yoklar sız neden onlara değer veresiniz ki sizden farkları ne hıcbırsey sız onlardan daha değerlısınız ve ansızın bır gün gelecek benım gibi iyiki diyeceksiniz.inanın kolay degıl bılıyorum cabukta atlatmadım tam 1 yıldır bıtmesın dıye yapmadııgm sey kalmamıştı,1 yıldan sonrada 4 ay sırf yenıden başlasın dıye uğraştım ama suanki aklım olsaydı yapmazdım.yapmayın kızlar sız daha değerlisiniz.sevmek ve karşılıklı sevılmek daha güzel inanın buna .ve içinizde sakın ben sunu yapmadım ondan bıttı dıye şüphe olmasın ,bende belkıde hatalarım yapmadıklarım vardı bılemıyorum ama görüyorumki insan hıcbırsey yapmasa bıle sevecek ınsan ve yanında olacak ınsan yanında oluyor.lütfen daha fazla artık kendınızı üzüp incitmeyin.evet bu topic sevgilisinden ayrılanlar kulübü kabul edıyorum ama hepımız aylardır acı çekiyoruz.bugun yenı bır gun olsun ve yenı bır gun hersey guzel olacak bundan sonra dıye bugun başlayın en azından adlarını,onları hatırlatacak bırsey yapmayın.bır sure yapmayınca ınanın bır sure sonra yaptıgınızda hersey onunla ılgılı sıze boş gelecek lütfen bugun ve sonrasındaki birkaç gün bunu deneyin...
herkese günaydın bu arada ıcımdekı seylerı sıze yazmak ıstedım.ben bugun ızınlıyım.cancayla görüşcem onun uyanmasını beklıyorum hersey cok guzel olacak bugun benım ıcın dua edın kızlar.korkmadan karşılıklı bırseylerı onunla konuşma cesaretını bulabılıyım yada o benımle bulsun.sizleri çok sevıyorum...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…