kızçelereim ben bnm eski sevgilimle msjlaştım bugün çok sıcak davrnadı bana asla terslemedi inş barışırız ya:)) çok istiyorum onu sıkmadan msjlaşmaya başlıcam artık gayet sıcaktı yaaa msjlarda gülücük falan atıyordu bana yaaa içim bi hoş oldu zemuszemus
sen mi attın ilk mesajı
evet bn attım öle çok sıradan bi msjdı sınv sonuçların nasıl dedim oda bende sana sorcaktım ya demiş ve gülmüş bnden bekliyormuş msj atmamı bayah msjlaştık ama 30 tane falan oldu belkide yatarken istedğin bişey warmı dedi bnde yok dedim ii geceler :))) ayy inş barışrıım yaaa:Saruboceq:
inşallah hayırlısıysa barışırsın canm , mesaj atmk içiin iyi bir bahanen olmş :) ben de anca 5 ay sonra doğum gününde mesaj atabilirim , o zamana kadar hiç yazmıcam , inşallah başkasını bulmaz
bilmem walla:)) iimi oldu kötümü sürekli gülücük atıyordu bnde attım hatta bi şaka bile yaptım nişanım war falan die şaşırdı ilk nişanmı way anasını falan dedi kimle falan dedi bnde bayah uzattım :)) snra ama ayrılcam ondan ama ddm nyse gece yatarken bi isteğin warmı dedi onu anlamadım tabi snra ona şaka yaptğımı sölmedim hala bekarım dedim ama bi isteğin warmı nie dedi kiCADIARZU
ya onların her dediğine o kadar takılmamak lazım bence , benim eski lale de beni en son aradığında telefonda bir isteğin var mı demişti , ben de sağlığınn falan demiştim , takılmamıştım , onlar bu kadar çok ayrıntılı düşünmezler şekerim beyinleri yetmez
ben ama geçen 2 ay önce 2 msjdan ileri gitmedik bu msjda bnde sana sorcaktım demiş hani merak etmiş ama bnden beklemiş şimdi nası barışma yolunu izlicem bilmiyorum :))sence ne yapmalıyım?
canm kelin ilacı olsa
ya ben benimkinden vazgeçtim , arama beni dedim , hayatımdan sildim ,mesaj dahi atmam , çünkü o bnm gururumu yerle bir etti , daha fazla koşamam peşinden , barışmak gibi bi arzum da kalmadı zaten
ama sen çok seviyorsun ve barışmak istiyorsun belli :) bence bu halin güzel önce haftada bir mesaj at , sonra biraz daha sık mesaj atarsın , bi kaç günde bir , illa o da atar sana ilk mesajı , olacağı varsa böyle olur ,bence her zaman yanında olacağını hissettirmelisin ona erkekler ne kadar güçlü görünseler de çok zayıftırlar
ya bilmiyorum eğer istemese bi kerede kestirir atar ama bu kadar çok msjlaşmaz az çok tanıyorum sonçta 3 buçuk yıllk bi ilişkiydi yarın bi daha msj atarım havadan sudan snra o atar vs vs çok istiyorum hemde barışmayı 5 ay oldu
canım senin istemen yeterli değil , onun da istemesi lazım , her gün mesaj atarak onu sadece sıkmış olursun , bırak bu kadar sık atma şimdiden , yarın mesaj atma bence , bekle bir kaç gün , o da bu arada düşünsün , ne istediğini anlasın
benim görüşüm bu en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?