Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iyi geceler kızlar kimsecikler yok ama biraz evvel şu şarkıyı dinleyim ağladım size de sözlerini yollayayım bilmiyorsanız dinleyin Candan Erçetin - Mühim Değil

Ne yaptım biliyor musun
Daha çok şarkı söyledim
Sigaraya yeniden başladım
Alışveriş yaptım gereksiz

Ne yaptım biliyor musun
Bol bol seyahat ettim
Hatta yalnızlık çektim
Pişman oldum, kimseye söylemedim

Yani sustum genelde
Bazende gülümsedim nazikçe
Dinlemediğim belli olmasın diye

Bitti buraya kadarmış dedim
Unuttum bile dedim
Avuttum kendimi sözde
Ama yinede akıyor gözyaşlarım
Islatıyor yastığımı
Seni özlediğim gecelerde

kızçelereim ben bnm eski sevgilimle msjlaştım bugün çok sıcak davrnadı bana asla terslemedi inş barışırız ya:)) çok istiyorum onu sıkmadan msjlaşmaya başlıcam artık gayet sıcaktı yaaa msjlarda gülücük falan atıyordu bana yaaa içim bi hoş oldu zemuszemus

sen mi attın ilk mesajı

sen mi attın ilk mesajı

evet bn attım öle çok sıradan bi msjdı sınv sonuçların nasıl dedim oda bende sana sorcaktım ya demiş ve gülmüş bnden bekliyormuş msj atmamı bayah msjlaştık ama 30 tane falan oldu belkide yatarken istedğin bişey warmı dedi bnde yok dedim ii geceler :))) ayy inş barışrıım yaaa:Saruboceq:

inşallah hayırlısıysa barışırsın canm , mesaj atmk içiin iyi bir bahanen olmş :) ben de anca 5 ay sonra doğum gününde mesaj atabilirim , o zamana kadar hiç yazmıcam , inşallah başkasını bulmaz

inşallah hayırlısıysa barışırsın canm , mesaj atmk içiin iyi bir bahanen olmş :) ben de anca 5 ay sonra doğum gününde mesaj atabilirim , o zamana kadar hiç yazmıcam , inşallah başkasını bulmaz

bilmem walla:)) iimi oldu kötümü sürekli gülücük atıyordu bnde attım hatta bi şaka bile yaptım nişanım war falan die şaşırdı ilk nişanmı way anasını falan dedi kimle falan dedi bnde bayah uzattım :)) snra ama ayrılcam ondan ama ddm nyse gece yatarken bi isteğin warmı dedi onu anlamadım tabi snra ona şaka yaptğımı sölmedim hala bekarım dedim ama bi isteğin warmı nie dedi kiCADIARZU

ya onların her dediğine o kadar takılmamak lazım bence , benim eski lale de beni en son aradığında telefonda bir isteğin var mı demişti , ben de sağlığınn falan demiştim , takılmamıştım , onlar bu kadar çok ayrıntılı düşünmezler şekerim beyinleri yetmez

ben ama geçen 2 ay önce 2 msjdan ileri gitmedik bu msjda bnde sana sorcaktım demiş hani merak etmiş ama bnden beklemiş şimdi nası barışma yolunu izlicem bilmiyorum :))sence ne yapmalıyım?

ben ama geçen 2 ay önce 2 msjdan ileri gitmedik bu msjda bnde sana sorcaktım demiş hani merak etmiş ama bnden beklemiş şimdi nası barışma yolunu izlicem bilmiyorum :))sence ne yapmalıyım?

canm kelin ilacı olsa
ya ben benimkinden vazgeçtim , arama beni dedim , hayatımdan sildim ,mesaj dahi atmam , çünkü o bnm gururumu yerle bir etti , daha fazla koşamam peşinden , barışmak gibi bi arzum da kalmadı zaten

ama sen çok seviyorsun ve barışmak istiyorsun belli :) bence bu halin güzel önce haftada bir mesaj at , sonra biraz daha sık mesaj atarsın , bi kaç günde bir , illa o da atar sana ilk mesajı , olacağı varsa böyle olur ,bence her zaman yanında olacağını hissettirmelisin ona erkekler ne kadar güçlü görünseler de çok zayıftırlar

ya bilmiyorum eğer istemese bi kerede kestirir atar ama bu kadar çok msjlaşmaz az çok tanıyorum sonçta 3 buçuk yıllk bi ilişkiydi yarın bi daha msj atarım havadan sudan snra o atar vs vs çok istiyorum hemde barışmayı 5 ay oldu

canım senin istemen yeterli değil , onun da istemesi lazım , her gün mesaj atarak onu sadece sıkmış olursun , bırak bu kadar sık atma şimdiden , yarın mesaj atma bence , bekle bir kaç gün , o da bu arada düşünsün , ne istediğini anlasın

benim görüşüm bu en azından

yok cnm hergün sıkmıycam tabi yarın bu şaka olayı yaptım ya onunla ilgili msj atıp kestirip atcam tmm yanlş anlaama yoksa sorun değil kib bb die sıkmam merak etme:)))

bence atma işte , bırak o yanlış anlasın , kendi sorsun sana , ama içinden geliyorsa da at durdurmam yanlış olur sanrm

kızçeler günaydın......
ylka canım çok dikkatli ol lütfen çünkü bak aynı olayı ben yaşadım dün bütün gün onunlaydım 2 aydır Allahın her günü mesajlaşıyoruz ve telefonlar elımızden düşmeyecesine kadar benim onun askerliğinden önce izmir foçaya gidip onun tüm arkadaşları ile tanışmamı istiyor ama dün sadece iki arkadaştık ve sürekli geçmiş geçmişte kaldı artık ,ben adam olmam çünkü bu iş bitti diye anlatmaya çalıştı. izmire gitmedim diye mesajlarda trip yapan insanken dün karşımda ananem öldü diye o sıralar ortadan yok oldum dedi ve akşam bunlar ne demek oldugunu sordugumda ıse ilk olarak ne düşünüyorsan biz öyleyizdir derken sen ne düşünüyorsan öyle olsa dediğimde arkadaşız bız o kadar diye yazdı ve ınan mesajlaşırken bunlara imkan yok yanı bır ınsan sızce 7 gün 24 saat nerede ıse eskı kız arkadaşına durduk yere mesaj atıp mesajlaşmaya başlar mı? sanmıyorum yada bır ınsan gel ablamla tatıl yapalım sonra senınle ıstanbula gelirim falan deyip aksam sadece arkadaşız der mi? sanmıyorum ben canım.erkekleri anlamaya çalışma sadece o gün sana bır dhaa gelmeyecegını düşünerek yaşa.inan bana böylesi daha iyi oluyor.
kızçeler dün beni bu cocuk bır yere götürdü park dıye içimizdeki yolculuğu keşfetmemizi kendimizi affetmemizi,yaşadıgımız olayları aslında nerede kıme yaptıgımızı anlamamızı sağlayan bır yerdı.orada o insanları inceliyorsun ve bakıyorsun ki gerçekten onu sen geçmişinde başka birisine yapmışsın.ve o duygu belkıde yıllar sonra sen yaşamışsın.yaşadıgımız hersey karşımızdakinden aldıgımız her tepkı aslında bızım geçmişte yaptıgımız hareketler ve ben artık benım eskı laleyı suçlamıyorum çünkü zamanında bende aynısını başka bır ınsana yaptıgımı bu kadar olmasada yaptığımı anladım ve içimdeki hırs,nefret,sevgi duygularını ona karşı yok ettim.şuanda mutluyum içim daha huzurlu.garip birseydi.sizinlede paylaşmak istedim.psıkologtan çok farklı bırsey ama güzeldi.
ve dün süper birgün geçirdim istanbul kazan biz kepçe dolaştık.ama bugun hastayım kızlar.karnım çok ağrıyor.
sizler nasılsınız ne var ne yok bu aralar deli gibi gelip yazıp gidiyorum.umarım iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…