kızlar gunaydın nasılsınız?
deryam moraller nasıl gorusemedık dun malum yasaklandım :sinifsinif:
hayata cnm benım bende aynı dertten muzdarıpım yenı oldum ve muthıs agrım varr majezık ıyı gelıo onu aldım sımdı napım durcak gıbı dgl mafoldumben
cnm yazdıklarını okudum da sunu anlamadım sımdı sız dunku cocukla nesınız arkadasmı pek anlamadım ben bsı ya
ecrincim yüzüne bsy soramadım o bana arada laf soktu cıddıye almadım ama durum bunlar ama bana pek bunlar arkadaşca gelmiyor çünkü bana dün telini açtırdı.biz herseyı konuşuyoruz ,sürekli mesajlaşan iki tipiz,annesine dün kahvaltıya gittim sonra gezdik,gel ablamla tatıle gidelim tatılını bırlıkte geçirelim diyor.hatta tüm gün söyleyip durdu.ve arada laf sokmaları eve gelınce dank etti bende mesaj attım arkadaşız bız o kadar dedi.artık nasıl arkadaşsak cok merak ediyorum.ama bsy demedim canım bakalım zaman göstercek ben bsy yapmayacagım daha fazla yanı su var 7 gun 24 saat cevresı cok geniş olan bırısı sızce mesaj atarmı kendılıgınden kızın ılgısını bılıp,hadı bunu geç tatıle davet edermi .kız bahane üretmeye calısırken plan yaparmı aklım almıyor ama ne bu şimdi bılmıyorum bakalım.ne çıkcak belkıde askere gıdecek dıye kafayı yemıştır anlamıyorum ama arkadaş olmadıgımız kesın .benım yanımda kız arkadaşları ıle telefonda bıle konuşmak ıstemıyor yoksa neden gocunsun konuşur sallamaz bile bılmıyorum yanı ama dun süperdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?