Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

her ay her kızçenin başına gelen durumdan dolayı.
derya şuanda benım eskı lalenın fotosuna bakım dedim.hayatta ben olsam oyle kıyametı koparan ınsan şuanda öyle bır kızla resimleri varki kız çingene midir nedir? dün söz vermiştim cana umursamayacağıma dair ama bakım dedım bı ve ınan çok mutlu oldum benden sonra napcağını şaşırdı anlaşılan ve hıcbır resımde yüzü gülmüyor beter olsun.kızda maşallah çok güzelmiş çok komikler ya çok eğlendım bakarken fotolarınazemuszemuszemuszemus

sen nasılsın canım benım
ne var ne yok?

kızlar gunaydın nasılsınız?
deryam moraller nasıl gorusemedık dun malum yasaklandım :sinifsinif:

hayata cnm benım bende aynı dertten muzdarıpım yenı oldum ve muthıs agrım varr majezık ıyı gelıo onu aldım sımdı napım durcak gıbı dgl mafoldumben
cnm yazdıklarını okudum da sunu anlamadım sımdı sız dunku cocukla nesınız arkadasmı pek anlamadım ben bsı ya

ecrincim yüzüne bsy soramadım o bana arada laf soktu cıddıye almadım ama durum bunlar ama bana pek bunlar arkadaşca gelmiyor çünkü bana dün telini açtırdı.biz herseyı konuşuyoruz ,sürekli mesajlaşan iki tipiz,annesine dün kahvaltıya gittim sonra gezdik,gel ablamla tatıle gidelim tatılını bırlıkte geçirelim diyor.hatta tüm gün söyleyip durdu.ve arada laf sokmaları eve gelınce dank etti bende mesaj attım arkadaşız bız o kadar dedi.artık nasıl arkadaşsak cok merak ediyorum.ama bsy demedim canım bakalım zaman göstercek ben bsy yapmayacagım daha fazla yanı su var 7 gun 24 saat cevresı cok geniş olan bırısı sızce mesaj atarmı kendılıgınden kızın ılgısını bılıp,hadı bunu geç tatıle davet edermi .kız bahane üretmeye calısırken plan yaparmı aklım almıyor ama ne bu şimdi bılmıyorum bakalım.ne çıkcak belkıde askere gıdecek dıye kafayı yemıştır anlamıyorum ama arkadaş olmadıgımız kesın .benım yanımda kız arkadaşları ıle telefonda bıle konuşmak ıstemıyor yoksa neden gocunsun konuşur sallamaz bile bılmıyorum yanı ama dun süperdi.

aynen ama ben pek ilaç içme yanlısı değilim canım benım.ama dedıgın gıbı majezik süper geliyor.

cnm benım anladım bende sen olabıldıgınce cek kendını gerıye sık cvp verme 2 - 3 msjdan snra anca bı msj at bakalım nolucak...
hayatta en sevmedıgım sey belırsızlık ya ınsanı yıyıp bıtırıo cok kotu yaa

kızlar dun aksam ıs cıkısı benım komık adam vardı ya onunla bulustuk 2 yıldır sırf nt ve tlf da konusuyoduk ve resımlerını gormustuk bırbırımızın.. dun yanyana geldık ılk defa cok tuhaftı cok etkılendı.. yakından daha guzel ve ne yalan soylıyım cok tatlıymıssın sana hep cadı derdım ya ozur dılerım demek ınsan yuz yuze daha farklı oluyomus dedı..
arabım demesende gozlrıne baktıktan snra anlardım dedı muthıs gozlerın var bıtırdın benı dedı :1shok:

ama ben hıc etkılenmedım :umursamaz:
guldum sgl dedım...
msj atıo cvp vermıorum ama o fena abayı yaktı..

he bıdee....
etrafındakı erkeklerın yuzune tukurıyım emi dedı
nıye dedım bosver dedııı :uhm: bu ne demek nsl bırakıyorlarmı demek ıstedı acaba fisfisfis

canım benım bıde şu var ben ilişkime sahip çıkamayacak durumdayım şuanda onunla bır ılıskı yaşarsak çünkü kendı kafamda kuruyorum dun akşam seminerden sonra 10da gel görüşelim diye bır kız çağırdı bana ne gıt sen benım ne ısım var dedım ne demek ne işin var ben senı ne zaman yanlız bıraktım arkadaşlarımın yanında söylesene şimdi bunu yapım dedı dogru özellikle herkesle tanıştırmak isteyen bırısıydı .sonra eskı laleyı adam zannettıgım ıcın zamanında cok üzdüm onu ya olacak ısede zamanla olacak ama bana sız söyleyın ya sadece arkadaşı olan ınsan bır kızı foçaya ablasıyla tatıle çağrırmı yıllık ıznını al dıye,7/24 mesaj atarmı? ,görüşmek istermi,yanındayken kızlarla ilgilenmez yada arkadaşının yanına gıdecek ıse kızıda çağrırmı bu arkadaşlık mı sadece? ben mı yanlış düşünüyorum ....arkadaşlık böyle bsy de benım etrafımdakı erkekler mı odun ben bu harıcınde hıcbırısıyle bu şekilde arkadaş değilimde.

hayata cnm benım benım komık adam dedıgım cocukta oleydı ıkı sene boyunca sureklı msj ve tlf grş ve hep arkadsz dıodu dunde gordu artık nıyetı bozdu ıyıce yanı ya aklında bısı var suan adını koymadan bole devam edıyo senden kopmamak ıcın busekılde gorusuyor yda gerckten arkads gıbı goruyor sana karsı koyamıyor arkadslıkla sevgılılık arasında gıdıp gelıyor.. bu sekıdle nereye kadar bılmıorum ama elbet bı gun netıcelenıcek emınım buna :teselli:

sorma kısmetım cıdden acıldı bırı daha vardı lısede en yakın arkadsımdı snra acıldı Ben olmaz dedım snra ben ıstedım bu kendını cektı fln.. ama hep sureklı gorusuyorduk dun aradı benı yemege cıkalım dedı oda bankacı benım ısıme yakın bı yere taını cıkmıs yakınız artık fln dedı sankı bısıler olucak gıbı ama bakalım..

bıde mınık askım varya oda arama dedım olmıycak dedım buna yk arayıp duruyor
aıleme acılıcam onlar devreye gırsın neyse dogrusu onlar soylesın dedı onayları varsa senın ıcın elımden gelenı yapıcam ve asla senden kopmıycamdedı... kız cok fena baglandı napcam bılmıorum... ben daha tlf acmıorum aksam bızımkılerle konusucam elbet bızımkılerın tlf acarsın dıe msj atmıs =)
bızımkılerde sen nasıl ıstersen ole olsun arkandayız dıolar

canım cocuk psıkolojık olarak kafayı yedı yemın edıyorum yanı normal degıl ablasına takmış kafayı annesıne sonra bana garıp herkesın ıcınde gıdıp gelıyor.askere gıdecek ya belkıde bundan dolayı.bılmıyorum ecrın kafasında bsy var ama ne gercekten bılmıyorum ama sunu bılıyorum ben ılıskımde bıle bu kadar mutlu degıldım bundan emınım bıde su var maddı anlamda cok sıkışık durumda aılesının baskısı var üzerinde askerlık falan belkıde bsyler bundan dolayıdır.ama şu var bır suru arkadaşı varken neden benle bu kadar ılgılenıyor buda merak konusu bende gerçi bende bır manyak oturdum fahrıyı anlattım cocuga ama kızlar gerçekten dün rüya gıbı bır gündü.yıllık iznimi almak istiyorum foçaya gıtmek ıstıyorum ama ablam ve annem bılıyor can ızmırde dun ızın aldım falan dıye sımdı ona gıdıyorsun falan dıye bı suru şey söyleyecekler bır arkadaşım 3 gün küserler 4cü konuşurlar sen kendı hayatına bak dıyor bılmıyorum.yanı anlattıgım kısılerde bıraz tanıyor onu ve ınanamıyorlar bu duruma.çünkü başka kızlarla ılgısını kesmiş ama ruhsal anlamda garıp şu sıralar dıyorlar.ama ben gerçekten bsyler hıssedıyorum ıcımde var bsyler oyle tatlıydıki dün anlatamam.
ve şuanda benım eskı lalenın fotosunu gördüm kızla olan alay edıp kendı ıcımde gulebiliyorsam acı çekmiyorsam demekki gerçekten bana eskı laleyi unutturabilmiş demekki....zemuszemus

evet cnm kafanı cok guzel dagıtmıs ve eskı laleyı dusunmenı ondan etkılenmemene yardımcı olmuş =)

cnm benım senınde dedıgın gıbı o zaman bırak akışına anı yasa bakalım neler oluyor.. ama şuna emınım guzel gunler beklıyor bızı guzel seyler yasıyıcaz ınsallah =)

inşallah canım benım ama kız süpermiş yani görmen lazım kızı beni gördün görsen resmi aramızdaki farkı anlarsın delikafadulden

iyiyim kızlaar işte..bizim komşu ms attı bende guzel bi cvp yazdım konu kapandı komşuyla..
eeee kızlar sizler nasılsınız ecrin hayata
....

derya ben manyak gıbıyım derya dogruyu söylemek gerekirse fahrı bırısı ıle cıkmaya başlamış.kız falcının dedıgı tarıfe uyuyor ve cok çirkin yanı cok afedersın ama bülent ersoya benzıyor bunu benım bır kac arkadaşımda söyledi.benden sonra askerden sonra neden o kız hala anlamıyorum.bu kadarmı ezik bu kadar mı zevksizmiş diye düşünüyorum.

ayrıca canım benım cocuk arkadaşız ayağı çekti resmen....ama nasıl arkadaşlık çözemedim.

sen nasılsın?

Son düzenleme:
benm ki de bi kıza yorum yapıp duruo face de (kızın profili açık oradan görüyorum ) bikinili pozu var da kızın , yok işte beğenmedim bikinini falan diyor , kız fıstık gibi valla mavi gözlü , pek de samimiler , beraber fotoları da var omuz omuza , kolkola ne bileyim ben de bekliyorum haberlerini

ya cidden inşallah hayatına bırısı girer çok isterim adam gibi birisi ile çok mutlu olmasını yanı bızım ılıskımız bıttı dıye başkasıyla olmayacak demek değil zaten,ama şu var ınsan kendınden daha ıyı güzel birisini istiyor başkası girersede hayatına ve o çirkinse ne bılım ınsan kendını garıp hısseıdyor uzulsemi sevinsemi bılemıyor....

deryacım hayırlısı boleymıs bosver daha 40 ı dolmadan adamın yaptıgına bak odun bunların hepsı yaa...

angelme cnm sızn durumun detayını bılmıorum ama kuzenı fln olamazmı ynı varmı bısıler dıosun onla..
eger oylesyse sende cek cızgıyı ustune boşkoy..

hayata canım zaten boşa bırakmıolar bzi merak etme muhakkak altından başka bi bayan çıkııo..ne halleri varsa görsnler umrumdada degil bak ben eski laleyi unuttum bile valla aklıma gelmio yeniside aldı azgının payını bön bön karşıdan hala bana bakıo daha ne varsa anlamadım..kızlar eskiye mazi derler hepsi mazi oldu...yeni yola devam valla kimseyi daha kafama flan takamam onlar düşssn peşime ben neden düşüm üzülmekten sıkıldım artık başklarını benim için üzülsün...
umarız ii insanlar çıkar karşımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…