prenses hosgeldin nerdeydin kac gündürrr merak ettim seni aksamlarida yoksun iyisin umarim nasilsin anlat
aslında agustosta ayrıldık hala dusunmek bıle ıstemıorum. kendısı arkadasımdı dersaneden 2 sene sora arkadaslık aska donustu.ben tatıldeykende terkettı.neden dıede gorusemedık sogudum dedı ama bunu bana bıle acıklamadı farklı seyler soledı ortak arkadasımızdan ogrendım.dun ıse tekrar bısey duydum hala onun sokundayım benm ayrılmamı beklemıs ben demeyınce o soylemıs..basımdan kaynar su dokuldu sankı ınanamadım bana ıı konusurken ozledım derken bı yandanda ayrılmak ıstıomus..tatılımde bu arada 20 gun olcaktı o ladar bıle bekleyemedı en kotusude hala ozluorum onunla konusmayı...arkadas olarakta cok ıııdık sevgılıykende kavga bıle etmedık desem yerıdır...nası bısey hala anlamadım zaten sole karsıma cıksada hesap sorsam dıe beklıorum halaaaa..
senın yazınıdaokumustum ılk sayfada aynı kader resmen..bende ılk defa bırıne cok guvenerek baslamıstım aslında arkadasımdı cok ıı tanıodum ama yanılmısım bole olduguna goree
canım benim hoşbulduk.
bazı problemler vardı. siteye uğramaya çalıştım ama çok yazamadım.
sen nasılsın seni merak ettim asıl?
bende hiç bir gelişme yok. o konuda..
canim benim erkekarkadasim en son on gün olucak bana senden sogudum dedi ve daha aramadi uzak ol dedi halen bekliyorum nasil kötüyüm anlatamam artik kendimi zor tutuyorum
CANIM BEN IYI DEGILIM GECELERI UYUYAMIYORUM GÜNLER GECIYOR UMUDUM BITIYOR ARTIK OLUMLU DÜSÜNEMIYORUM MSN ACIK BELKI GELIR AMA YOK GERCEKTEN COK KÖTÜYÜM SENIDE ÖZLEDIM ARTIK AKSAM PEK KIMSE YOK :a015:
haftaya dogum gunum war arkadasıma benı arıcanı soylemısama artık ne ıcın arıcak bılmıorum ayrıca ne yuzle
Benı soruyorsan bıR yılI BIRAZ GECTI BERABERDIK bana en son uzak ol dedı ve bıtırırsem söylerım dedı bı haftadır umutluydum ama on gün oldu hıc özlenmıyorum demek umrunda degılım ne bıtırdı ne aradı maff ettı benı
Evet ya yıne ben arıcam dayanamıcam bu seferde off ya bılmıyorum ne yapıcagımı
butun erkeklerın beynı aynı calısıo sanırım=) bnmkıde ızın ıstemıstı ben 5 gun sora mesaj atmıstım bıtıosa bıtsın dıe bence bı hamle yap beklemek ne olcanı bılmemek benı cok kasar mesela..
SUNU ANLIYORUMKI BEYEFENDI GAYET RAHAT HIC TAKMIYOR BEN NE HALDEYIM IPLER ONUN ELINDE BEN BURADA NELER CEKIYORUM NELER YASIYORUM BIR SENENIN HICMI HATRI YOK BU KADARMI BASIT BANA BI ACIKLAMA BILE YAPMIYOR EN COKTA BU KOYUYOR YADA BEN NASIL BIR INSANI SEVMISIM
SEN NASILSIN PRENSES ALISTINMI BIRAZ??? en azindan sende net durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?