Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

prenses hosgeldin nerdeydin kac gündürrr merak ettim seni aksamlarida yoksun iyisin umarim nasilsin anlat

canım benim hoşbulduk.
bazı problemler vardı. siteye uğramaya çalıştım ama çok yazamadım.
sen nasılsın seni merak ettim asıl?
bende hiç bir gelişme yok. o konuda..

canim benim erkekarkadasim en son on gün olucak bana senden sogudum dedi ve daha aramadi uzak ol dedi halen bekliyorum nasil kötüyüm anlatamam artik kendimi zor tutuyorum

senın yazınıdaokumustum ılk sayfada aynı kader resmen..bende ılk defa bırıne cok guvenerek baslamıstım aslında arkadasımdı cok ıı tanıodum ama yanılmısım bole olduguna goree

çok zaman geçmiş canım peki bu sürede görüştünüz mü?
yani sonradan aradın mı? ya da ondan tepki geldi mi??
yazık gerçekten öyle dediyse ayrılmasını bekliyorum vs dediyse yazık ona..

canım benim hoşbulduk.
bazı problemler vardı. siteye uğramaya çalıştım ama çok yazamadım.
sen nasılsın seni merak ettim asıl?
bende hiç bir gelişme yok. o konuda..

CANIM BEN IYI DEGILIM GECELERI UYUYAMIYORUM GÜNLER GECIYOR UMUDUM BITIYOR ARTIK OLUMLU DÜSÜNEMIYORUM MSN ACIK BELKI GELIR AMA YOK GERCEKTEN COK KÖTÜYÜM SENIDE ÖZLEDIM ARTIK AKSAM PEK KIMSE YOK :a015:

walla bende baya bı kandıme gelemedım dunden sora keske ondan duysaydım ama onu tercıh ederdım yazdan berı nıe ayrıldık dıe dusunuodum.ole bı ınatkı aramadım hıc ben o pişman olsun ıstedım ama olmadı demekkı coktan razıymıs..sende bekleme bence nıe hep affeden gururundan vazgecen sevgıye sahıp cıkan bız olalımkı..boswer dıorum ben..ne kadardır beraberdınız benmkı 8 ayda sıkıldı...

On gün oldu halen bırsey yapmadı resmen ölüyorum artık karısık duygular bı yandan özlem bı yandan nefret bana bunu yasatıgı ıcın ya hıc mı aklna gelmıyorum arayıp sorasım gelıyor

Benı soruyorsan bıR yılI BIRAZ GECTI BERABERDIK bana en son uzak ol dedı ve bıtırırsem söylerım dedı bı haftadır umutluydum ama on gün oldu hıc özlenmıyorum demek umrunda degılım ne bıtırdı ne aradı maff ettı benı

CANIM BEN IYI DEGILIM GECELERI UYUYAMIYORUM GÜNLER GECIYOR UMUDUM BITIYOR ARTIK OLUMLU DÜSÜNEMIYORUM MSN ACIK BELKI GELIR AMA YOK GERCEKTEN COK KÖTÜYÜM SENIDE ÖZLEDIM ARTIK AKSAM PEK KIMSE YOK :a015:

evet canım artık boş oluyor buraları. eskisi gibi değil.
artık araması gerek ya..
hayır bittiysede bitti desin.
bu kadar bekletmek ne ki..

butun erkeklerın beynı aynı calısıo sanırım=) bnmkıde ızın ıstemıstı ben 5 gun sora mesaj atmıstım bıtıosa bıtsın dıe bence bı hamle yap beklemek ne olcanı bılmemek benı cok kasar mesela..

Evet ya yıne ben arıcam dayanamıcam bu seferde off ya bılmıyorum ne yapıcagımı

sen doğum gününde mi arayacaksın? yoksa normal bi zamanda mı??
bence bu aralar arama.
yani o kadar bekledin zaten.
ama hangi noktada dayanamayıp olumsuz da olsa bi sonuç istiyorum dersen o zaman ara.
gemileri yaktığın zaman yani..

SUNU ANLIYORUMKI BEYEFENDI GAYET RAHAT HIC TAKMIYOR BEN NE HALDEYIM IPLER ONUN ELINDE BEN BURADA NELER CEKIYORUM NELER YASIYORUM BIR SENENIN HICMI HATRI YOK BU KADARMI BASIT BANA BI ACIKLAMA BILE YAPMIYOR EN COKTA BU KOYUYOR YADA BEN NASIL BIR INSANI SEVMISIM

SEN NASILSIN PRENSES ALISTINMI BIRAZ??? en azindan sende net durum

e pisicim belki görmüşsündür benim konumdada.
benimki de önce zaman istedi.
ben de çok dayanamadım.arkadaşça mesajlaşacaktık güya..
mesajlaştık ama görsenn nasıl soğuk mesajlar...
kısa kısa cevaplar vs..
dayanamadım. noluyorsa olsun dedim.
beni de arada kalmak mahvediyordu.
o da bitti dedi..

walla benden cok fena af ısıtıcegı kesın gerı donmeyı dusunmuorum 4 ay gectı ayrılalı cok uzuldum ama atlattım sayıyorum artık.bıda aynı seylerı yasatmıcanı nerden bılım ona nsaıl guvenımkıı..bılmıorum yaaa

bitanem umut olmaması da çok kötü bir şey..
bende hiç umut yok.,
nefret ediyordur belki benden.adımı bile duymak istemiyordur bence..
bugün onla gittiğimiz bi yerden geçtim.
ağlaya ağlaya geçtim.
bi sigara yaktım onla oturduğumuz yerde..
oturdum ağladım..
bi gün böyle olacağımız aklıma gelmezdi ona ağladım.
umudunun olmaması çok kötü inan.
ama alıştım ya.. dayanmaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…