Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yok kızlar benım sıkıntım ayrıldıgım kısıyı hatırladıgımdan fılan degıl ama benden uzak olsun..ne yaparsa yapsın ınanın umrumda degıl...

benım suankı uzuntun yada duygusal olusum...bır sevgılı eksıgı ne bıleyım sıze ters gelebılır ama oyle ıste ne yapayım...seven bırnın olmasını ıstemem...ne kadar ters bır durum oldu sız ya unutmaya yada barısmaya calısıyorsunuz ben benım neden yok dıye sıkıntı yapıyorum...

allahım nasıl bır dunya kı bu hep tersıne hersey...

canim neden öyle düsünüyorsun....
hicte ters bir durum degil...
hayatinda seni seven, sevebilecegin birini istiyorsun ve bu gayet normal birsey...
ne güzel bak eski sevgilini unutmussun ve kendini kapatmiyorsun....
dilerim en kisa zamanda hayalinde sevgili gelip seni bulur....:Saruboceq:

prenses canim onun dogum gününde birsey yapicak misin...

olemı tatlım dogumgunu ha...pekı bısı yapmayı dusunuomusun msj falan

yok kızlar bişi yapmayı düşünmüyorum,kendisi 5 yılda bi kere bile doğumgünümü kutlamadığı gibi böle bi davranışı da haketmiyo asla,ben 5 yılda 2 kere onun doğumgününü kutladım kalan yıllardada zaten kavgalı olduğumuz için görüşmediğimiz için kutlamadım, oda benim bir doğumgünümde bi kere aradı,ama doğumgünün kutlu olsun diye değil,.bilmiyomuş gibi davrandı,ölesine aramış gibi yaptı,.ben sonra msj attım bilmeden aramış olsanda teşekkürler bugün benim doğumgünüm diye sonra tekar aramıştı ama biliyodu adı gibi böle garip bi davranışı yapcak kadar tuhaf birisi yani ,varmı bunun bi mantığı, bi doğumgünündede pasta yapmıştım ama değmezmiş,şimdide kutlarsam eğer diycekki bak peşimden koşuyor ya da bak benim doğmgünümü unutmamış beni unutamamış,bi de üstelik en son aramız iyiydi en son görüşmede yani,ben arkadaşların dediğine göre çok soğukmuşum ama farkında değildim öle olduğumun demekki içimden gelmedi sıcak davranmak,o günden beri kesti benle ilgiyi alakayı,başka kız istetmiş,facebooktan msj attım cevap yok,facebook ekledim kabul etmedi, geçen bayram mail attım cevap yok yani kesti benle iletişimini ya da başka bi sevgilim oldu o arada birimi gördü beni onla bilmiyorum o günden beri beni tanımamış gibi davranıyor böle bi durumda kutlayamam nasıl kutlayım fisfisfis zaten burdaki kızlar da beni iyice fırçaladılar bu konuda :)))

ona mesaj attıgında inan hiçbir şey değişmeyecek...
atma....
onun egosunu şişrme....
yeni insanlara yelken aç..

canım ya bazen boyle daha ıyıyım dıyorum..
agrımaz basımı agrıtayım dıyorum...
ama bazende ınsan eksıklık hıssedıyor sankı...
hayırlısını versın rabbım...ısallah brı omur boyu mutlu olacagımız eslerı karsımıza cıkarsın allah...
kımsecıklerı uzmesın...

haklisin canim ama basimi agritmayayim diye hep yalniz kalamazsinya...
hem hep ayni seyleri yasayacaksin diye bir kayde mi var....
amin canim amin allah karsimiza hep dogru insanlar cikarsin...

haklisin canim ama basimi agritmayayim diye hep yalniz kalamazsinya...
hem hep ayni seyleri yasayacaksin diye bir kayde mi var....
amin canim amin allah karsimiza hep dogru insanlar cikarsin...

canım yanlızlık allaha mahsus elbette bırısı olucak ama...
ınsan hem yasadıklarından hemde etrafındakı yasanmıslıklardan...
bırıne baglanmaya yada guvenmeye korkuyor...
aldatmalar yalanlar.yok sımdılerde sıteler var ya arkadaslık orda gızlı bulusmalar...
bunlarını yasamaktan korkar oldum...

tabıkı herkes bır degıldır işte o dogru ınsanı bulmakta zor...
belkıde o benı cok sevıcek bılmıyorum ama bazende eksıklıgını hıssetmıyorum desem yalan olur canım

dogru canim bende duyduklarimdan, gördüklerimden cok etkileniyorum....
inan bana artik herkesden hersey bekler oldum...
kimseye güvenemiyor insan...
o kadar cabuk tükediliyorki hersey hic kimsenin sevgisine inanmiyorum bazen....
iki günde seni seviyorum diyorlar, ikinci ay kendi aralarinda sözleniyorlar sonra herseyi yasayip sensiz yasayamam diyip altinci ayda ayriliyorlar....
bu gercekten korkutucu bir sey....

bende katılmak ıstıorum aranıza bu kulube yenı gordum yalnızlardayım terkedılmeyı hazmedemıorum sanırım uzun zamn gecmıs olsada

bende katılmak ıstıorum aranıza bu kulube yenı gordum yalnızlardayım terkedılmeyı hazmedemıorum sanırım uzun zamn gecmıs olsada

hoşgeldin canım aramıza..
anlatmak istersen dinleriz.
ben de terk edildim mesela.. bi kaç arkadaşımız daha bizim gibi burada..
dertleşiriz..
bide şu notu düşmek istiyorum. Allah kurtarsın..
bundan sonra kulubumuze katılanlara bunu dicem..

aslında agustosta ayrıldık hala dusunmek bıle ıstemıorum. kendısı arkadasımdı dersaneden 2 sene sora arkadaslık aska donustu.ben tatıldeykende terkettı.neden dıede gorusemedık sogudum dedı ama bunu bana bıle acıklamadı farklı seyler soledı ortak arkadasımızdan ogrendım.dun ıse tekrar bısey duydum hala onun sokundayım benm ayrılmamı beklemıs ben demeyınce o soylemıs..basımdan kaynar su dokuldu sankı ınanamadım bana ıı konusurken ozledım derken bı yandanda ayrılmak ıstıomus..tatılımde bu arada 20 gun olcaktı o ladar bıle bekleyemedı en kotusude hala ozluorum onunla konusmayı...arkadas olarakta cok ıııdık sevgılıykende kavga bıle etmedık desem yerıdır...nası bısey hala anlamadım zaten sole karsıma cıksada hesap sorsam dıe beklıorum halaaaa..

senın yazınıdaokumustum ılk sayfada aynı kader resmen..bende ılk defa bırıne cok guvenerek baslamıstım aslında arkadasımdı cok ıı tanıodum ama yanılmısım bole olduguna goree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…