Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ecrin sende son durumlar neler..
angel sende unutmaya çalış şeker hayır gelmez daha
hayata arkdaş gözüyle bakıosa sende öyle bak ozaman canım..olmuosa iletişimi kes tamamen..nerde hödük varsa bizi buluo...

ne guzel demıssın ya cıdden nerde hödük varsa bızı buluo bızde de sorun var galıba sanırsamm laelaelaelaelae

bende gelısmeler cok karısık minikim cok istio olmasını ben olmazz diorum
aılesıne acılıcakmıs buuyukler devreye gırıcek sanırım..

bızımkılerde bunu ve aılesını cok sevıolar babam ıstesnler gozum kapalı vrrırım dıo ama ben 4 yıl fln bekleyemem yaa :S

ama ne yalan soylıyım tipi konuşması oturup kalkması hıc cıkmıyor aklımdan onun gıbısını bıdaha bulurmuyum sanmıorum..

vee bı sey ıtıraf edıyım mı kızlar bu benım ahmetıme eskı laleme cok benzıo o da onun gıbı olgun az konusan kımseyle muhatap olmayan bırıydı.. oda uzun boyluydu ıstedıgım gıbı o da sarısın renklı gozluydu.. tek fark mınıkım mavi eskı lalem yeşil gozluydu... hatta bız ordayken benı dısarı cıkarmak ıcın hazırlık yaptı ve bı parfum sıkmıstı sıktıgı parfum lalemın parfumundendı mafoldumben

ecrin vazgeç derim en son yazdıgın mesajdan sonra fıstıkım neden dıyeceksın çünkü sen miniki minik olarak sevmiyorsun canım benım sen miniği eski lalene benzıyor dıye sevıyorsun o yüzden gerçekten ilerde üzülür acı çekersin çünkü hep onda onu ararsın ve ıkısı farklı kişiler canım benım...
ya kızlar bılmıyorum açıkcası arkadaşız gibi de gelmiyor bana bu arkadaşlık olamaz ya ben kımseyle boyle degılım ee oda degıl.bıtek benımle böyle ama sanırım biraz hödük.
vede deryacım benım eskı lale mecbur kaldı tıpkı benım gibi ailesini silemediği alışkanlıklarından vazgeçemeyeceği için başka bırısını bulmak zorunda kaldı dılerım Allahtan cok mutlu olur ama gözlerinin içinin parlaması lazımdı resımlerde gülmesi lazımdı içten resimlere bakıyorum bakıyorum bu olay yok.onun için kendim için acı çekiyorum hem kız güzel değil,hem de hadı çirkin bir kızla çıkar mutlu olur bende ne guzel dıye sevınırdım ama gözlerinin ışığı silinmiş kendi resimlerimize bakıyorum askerde en kötü zamanda gözlerinin içinde parlama var ama burda mutsuzluk var buda benım canımı acıttı.
derya gerçekten senin komşu ne istediğini bilmiyor heralde yada kafa falan buluyor iyi yapmışsın kuzum benım....

ecrin canım eskisiyle sakın kıyaslama derim yoksa o sanıp devam edersin ...onu o oldugu için sevmesin eskisini getirirsin devamlı..
Hayatcım umrım çoçukla düzgün bişey olur nedim valla..
Hayatacım valla bende anlamadım napmaya çalıştıgını ..
Geçen arayamadım problemlerim var dedi 2 gun sonra..aradım bu sefer dönmedi..bugunde bana ms atmış iltifatlar kişiligimle ilgili ama sonun da yazmış
seni arayamıorum neden aramadımıda bilmiorum demiş..
Bende yazdım saol teşkler sen dedim yoluna devam et hoşçakl dedim...
Böyle saçma bişey olmaz...boşver belki böyle olması daha ii..

derya manyakmı bu adam ya gelecek dusunulmez bence bununla sakın sakın baslamadan bıtsın bosver

ecrın bılmıorum manyakmı degılmı valla yok kız kapandı artık...
BıŞeyler var ama kendıyle ılgılı anlamadım problemlerı var gıbı ama banada yanaŞamıo anlamadım ..
Neyse canım ben kapadım zaten artık aryamazda...hehehe anca ordan bÖn bÖn bakar...

deryacım ben ıstemıorum dedım ya ona ondan ıste..
suan ıstemıorum sanıyor...
bolesı daha ıyı bosver kactıkca tatlı oluyor buarada bende kendımı dınlıyorumm henuz ne ıstedıgımı bılmıorum pısman olmaktan korkuyorum.. evet dersem pısman olurmuyum dıyorum.. sonra yada hayır dersem onu kaybettıkten snra ya pısman olursam dıyorum sacma sapan bı durum ıste........

kızlar nerdesınız ama ya hele ben yasaklıyım ole cok gıremıyorum sıze noldu anlamadım kı gelsenıze ıkı laflayalım ya

GÜLıNNN
DERYA
HAYATA
UMUDUM
SOLUCAN
GALETAı
BUCUUU
AZRA
BUJU
DAHA ADI AKLIMA SUANLIK GELMEYEN DIGERLERIIII NERDESINIZZZZZZZ klava:klava:klava:

GÜLİNNN
DERYA
HAYATA
UMUDUM
SOLUCAN
GALETAİ
BUCUUU
AZRA
BUJU
DAHA ADI AKLIMA SUANLIK GELMEYEN DIGERLERIIII NERDESINIZZZZZZZ klava:klava:klava:

kuzum geldim celallenmeŞeniz cumartesi izne çıkıyorum tatile gidicem kaydirigubbakcemile2 o yüzden işlerimi toparlamaya çalışıyorum ama aklım sizde mafoldumben

tatılemı gıdıonn gulınımmm ohhh ne guzell mısler gıbı bronz bronz ol gell opuyorumnanaktan

kac gun yksun sole bakıyım cok kalcanmı CADIARZU

euhue napim bebisim konu okuyordum.
benım lale dün beni aradı,modada oturuodum arkadasımla is cıkısı.
özelden aradı mesgul yaptım,10 dk sora tekrar aradı yine mesgul yaptım..
ewe gidince dedim annemlere ewi kimse aradı,annemde 11 gibi aradı dedi,ananen açtı teli
suratına kapadı ama arayan dedi.benım laledir dedim.
acaba yine kapıya mı geldi? sürünsün,mutlu oluorum o böle yaptıkca.
bide dün kuzenının facebookuna bakıodum,lalenin fotolarını koymus,çok tatlıydı ya..cok özlemisim..

tatılemı gıdıonn gulınımmm ohhh ne guzell mısler gıbı bronz bronz ol gell opuyorumnanaktan

kac gun yksun sole bakıyım cok kalcanmı CADIARZU

çeşme ye gidiyorum söylemesi ayıp hihoyyyt 1 hafta kalcam bebişim arap kız olup gelcem zemuszemus

kız solucan bana özelden adresini yaz bakıım gelip bi dövmem lazım seni klava: ya lokumum hala özledim deyip durma şı laleyi yaa

:ecrin_bebek:
ne bilm tuhaf..
özledim ama yüz wermıorumki,tellerını açmıorum,muhatap olmuorum.
içimde sadece her şey,özlemeye engel olamıorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…