Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

var kuzum benım için izmirden çeşmeye ve foçaya olup olmadığıydı onada var dedin.
ya kızmıyorum kuzum ya sadece anlaman için kızar gibi yaptım yoksa ben sana nıye kızım ayrıca ecrin sana yasak hadı bakalım cık bırazda yöneticilerinle kötü olmasın aran canımopuyorumnanaktan

Hayata evet kuzu ya yasak bı uyarı daha almasam ıyıdır ama nabıl hep iş hep iş sıkılıorum

cnm kusurabakma ben bugün biraz havalarda gezdiğim için aklımda 5 karış havada :roflol: izmir den foçaya varmı bilmiyorum ama çeşme ye var kesin

Hayata evet kuzu ya yasak bı uyarı daha almasam ıyıdır ama nabıl hep iş hep iş sıkılıorum

offf aynen çok sıkıcı yaa şimdi sahilde sevgilimle olmak vardı :gitme:

gunaydın fıstıklar nasılsınız bakalım ne var ne yok...bizimki aradı bissürü açıklama yaptı bakalım..baya problemler varmış bakalım

ecrin canım evet aynen öyle baya konuştu dun aramasını bile beklemiodum...annesi ameliyat olmuş bide farklı problemleride varmışş...baya ikna edici konuşunca bende daha bişey demedim canım devam yanii.bende alıştım ona biliomusun bide hergun görüorum ya görmeyince tuaf oluorum :))))))))))
neyse sana gelelim ecrin canım sen naptın bakalım bitirmissin galiba...
hayata sen de iii bol bol tatil yapıosun şeker...
gulin canım sen nasılsın...

ınsllah son sogukluk olur bu cnm daha sıkıntı yasamadan guzel bı sekılde devam edersınız ılıskınıze :Saruboceq:

cnm bıtırdım evet cok dusundum olucak gıbı degıl...
ama şunu soylıyım hayır denmıycek bırıydı ınsallah onun gıbı bırıyle olurum bundan sonra..
gun boyunca aralıksız konusmasakta msj atardı bgun hıc bısey yk bende bunun eksıklıgını hıssedıorum o kadar =)

sadece sunu merak edıyorum acaba dıyorum dayanamayıp ararmı cok cok merak edıyorum ya...

bıde bunlar yaz sonuna dogru ıstanbula gelmeyı dusunuyolardı aılecek gelırlerse bızde de kalırlar benım annem babam bılıo onunkıler bılmıodu aynı ortamda nasıl durucaz nasıl davranıcaz bılmıorum herhalde aılesı gelse bıle o gelmez...

canım zaman göstericek.....
ecrin canım sen neden şimdi bitirsin anlamadım ben..
evet insan arıo cidden araması sormasını beklersin ister istemez...
ama istemiosan yatmıosa kafana boşver canım...zamanla alışırsın herşeye..sen gene tabi daha ii bilirsin..

cnm yas sorunu yuzunden anlatmıstım ya
yk ole aman aman taktıgım bısey yk sadece anlatıyorum sıze anlatmıycamda kıme anlatıcam nelerı nelerı paylastık bız bırbırımıze.. sadece dıorum şu yaş sorunu olmasaydı.. bıde acaba ararmı.. suan hep bunları dusunuyorum =)

iyiyim cnm çok şükür sen nasılsın ? yeniden başlamışsınız senin laleyle inş. bidaha sorun çıkmaz opuyorumnanaktan

gulın ozelıne msj attım cnm baktınmı

cevap yazdım ecrinim

gordum cnm sgl okudugun ıcın =)

kızlar msj attı sımdııı :sm_cool:

cvp vermedım tabı kı vermemde :1rolleyes:

sımdı rahatladım ıste mutlu oldum ya nıyekı manyadım ben ıyıce bugun :mymeka:

ecrin sende sımarmısssın ama bak ms atmış hehe bekledigin şey daha ne istiosun...gulin sende ne var ne yok..
gulin aramız açılmıştı fun aradı konuştuk bakalım zaman göstericek..

neden mutlu oldun kıızz ne yazmış

ecrin sende sımarmısssın ama bak ms atmış hehe bekledigin şey daha ne istiosun...gulin sende ne var ne yok..
gulin aramız açılmıştı fun aradı konuştuk bakalım zaman göstericek..

iyiyim cnm yarın tatile çıkıyorum dinlenip gelicem bende pek bi değişiklik yok bi yaramazlıkta yok çok şükür :asigim:

beklemıodum aramasını dun kesın konusmustuk kapanmıstı bu konu
demek gercekten sevıomus bu anlamda mutlu oldum galıba =)

rahatladım ya kaydirigubbakcemile3

kızma lutfen elımde dgl dundn berı savasıyorum kendımle aramamak msj atmamak ıcın ama daha fazla dayanamadım... nasılsın ıyımısın ?...

bunu yazmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…