Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ıNŞALLAH ORTIM BENIM SENINDE INSALLAH.. HEPINIZE DUA EDICEM BUGUN ALLAH KABUL EDER INSALLAH :Saruboceq:

selam kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum.
kızlar tüm dualarınız kabul olsun inşallah...
ebrucum güçlü olabildiğine çok sevindim.
sen mutluluğu hak ediyorsun. ve çok ama çok mutlu olacağına yürekten inanıyorum.
ve diğer tüm kızlarda mutlu olacaklar.
ne kadar güçlü olduğunu hisset pamuğum.
mutluluk çok yakında olacak inşallah

fırtınacım hoşgeldin.
senınde kandılın mübarek olsun kuzum.
inşallah dediğin gibi yakın bır zamanda hepımız cok mutlu olacağız.
nasılsın? ne var ne yok?

saol fırtınam...gercekten uzerımde bı gucluluk hıssı varkı sorma gtsın...
ınsallah gecıcı degıldr
senınde kandılın mubarek olsun canım...hersey senınde guzel gonlune gore olsun

kızlar nerdesınız ben bana yasak dıe gıremıorum ama maşallah sızde hıc ugramamıssınızz

bende iyiyim aynen çalışmaya devam farklı bişey yok yanii sende durumlar nasıl naptın enişteyle..
hayata nerdesin kız sen....umudumda yok gulinde...presnses...burcu

gunaydın kızlar....
ben bugun erkencıyım ...kakltım gıyındım makyajımı yaptım ojelerımı surdum ...tam hazırdım cıkıcaktım kardesım uyuya kalmıs yenı kalkmıs...onu beklıyorum ...kuofore sac boyatmaya gtcez..dıpler fena geldı...bende sıze ugrıyım dedım....

bırazda sole ıcımı bosaltırıyım:))doluu degılım ama eskıyı bı ıhya edıyım...
bugun 6austos....gecen sene bugun....su saatlerde o uyansında bı msj atsın dıye beklıyodum...geceden bellıydı bıseler olucagı...uyumadıgını bılıyodum ama kalksın dıye bekledım...kalktım dıye msj atmıstı ...konusalım dedım sımdı degıl dedı...araım ısrarla...sesı yenı uyanmadıgını bellı edıyodu...konusurken ayrılık gectı kelımelerde....ben basladım aglamaya....yıne gozlerım doldu bak...makyjım bozulcak....sonra oda agladı...ve bı yıl nerdeyse agladım...
gecen sene bugunu hatrlıyorumda hıc okadar cok aglamadım...aksam mısafrler gelmıstı...komsumuzda geldı o sırada...benım halım okadar kotukı demkkı bana neyın var dedı..olayları bıldıgı ıcın kenımı tutamayıp aglamıstım...gel zmaan gt zamn bı sene oldu...allaha sukur ıyım atlatttım zar zor...allah cok buyuk...herseyın zmanı varmıs gercekten...hep dedıler zaman zaman...allahım bıtsın gecsın su gunler dyodum..gectı ıste...
belkı bugun daha kotu olucaktım ama,belkıde onu gostererk allah benı bu gune hazırladı...
ıste bole...hersey gecıyo...bakıyorumda guzel seyler yasadım ama acımıda cok yasadım...ıcımde vıcdan azabı yok...elımden gelenı yaptım...elınızden gelenı yapın...herseyı allaha bırakın

presnse anlıorum seni bende şimdi biraz köt oldum insan böyle düşününce kötü oluo ama elden bişey gelmio mesela bende vijdan azabı çekmiorum zaman diorum zaman cidden herşeyin ilacı allaha şükür bende iyiyim ama arada sırada yokluo genede insanı ....ben inan yanın da kız gördügüm zaman herşey bitti ve kafamdan sildm tamamen ..şimdi yeniden birini sevcegime inanıorum eskiyide kurcalamıorum..allah buyuktur ben onu allaha havale ettim..
sende et boşver herkes kendi seçimi yapıo yanlı veya dogru..biz elimizden geleni yaptık olmadı bazen çok düşünüorum boşuna kendimi suçlayıp aptal yerine koymuşum hep onu haklı çıkarmışım ama zamanla kendini bile suçlamıosun kısmet degilmiş diosun bu böyledir...sen bence yeni aşklara yelken aç..yeri gelicek aklına bile gelmiıcek sıkma canını...

bende iyiyim aynen çalışmaya devam farklı bişey yok yanii sende durumlar nasıl naptın enişteyle..
hayata nerdesin kız sen....umudumda yok gulinde...presnses...burcu

bende de bısıyk cnm enısteyle baslamadan bıttı ya kız p tesı gunu yk salıydı salı gunu tamamen acılmamak uzere bu defter kapandı..
umutla hayatıma gırecek benı gercekten mutlu edıcek prensımı beklıorum bakalım kısmet...

cnm ne guzel yazmışsın ortım okuyunca ıcım bı tuhaf oldu :çok üzgünüm:
ama şuan ıyısın ya onemlı olan bu sevınıyorum senın adına ne guzel ınsallah hep bole devam edersın daha da mutlu olursun.. hatta guzel guzel haberlerınıde alırız en kısa zmanda bellımı olur zemuszemus
sabırsızlıkla beklıorum cnm o gunlerı..Şeniz

bende vıcdan azabı yada herhangı bır duygu hıssetmıyorum işin kötüsü kızla ilişkisi var yazısını gördüğüm anda ben duygularımı yok ettım hafızamı ne kadar zorlarsam zorlıyım onunla ılgılı bır anım aklıma gelmıyor gelmesınde zaten ıstemıyorum.
ama hersey zaman kızlar.ileride hayatlarınıza cok mutlu olacağınız ınsanlar gırecek emınım.ben bugun tadını çıkarıyorum çünkü sevgilim dediğim insanın yapmadığı şeyleri yapan,adı arkadaşlık olarak geçen hayatımda bır ınsan var.çok mutluyum.Rabbim bu kadar acının sonucunu belkıde bu şekilde verdi bana.iyikide bitmiş diyorum ...
daha da güçlü olucaz kızlar ben ınanıyorum bu arada benım ıznım ıptal oldu tatıle gıdemıyorum.haftaya bu yakada egitimler varmış onlara katılcam sonrasında müdürümle çalışmaya başlıcam hersey ıstedıgımdende ıyı durumda ama ben gebzeye gıdıp gelmeden önce tatıl yapmak ıstıyorum umarım bu ıznı alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…