Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ay bırak allasen şu piskopatı yahu. yarın öbür gün evlenseydin ne olacaktı şimdiden gözyaşını dök ağla sızla eninde sonunda unutursun sana daha çok değer veren biri elbet çıkar karşına, sen de bu gözyaşlarına acırsın ilerde..

hoşgeldın cnm a.s.

neden bıttı anlatmak ıstrmsın ?

Tanışalım öncee=) Artık bende burdayım çünkü ..
İSmim merve 20 yaşındayım ...Bursada ysıyorum

Sevqılımle 2005 den berı bırlıkteydık ...Acı tatlı günlerimiz oldu.herşey dört dörtlüktü diyemem ama onunlu mutluydum....
Askerde suan kendisi ..Gıtmeden evlılık teklıfı ettı ..Askerden gelır qelmez .Istıyceklerdı benı =(

geleyım konuya.....Ben yenı köpek aldm..Rotvaydır 45 gunluk daha...Bızıım komsumuzun oglundada aynı cıns köpekden var..Bunlar hırcın kopekler...O yusden komsumuzun oglu bıze yardımcı olucaktı....Gecen cuma aksamı bırlıkte sahıle cıkardık köpeklerımızı..Kı o sevgılım oldugunu felan bılıyo...Aramızda asla baska bı sohbet olamaz.Zaten ablamda yanımızdaydı..
Neyse ben gızlemedım..Aksam arayınca benı soyledım böyle böyle komsu ogluyla sahıle cıkardık köpeklerı felan dıe...Ayrıldı benden...
Cumartsı gunu carsı ıznıydı..Arıyorum acmıyo mesjlarıma cvp vermıyo..
En son actı BITTI arama artık benı laftan anla dedı.
Çektım elımı ayagımı.....

bak güzelim burda hepimizin bazı şahıslar yüzünden yılları gitti yani tek değilsin ama sen böyle yaparak kendini mahvedersin arkana bakıp durursan geleceğini göremezsin.kalk bi silkelen yav 6 sene ne ki millet kaç senelik evlilikleri bitiriyor ya evlenince seni sabah akşam döven bi kocan olsaydı daha mı iyi olcaktı

yanımda oldugunuz için sağolun kızlara.s. herkes aynı şeyi söyleyince içim açılıyo :smiley-cool: Bazı şeyleri göremiyorum yada görmek istemiyodum ama suanda herşeyi görebiliyorum Görmesem haber almasam kendimi daha çabuk toparlarım ama görüyorum sürekli haber alıyorum o yüzden üzülüyorum keşke uzaklarda akrabam falan olsa gitsem 1 ay falan gelmesem:çok üzgünüm: insan bide sürekli evde olunca ister istemez herşeyi düşünüyo

sizi seviyorumopuyorumnanaktan​
:

Keşke gelmeseydin bende daha dün geldim zaten canım bende yeniyim önceden bende uğramazdım ama şimdi buralı oldum:teselli:

mysticgirl ben seni hatırlıyorum hatta bızle dalga geçer gibiydi yazıların bunuda bılıyorum sadece dün şaka gibi gelen halimizden anlamadığın sye bugun başımına geldi,etme bulma dünyası bu bundan fazlada senın yazılarına yorum yapmayacagım.umarım hakkında hayırlısı olur.

Sacmala canım ne yazdımı ne yaptımı cok ıyı bılen bırısıyım ben..Hepde neşeliyimdir..
Gelıyodum buraya yazıyodum birşeyler evt...

GENCIZ GUZELIZ AMAN BUNLARIMI TAKICAZ dıyodum..

Ben kendımde dıyorum aynısını..Farkındaysan dert yanmadım....
Hayla gülebiliyorum... Kendımı paralar gıbı bı hal gordunmu cnm bende ...

Herkese aynı seyı soylerım kendımde uygularım...Hayat cnm bu herkesın basına ne gelcegı hıc bellı olmaz.. Etme bulma derkenn hıc yakıstıramadım...

Kısısel bırsey mı oldu aramızda acaba ???

Hepımızın basımıza geldı gelıcete zaten bu yuzden burdayız ve derterleımızı paylaŞarak dÜzelıoruz....
Hayatacım nasılsın

ıyıyım deryacım.sen?
tatile gitmeme çok az kaldı Allahın izniyle hala tatile gideceğime inanamıyorum : )

mysticgil benım kımseyle kişisel bır sorunum olamaz burada ben kımseyı yazılanlar dışında tanımıyorum pardon galateia ile yanlızca bır kez görüştüm.ben sana yorumlarından dolayı dedim neyse boşver.diğer kızlar yazarlar zaten sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…