İnanın herkes sizin gibi düşünüyo öyle söylüyo söylediklerinize kızmadım haklısınız. Ama yinede canım yanıyo bu kadar senem giitti elimde kalan sadece mutsuzluk. göz yası sıkıntı. çok üzülüyorum inanki.
Dün maç vardı burdan otobüs tutmuslar gitmişler oda varmıs kardeşimde gitti stada gitmişler sürekli biriyle msjlasıyomus fotoğrafımı göndericem diyomus erken ayrılmıs ordan tek basına otobüsle dönmemiş. kesin biriyle çıkıyo kızlar dün duydum okadar üzüldüm ki içime resmen bişi oturdu.senağlama Bana bu kadar acı çektirdi. kendisi mutlu. çok canım acıyo gerçekten sevdiğimden özlediğimden değil bana bu kadar acı çektirip beni üzdüğü için.. 2 günde birini bulduysa zaten beni sevmiyodur. senağlama çokta mutluymus içim acıyo okadar senem gitti yıprattı mahfetti beni.senağlamasenağlama
İnanın herkes sizin gibi düşünüyo öyle söylüyo söylediklerinize kızmadım haklısınız. Ama yinede canım yanıyo bu kadar senem giitti elimde kalan sadece mutsuzluk. göz yası sıkıntı. çok üzülüyorum inanki.
Dün maç vardı burdan otobüs tutmuslar gitmişler oda varmıs kardeşimde gitti stada gitmişler sürekli biriyle msjlasıyomus fotoğrafımı göndericem diyomus erken ayrılmıs ordan tek basına otobüsle dönmemiş. kesin biriyle çıkıyo kızlar dün duydum okadar üzüldüm ki içime resmen bişi oturdu.senağlama Bana bu kadar acı çektirdi. kendisi mutlu. çok canım acıyo gerçekten sevdiğimden özlediğimden değil bana bu kadar acı çektirip beni üzdüğü için.. 2 günde birini bulduysa zaten beni sevmiyodur. senağlama çokta mutluymus içim acıyo okadar senem gitti yıprattı mahfetti beni.senağlamasenağlama
kızlar bende katıldım aranızaaaa .....Benımde 5 yıllık ılıskım bu cumartesı bitti ...
hoşgeldın cnm a.s.
neden bıttı anlatmak ıstrmsın ?
kızlar bende katıldım aranızaaaa .....Benımde 5 yıllık ılıskım bu cumartesı bitti ...
hoşgeldin aramıza a.s.
Gülin tekırdağdamı yaşıyosunn.. Benim askerim de tekirdağ çorluda asker
Gerçi artık benım değil =(
evet canım çorluda yaşıyorum hangi askeriyede ?
Ara ara bu topiğe uğrar.GENCIZ GUZELIM ELIMIZI SALLASAK ELLİSİ yazar cıkardım=)
Tabı tuzum kuruydu ..Mutlu mesuttum...
Şimdi canım yanıyo..Biri böyle bişi dese boğarım heralde=)
:kedi:
Keşke qelmeseydim ama qldimm =) Hoşbulduk
Keşke gelmeseydinbende daha dün geldim zaten canım bende yeniyim önceden bende uğramazdım ama şimdi buralı oldum:teselli:
mysticgirl ben seni hatırlıyorum hatta bızle dalga geçer gibiydi yazıların bunuda bılıyorum sadece dün şaka gibi gelen halimizden anlamadığın sye bugun başımına geldi,etme bulma dünyası bu bundan fazlada senın yazılarına yorum yapmayacagım.umarım hakkında hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?