ya konuşsun sanane artık ondan tamam zor geliyodur sanda bence artık o ne yapıyor deyip durma önüne bak bak onun bıraktığı yerde kalıp takılıyosunn sen acı çekiyosan onada çektir mesela üzülmediğini göster olsada olur olmasada olur modunda ol nefes alırken ona muhtaçmısın değil ozaman ne diye ona bukadar bağlandınn
nasıl olucak evraa nasıl degısıcezz
:))) öle canım valla napayım kahvaltıyla duruyorum inanki hiç bişi yiyemiyorum bu günlerde hala acıkmadım aslında ama miğdem çok fena oldugu için yemek zorundayım :)) yok kızz valla manken gibi kısım kaydirigubbakcemile3
Keyifler nasıl bakim yine,
ya kızlar alakasız ama, arkadaşım eve çıkıcak üni'de öğrenci. İstanbulda marmara da o da. Var mı bildiğiniz tanıdığınız eve çıkan ya da ev arkadaşı alan?
iyi olmaya çalısıyozz valla benim arkadaslarımın hepsi burda okuyo canım yok valla
Hımm nasıl bulucak bu kız ya.. of..
Bak benim erkek arkadaşım da msnde şimdi, ama engelli. 4-5 gündür konuşmadık saçma sebepten bozuştuk. Hıncımdan açmıyorum engeli, açsam konuşuruz aslında... Sizinki kadar ciddi olmasa da sinir oluyor insan... İnşallah düzelir canım...
Yeni gelenler kendi aranızda iyi anlaşıyorsunuz sanırım eskilere pek söz düşmeyecek galiba yerimseniben
iyi canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?