Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Düğün dönüşü o herkesin içinde yengeme demiş ki görün bak kaçırcam ben onu demiş... kızlar sizce öle bişi yapabilir mi annem zaten evden çıkarmıyodu bu sefer odadan dısarı çıkarttırmaz (( yengem anneme söleyememiş annem çok korkar öle şeyden komsular söylemiş yanlız bırakma diye.. ben yapmaz yapamaz diyorum ama gözü dönmüş onun belli olmaz diyolar

Sen söyleyince kendi üzerime alındım tahmin ettim sadece:çok üzgünüm: ne yaptıgını düşünsem sürekli kafayı yerdim heralde. zaten öyle gözüküyorum herkese düğünde görenler şok oldu.. bu kız bukadar seviyoduda nasıl bukadar mutlu diyee. ama inanın oynarken bacaklarım titriyodu üzgüntüden..

nasıl olucak evraa nasıl degısıcezz

önce isteyeceksiniz bu çok önemli ve kabulleneceksiniz içinde bulunduğunuz durumu sonrası sabır ve gayretle olucak bu saatlerde yatağınızda olucaksınız burda sohbet ettikçe açılacağınızı sanıyosunuzda kanayan yaranıza tuz basıp iyce açıyosunuz

:))) öle canım valla napayım kahvaltıyla duruyorum inanki hiç bişi yiyemiyorum bu günlerde hala acıkmadım aslında ama miğdem çok fena oldugu için yemek zorundayım :)) yok kızz valla manken gibi kısım kaydirigubbakcemile3

Keyifler nasıl bakim yine,
ya kızlar alakasız ama, arkadaşım eve çıkıcak üni'de öğrenci. ıstanbulda marmara da o da. Var mı bildiğiniz tanıdığınız eve çıkan ya da ev arkadaşı alan?

iyi olmaya çalısıyozz valla benim arkadaslarımın hepsi burda okuyo canım yok valla

Hımm nasıl bulucak bu kız ya.. of..

Bak benim erkek arkadaşım da msnde şimdi, ama engelli. 4-5 gündür konuşmadık saçma sebepten bozuştuk. Hıncımdan açmıyorum engeli, açsam konuşuruz aslında... Sizinki kadar ciddi olmasa da sinir oluyor insan... İnşallah düzelir canım...

Amin canım inş.. bi gram bi düzelme görsem keşke düzeliceni değişeceğini bilsem ( bukadar üzülmem ama oda yok.

Yeni gelenler kendi aranızda iyi anlaşıyorsunuz sanırım eskilere pek söz düşmeyecek galiba yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…