cnm iyi olmana çok sevindim gün geçtikçe daha da iyi olcaksın
Günaydınn kzlar =))
Dün qece benim içinde üzücüydü ama şuanda iyiyim
İnşallah allahın izniyle daha iyi olucamm =)
Dudukmakarnası hakkımızda hayırlısı canm..Yıpratma kendini..Tabıykı kısmetlere acık olcaksın..Yıllarca beklıycek halımız yokkii..Kendını bugun hazır hıssedıyosan bugun olur...Yarın olur hıc farketmez...
Önce kendimize deger verıcez..Baskası ıcın hayatımıza yön vermıycez..Ben cok hata yaptım cok tavız verdım acısını suanda cekıyorum.. Sanıyomusunkı mutlu olur..Aslaa olamaz....Kimsenin ahı kımsede kalmaz canım...3gun mutlu olur 5 gun mutlu olur.....
Önemlı olan geri geldiğindee bizde onlar gıbı hıc umursamadann kapıyı kapatıcaz..
Ins bunu basarabılırız..
Ahhh makarnaa ahh....
Bugun benım ıcınde butun kapılar kapandı..
galeta naber şeker nerelerdesin ne var ne yokkkk
Hayatımı yapmak istediklerimi bu duyguyu yenmeyi okadar iyi özetlemişsin ki anlatamam canım gerçekten gözlerim doldu senağlama artık maskeyle dolasıyorum gerçekten aslında içim ağlıyor ama ben dısarı sürekli gülüyorum cok canım yanıyo. suanda oda birisiyle çıkmak üzere ve gözlerimle gördüm şimdi onların düğününde kızın gözlerinin içine bakıyor. remen benim baktıgımı bile bile senağlama nasıl bir kişilik anlamıyorum madem beni seviyosun niye başkası? ben yedek miyimsenağlama Nolur RABBİM ONU UNUTMAMA YARDIM ET...
slm canım ben senin yazdığın tüm msjları özellikle okuyorum okudukça inan sana kızıyorum nedenmi çünkü sen şuan kendine ruhuna bedenine acı çektiriyosun önceleri kadere çok inanmazdım kader insanın elindedir derdim ama cidden inanmak gerek bir kızı bin kişi ister biri alır aynı şekilde bir kız brçok kişiyi sever ama nasibindekini alır demekki nasip değilmiş o çocuk sana ayrıca sana okadar kötü davranmış biri şimdi düşün bakalım varsayalım allah gecinden versin öldün diye oda ölecekmi yada çok ciddi bir hastalık geçirdin oda yaşadığın acıyı yaşıyacakmı hayır inan seni 4 günden sonra aklına getirmez bende yaşadım öyle bir aşk çekti gitti çok zor oldu ama toplandım benimki aşk değil alışkanlıktı allaha hep dedim bildiğin gibi yap geçen hafta aradı evelnmiş kızı olmuştu hala arada arar sorardı eşiyle mutlu değilmiş yanlış yapmışmış şimdi okadar sıradan biri geliyorya artık ben ona acıyorum o nedenle cenımsın kendini daha fazla üzme üzüntü üzüntüyü getirir hakkın yok aileni üzmeye sanmaki acıyı tek yaşıyosun inan sen üzüldükçe annende üzülür o bunu hak ediyormu sence ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?