Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Tuğbacım çok doğru söylüyo, yılka sen face e takılmışsın ama bu adam barışmak istese çoktan bunu söylerdi bence.

kızlar bendekı son gelısmelerı yazayım sıze 2 yıldır ayrıyım bılenler bılıyor aranızda ama ara ara msn de konustuk buraya benı gormeye geldı otobusteyken haber verdı bındım dıye gorustuk sadece bırkac saat aksam yolcuydu yanı gıderken agladı bana sureklı aynı ısrarda benım yasadıgım sehre gel ne ben gıtmek ıstıyorum ne aılem oda aılesı ıcın buraya ıstanbula gelmıyo nıye geldı anlamadım sıze soracagım su kızlar bır an evvvel karar ver yoksa artık aıleme bı bahanem kalmıycak seneye askerden gelınce evlenıcem dıyo o zaman donsende gec dıyo boyle sevgı olurmu ben anlamadım aramızda kı mesafe otobusle 18 saat aılemde bu yuzden ıstemıyor ayrılsakta arkadas kalalım dıyo merak ettıgınız baska bısey olursa sorun yorum yapın beklıyorum..

Ben geldim şekerler dün yoktum bütün gün kafamı dağıttım evde değildimzemuszemus aklımda burdaydı valla.. Benim durumlarda değişme var suan herşey benim aleyhime işliyo arkamdan kosmaya başladı.. o kız bile istemeyince çıkmak kaldı öyle:1shok: suan kafamı toparlamıs biraz daha sağlıklı düşünebiliyorum o gün okadar ağladıgımada inanamıyorum valla. çünkü ikisi içinde kendimi yıpratmaya değmez!!! O benim kıymetimi bilemedi. aradan zaman geçince herşey ciddiyetini anlıcak daha çok. ozaman daha çok koşmaya başlıcak. Hiç kaybetmedim zannediyo dönücek zannediyo. Ama zaman geçince anlıcak. kendini öyle bi insan için mahfetti. kimsenin gözünde değeri kalmadı benim gözümde hele 5 kuruş değeri yok. Sadece beni kaybetmedi o herkesi kaybetti. İşini bile!!! o daha çok sarsılcak kızlar. benim canımı çok yaktı. ben demiştim ona bardaktan son damla taşıcak yapma dedim ama dinleyen kim!!! Bugün gördüm yanımdan geçti dedim ki çok güzel gelin bulmussunuz beni beyenmiyodunuz ama tam sizin ailenize göre sana yakısır bi kız bulmusun dedim!! oda öyle kaldı bastı gitti!! bu saatten sonra kosar mı kosmaz mı bilmiyorum..... Hpimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar.a.s.

Amin canım hayırlısı olsun hakkımızda... Kimse için sağlığımızı mahfetmeye değmez..Hele ben okadar çok yüz verdim ki çok pişmanım keşke sözünü dinlemeseydim her tlf açmasaydım. belki bu kadar olmazdı. Ayy inş. valla pat diye kapatalım kapıları yüzlerinekaydirigubbakcemile3

Şimdi o kızın sünnet düğünleri var burda birazdan hazırlanmaya başlıcam çok güzel olmam lazım :))) gerçi onun yanında benim salınmam yeter ama nese:dilcikar: bakalım davranısları tavırları görücez..

......................................................................................................

Son düzenleme:
Kızlar genel olarak okumaya çalışıyorum durumlarınızı, yardımcı olabilirsem mutlu olucam...Öncelikle kendimden bahsedim ben ayrılalı 6 ay oldu,3,5 senelik ilişkim bitti.Ve artık geri dönüşü olmayan bir yolda . sevdiğim şuan askerde ve bir başkasıyla sözlü.biz ayrıldıktan hemen sonra başlayan bir ilişki..Ne kadar üzüldüğümü neler çektiğimi bir ben bir allah bilir.İlk dönemlerimde hasta oldum ve üstüne başka rahatsızlıklarda geçirdim ve 59 kilodan 50 kiloya indim şuan durdu kilo vermem ama hala özlemediğimi söyleyemem hala ağlıyorum evet artık değişmeyeceğini bilerek bir daha ona dokunamayacağımı bilerek.ama inanın sadece kendimizi yıpratıyoruz.ben ağlarken o resimlerini koydu üstüne mutluluğunu perçinledi.o yüzden durup bir düşünün ağlamayın üzülmeyin demiyorum.ilk zamanlarda ben bastırdım hatta maske gibi hep sakladım duygularımı bu yanlış herşeyi yaşayın ağlamak istiyorsanız ağlayın.içinizde ona karşı en ufak bir pişmanlık kalmasın.şunu yapsam belki olurdu demeyin.ben çaba gösterilmesinden yanayım yani düzelebileceğini düşünüyorsanız.ama bir noktada baktınız olmuyor siz naparsanız itiliyorsanız artık bi dur deyin ve ilişkinizi kesin arkadaşlık kelimesi altında kendinizi daha fazla üzmeyin.bu kötü zamanlarınızda dostlarıza sığının evde vakit geçirmemeye çalışın benim işim yoktu allaha şükür şimdi bi yerde başlayacağım herşeyin daha iyiye gideceğini düşünüyorum.kendi ayaklarım üzerinde bağımsız olacağım.kendinize uğraşlar edinin.sizi üzen ve geren ortamlardan uzak durun.mümkünse bi hobi edinin.kendinizi meşgul etcek bişeler yaratın.komik dergiler okuyun.kitaplara verin kendinizi.bazende buraya gelip içinizi dökün ama kendi içinizde yaşamayıda öğrenin zaten bi süre sonra sizde anlatmak istemeyeceksiniz.çünkü zamanla bu üzüntülerimiz anlamını kaybetmeye başlayacak.zaman ilaç diyorlar ama bence değişim önce kendimizde başlamalı.unutmaya çalışmayın sadece hayatı akışına bırakın artık kurcalamayın.akışa bırakın derken kendinizi bırakmayın bakımlı ve güzel olun.ortak arkadaşlarınızın ağzına laf vermeyin kiminle konuştuğunuza dikkat edin. takip etmeyin demeyeceğim çünkü ben başaramadım.ama inanın bi süre sonra kabullenme süreciniz hızlanacak.ben daha kalbimi bir başkasına açamadım.şuan için kimseyi düşünmek istemiyoum.farkettim ki o dünya bende onun uydusu olmuşum tüm önceliğimi ona vermişim ben diye bişey kalmamış.şimdi kendimi düşünüyorum kendim için bişeler yapıyorum.halen kalbimde sevgisi var. ama o bir seçim yaptı bende elimden geleni yaptım.hayat bizi tekrar bir araya getirir mi bilemicem,bunu çok istiyorum şuan ama kendimi daha fazla yıpratırsamda kendime zarar veriyorum.lütfen kendize zarar vermeyin.Biraz kadere bırakalım,inanın eğer o sizin için tekse bir şekilde bir gün karşınızda olucak opuyorumnanaktan

Hayatımı yapmak istediklerimi bu duyguyu yenmeyi okadar iyi özetlemişsin ki anlatamam canım gerçekten gözlerim doldu senağlama artık maskeyle dolasıyorum gerçekten aslında içim ağlıyor ama ben dısarı sürekli gülüyorum cok canım yanıyo. suanda oda birisiyle çıkmak üzere ve gözlerimle gördüm şimdi onların düğününde kızın gözlerinin içine bakıyor. remen benim baktıgımı bile bile senağlama nasıl bir kişilik anlamıyorum madem beni seviyosun niye başkası? ben yedek miyimsenağlama Nolur RABBİM ONU UNUTMAMA YARDIM ET...

slm canım ben senin yazdığın tüm msjları özellikle okuyorum okudukça inan sana kızıyorum nedenmi çünkü sen şuan kendine ruhuna bedenine acı çektiriyosun önceleri kadere çok inanmazdım kader insanın elindedir derdim ama cidden inanmak gerek bir kızı bin kişi ister biri alır aynı şekilde bir kız brçok kişiyi sever ama nasibindekini alır demekki nasip değilmiş o çocuk sana ayrıca sana okadar kötü davranmış biri şimdi düşün bakalım varsayalım allah gecinden versin öldün diye oda ölecekmi yada çok ciddi bir hastalık geçirdin oda yaşadığın acıyı yaşıyacakmı hayır inan seni 4 günden sonra aklına getirmez bende yaşadım öyle bir aşk çekti gitti çok zor oldu ama toplandım benimki aşk değil alışkanlıktı allaha hep dedim bildiğin gibi yap geçen hafta aradı evelnmiş kızı olmuştu hala arada arar sorardı eşiyle mutlu değilmiş yanlış yapmışmış şimdi okadar sıradan biri geliyorya artık ben ona acıyorum o nedenle cenımsın kendini daha fazla üzme üzüntü üzüntüyü getirir hakkın yok aileni üzmeye sanmaki acıyı tek yaşıyosun inan sen üzüldükçe annende üzülür o bunu hak ediyormu sence ??

Haketmiyo hiç bizamanda haketmediler.. Doğru söyleüyosun canım bende bazen öyle diyorum ama sürekli sürekli evdeyim bu sefer kafamda kuruyorum kendi kendimi sinir ediyorum Bana herkes kızıyo kızanlarada kızmıyorum haklılar çünkü, bende kendime sinir oluyorum ! Onu unutmak istiyorum acı çekmek çektirmek istemiyorum... birazcık bi ışık görsem değişeceğini bilsem....... o bile yok ( Daha çok yeni oldugu için böyle bu kadar yeniyken bana inat yapması sinirime dokunuyo. suanda düşünüp yazamıyorum bile :çok üzgünüm:
Bütün insanları o bakışları..... ben oturup kalkarken sanki beni takip ediyolar... Anlamıyorum yaaa !! Bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum, bi çıkış yolu istiyorum, mutlu olmak istiyorum....:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…