Keyfim fena diil ara ara geliyolar işte bana :)) senin keyfin nasıl?
ben yıkıldığım yerden tekrar kalkmayı öğrendim o nedenle hayata inat süperim :) ne olsun canım ya uyuz bir bursalıyı seviyorum işte çat pat götürüyoruz çok şükür arada kavgalarımız oluyor idare edioruz işte
Aman iyi olun :) kavgada olsa yanındasın ya boşver..
kızlar bnmkini teli kapalıydıya hani 10 gün kadar tatile gitmiş dün msj attı bana tatile gittim almadım cebimi yanıma knt yktu sana msj atamadım kafamı dinledim die bnde tmm sorun yok önmli değil dedim bnde üzülüyordum bnm yüzümden kapattı die :)
yanımda değil arada kmlerce mesafe var o başka konuda biz 3 yıldır beraberiz çok gelgitlerimiz oldu bitti dedik defalarca ama hep biliyoruzki o bensiz ben onsuz olamayız
kızlar bnmkini teli kapalıydıya hani 10 gün kadar tatile gitmiş dün msj attı bana tatile gittim almadım cebimi yanıma knt yktu sana msj atamadım kafamı dinledim die bnde tmm sorun yok önmli değil dedim bnde üzülüyordum bnm yüzümden kapattı die :)
aaa aşk olsun canım hepinzle anlaşmaya çalısıyoruz :) biz daha taze oldugunuz için aslında sizden öğrenmek lazım bazı şeyleri siz daha tecrübelisiniz :) yazana yazıyorum valla :)
Bizde öyleydik bitti dedik kaç kere aramadık sormadık birimizden biri aradı sonunda. bende bundan nefret ediyorum işte ya tamamen bitsin yada devam etsin iki günde bir bitti bitti!.
kızlar ben geldimnasılsınız ne var ne yok ?
Ecrin hayata yılka dudukmakrnası solucan galeta nerdesiniz naptınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?