Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Keyfim fena diil ara ara geliyolar işte bana :)) senin keyfin nasıl?

ben yıkıldığım yerden tekrar kalkmayı öğrendim o nedenle hayata inat süperim :) ne olsun canım ya uyuz bir bursalıyı seviyorum işte çat pat götürüyoruz çok şükür arada kavgalarımız oluyor idare edioruz işte

kızlar bnmkini teli kapalıydıya hani 10 gün kadar tatile gitmiş dün msj attı bana tatile gittim almadım cebimi yanıma knt yktu sana msj atamadım kafamı dinledim die bnde tmm sorun yok önmli değil dedim bnde üzülüyordum bnm yüzümden kapattı die :)

HAdi gözün aydın canım :))) biz böleyiz işte kuruyoz kuruyoz sonra üzülüyoruz :)))

yanımda değil arada kmlerce mesafe var o başka konuda biz 3 yıldır beraberiz çok gelgitlerimiz oldu bitti dedik defalarca ama hep biliyoruzki o bensiz ben onsuz olamayız

Bizde öyleydik bitti dedik kaç kere aramadık sormadık birimizden biri aradı sonunda. bende bundan nefret ediyorum işte ya tamamen bitsin yada devam etsin iki günde bir bitti bitti!.

canım sence doğru söylüyor olmaması mümkün değil mi?hadi yalnız tatile gitti diyelim hiç mi ailesiyle irtibat kurmadı ben biraz açık kapı bırakırdım...

aaa aşk olsun canım hepinzle anlaşmaya çalısıyoruz :) biz daha taze oldugunuz için aslında sizden öğrenmek lazım bazı şeyleri siz daha tecrübelisiniz :) yazana yazıyorum valla :)

ne bilim sanki böle bir içiçe geçmişlik gördüm :) ama durumunun düzeliceğini düşünüyorum hem kaçırmak istemesi de ilginçmiş yani kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar

deryacımben artık gıremıorum pek bu sabah
maılıme gene uyarı tarzı bısı gelmıs artık ısten cok gırmemeye karar verdım
evdekı netı yenıden actırıcam napım bole olmyor
odedıgım paraya acıodum pek gırmıorum dıe ama KK var artık gırerım herhalde..
ole ıste kızlar evden gırerım artık bolbol :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…