Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yazdıklarıını okudum cok guzel yazmıssın benım durum karısık ben hasta oldum ya psıkıyatrıye bıle gıttım bana sımdı yazıyo msnde karsımda sen sadece 3 5 yıllıgıına erzuruma gelebılen istanbula kend menfaatı ıcın yerlesmemmı ısteyen sevgınde yalan dıyo sımdı ya kımse benı anlamıyo aılem ıstemıyo ben cok uzak dıye korkuyorum guvenemıyorum belkıde ama onu unutup 2 senedır baskasınıda sevemıyorum olmuyo sonunda kafayı yıycem heralde cok zor bıı durum herkes cektıgını bılır askere kadar dıyodu dun karar ver senneye yanı sımdı bugun karar ver dıyo yoksa ben evlenıcem falan cok karısık daha neler yazıyo uzaklarda bırını sevmek ne kotuymus anladım

Hobidende örgüdende cıceklerdende resım yapmakdanda nefret edıyorum
Sadece huzur istiyorum.....

peki sana bir soru hiç düşündünmü neyim eksik hayatımda yada neyim fazla kusura bakmada elindekilerin farkında değilsin düşünsene herhanbi bir alete bağlı değilsin kendi başına nefes alıyorsun yada yürüyebiliyosun bir an düşün dünya renklerini görmediğini sence nasıl olur huzur içerden başlarr huzurlu olam için birazda ibadet etmek gerek hangi dine mensup olursa ol ortak bir yaradan var bence mevlananın kitaplarından oku ozaman bak neler eksik yada varda yok olduğunu sandığın şeyler var

Doğru söylüyosun bir an seni ablam sandım acaba olabilir mi aynı onun gibi konuyosun :)
Bu halimizide şükür.. bende bu sene ebru sanatına gitmek istiyorummm

Doğru söylüyosun bir an seni ablam sandım acaba olabilir mi aynı onun gibi konuyosun :)
Bu halimizide şükür.. bende bu sene ebru sanatına gitmek istiyorummm

:)) canım benim uğraşacak bişeyi olmayan insan her daim çıkmaza girer ben akıl vermiyorum size yanlış anlamayın ama bu böyle şuanda 3 yıllık bir aşkım var sallantıda arada uzaklık var bu nedenle inan çok zor şeyler yaşıyorum ama yinede akacak kan damarda durmayacak hayat bir şekilde gidecek sen istsende istemsende bu olucaak o nedenle elinden geldiğinde sende hayatın akışına ver kendinii inan 2 ay sonra yaşadığına cıya değmezmiş diyeceksinn

Haklısın ama ben isyan etmedimki......
Sadece dinlenmek saatlerce uyumak istiyorum....
Yanlış bişi söylediysem kusura bakmayın
Nededımi bılmıyorum üzqünümm =(

:Saruboceq: inş......

Haklısın ama ben isyan etmedimki......
Sadece dinlenmek saatlerce uyumak istiyorum....
Yanlış bişi söylediysem kusura bakmayın
Nededımi bılmıyorum üzqünümm =(

yardım etmemi istersen inan yanındayım uyumak insanı hem dinlendirir hemde ortamdan uzaklaştırır ama şuda var sürekli uyuyamazsın bu saatler insanın en yanlız olduğu andır ondan üzgünsün sana şunu söyleyeyim dünyaya geldiğindede öldüğündede hep yanlız olucaksın o nedenle herşey senle başlar senle biter sevdiğin şimdi bu saatte sence ne yapıyodur senin gibi üzülerek kendinimi yiyor sanki sanmammm değişemk istersen yardım ederimm tabii istersenn

Evet bizim kadar üzülmezler zaten.... benimkide üzülmüyodur. o kızla konusuyodur eminim!!

ya konuşsun sanane artık ondan tamam zor geliyodur sanda bence artık o ne yapıyor deyip durma önüne bak bak onun bıraktığı yerde kalıp takılıyosunn sen acı çekiyosan onada çektir mesela üzülmediğini göster olsada olur olmasada olur modunda ol nefes alırken ona muhtaçmısın değil ozaman ne diye ona bukadar bağlandınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…