Çok özlüyorum..
Kızlar genel olarak okumaya çalışıyorum durumlarınızı, yardımcı olabilirsem mutlu olucam...Öncelikle kendimden bahsedim ben ayrılalı 6 ay oldu,3,5 senelik ilişkim bitti.Ve artık geri dönüşü olmayan bir yolda . sevdiğim şuan askerde ve bir başkasıyla sözlü.biz ayrıldıktan hemen sonra başlayan bir ilişki..Ne kadar üzüldüğümü neler çektiğimi bir ben bir allah bilir.İlk dönemlerimde hasta oldum ve üstüne başka rahatsızlıklarda geçirdim ve 59 kilodan 50 kiloya indim şuan durdu kilo vermem ama hala özlemediğimi söyleyemem hala ağlıyorum evet artık değişmeyeceğini bilerek bir daha ona dokunamayacağımı bilerek.ama inanın sadece kendimizi yıpratıyoruz.ben ağlarken o resimlerini koydu üstüne mutluluğunu perçinledi.o yüzden durup bir düşünün ağlamayın üzülmeyin demiyorum.ilk zamanlarda ben bastırdım hatta maske gibi hep sakladım duygularımı bu yanlış herşeyi yaşayın ağlamak istiyorsanız ağlayın.içinizde ona karşı en ufak bir pişmanlık kalmasın.şunu yapsam belki olurdu demeyin.ben çaba gösterilmesinden yanayım yani düzelebileceğini düşünüyorsanız.ama bir noktada baktınız olmuyor siz naparsanız itiliyorsanız artık bi dur deyin ve ilişkinizi kesin arkadaşlık kelimesi altında kendinizi daha fazla üzmeyin.bu kötü zamanlarınızda dostlarıza sığının evde vakit geçirmemeye çalışın benim işim yoktu allaha şükür şimdi bi yerde başlayacağım herşeyin daha iyiye gideceğini düşünüyorum.kendi ayaklarım üzerinde bağımsız olacağım.kendinize uğraşlar edinin.sizi üzen ve geren ortamlardan uzak durun.mümkünse bi hobi edinin.kendinizi meşgul etcek bişeler yaratın.komik dergiler okuyun.kitaplara verin kendinizi.bazende buraya gelip içinizi dökün ama kendi içinizde yaşamayıda öğrenin zaten bi süre sonra sizde anlatmak istemeyeceksiniz.çünkü zamanla bu üzüntülerimiz anlamını kaybetmeye başlayacak.zaman ilaç diyorlar ama bence değişim önce kendimizde başlamalı.unutmaya çalışmayın sadece hayatı akışına bırakın artık kurcalamayın.akışa bırakın derken kendinizi bırakmayın bakımlı ve güzel olun.ortak arkadaşlarınızın ağzına laf vermeyin kiminle konuştuğunuza dikkat edin. takip etmeyin demeyeceğim çünkü ben başaramadım.ama inanın bi süre sonra kabullenme süreciniz hızlanacak.ben daha kalbimi bir başkasına açamadım.şuan için kimseyi düşünmek istemiyoum.farkettim ki o dünya bende onun uydusu olmuşum tüm önceliğimi ona vermişim ben diye bişey kalmamış.şimdi kendimi düşünüyorum kendim için bişeler yapıyorum.halen kalbimde sevgisi var. ama o bir seçim yaptı bende elimden geleni yaptım.hayat bizi tekrar bir araya getirir mi bilemicem,bunu çok istiyorum şuan ama kendimi daha fazla yıpratırsamda kendime zarar veriyorum.lütfen kendize zarar vermeyin.Biraz kadere bırakalım,inanın eğer o sizin için tekse bir şekilde bir gün karşınızda olucak opuyorumnanaktan
Dayanılmaz anlarda ne yapmak qerekli bilen varmı?
Hobidende örgüdende cıceklerdende resım yapmakdanda nefret edıyorum
Sadece huzur istiyorum.....
Çok özlüyorum..
peki sana bir soru hiç düşündünmü neyim eksik hayatımda yada neyim fazla kusura bakmada elindekilerin farkında değilsin düşünsene herhanbi bir alete bağlı değilsin kendi başına nefes alıyorsun yada yürüyebiliyosun bir an düşün dünya renklerini görmediğini sence nasıl olur huzur içerden başlarr huzurlu olam için birazda ibadet etmek gerek hangi dine mensup olursa ol ortak bir yaradan var bence mevlananın kitaplarından oku ozaman bak neler eksik yada varda yok olduğunu sandığın şeyler var
Doğru söylüyosun bir an seni ablam sandım acaba olabilir mi aynı onun gibi konuyosun :)
Bu halimizide şükür.. bende bu sene ebru sanatına gitmek istiyorummm
:)) canım benim uğraşacak bişeyi olmayan insan her daim çıkmaza girer ben akıl vermiyorum size yanlış anlamayın ama bu böyle şuanda 3 yıllık bir aşkım var sallantıda arada uzaklık var bu nedenle inan çok zor şeyler yaşıyorum ama yinede akacak kan damarda durmayacak hayat bir şekilde gidecek sen istsende istemsende bu olucaak o nedenle elinden geldiğinde sende hayatın akışına ver kendinii inan 2 ay sonra yaşadığına cıya değmezmiş diyeceksinn
Haklısın ama ben isyan etmedimki......
Sadece dinlenmek saatlerce uyumak istiyorum....
Yanlış bişi söylediysem kusura bakmayın
Nededımi bılmıyorum üzqünümm =(
off bu klavye öldürcek benii hep eksik yazmışım
Evet bizim kadar üzülmezler zaten.... benimkide üzülmüyodur. o kızla konusuyodur eminim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?