Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yazıyı çok beğendim canım :) rüyan sanki görüşme olcak havası veriyor forumda bir yorumcumuz vardı ama artık yorumlamıyor sanırım (

içinde ona karşı birşeyler hissettiğin içindir belkide ecrin
slm kızlar nasılsınız

Ecrin hayata yılka dudukmakrnası solucan galeta nerdesiniz naptınız bakalım

sonunda dilek kuyusu işe yarıyor galiba kızçelerim teker teker geri geliyor :1closedeyes: ben iş buldum kızlar 24'ünde bir kozmetik firmasında işe başıyorum :sm_cool: bunun dışında benimki askere gitti acemilikten sonra tekrar atancak bakalım, bide kızla kendi aralarında yüzük takmışlar ama benim yüzümden de tartışmalar yaşanmış :bbo: ben şimdilik sadece işime odaklandım inşallah hayırlı olucak benim için delikafadulden

bende gruba katılıyorum bıktım ya benimkinin nazından yeteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr kötükedihüso fazla naz aşık usandırır..kal bensiz :mymeka:

Bravooooooooooooooalkisalkisalkis seni tebrik ediyorum şeker.... keşke herkes senin gibi vurup gitse hayran kaldım vallaa.s. inş. pişman olmazsınn

inşşş zaman ne gösterecek bakalıımmm.. çook canımı sıkıyo çookkk :1no2:
giiitttt bir daha dönme geri istemem bundan gayrii elleerinii :umursamaz:

canım aşk acısından kurtulmana sevindim.. umarım diğer üzüntülerini de atlatırsın..
benim bi erkek arkadaşım var zaten bayadır.
diğeriyle alakalı hiçbir şey yok hayatımda.
yani haber de almıyorum. kapandı o defter..

10 gün oldu ayrılalı ama ben napıcamı şaşırmıss durumdayımm çok üzgünüm gerçekten.. hiçbişeye kendimi veremiyorum. sürekli aklım kalbim onda:çok üzgünüm:

10 gün cok kısa bi zaman... peki neden bitti? geçmişte cok sayfa birikmiş okuyamadım cnm kusura bakma.

kızlar ben daha demin bnm lale ile faceten konştum istemiyorum artık yardımını flan ddm en kötü anımda yanmda olmadın artık gerek yok die mail attım oda bana noldu anlta bakalım falan dedi bayah konştk bn yanımda ol destek ol bana ddm ne yapabilirm bu konuda hakkında yardım için ne yapabilirm ddm yanmda olduğunu bileyim falan ddm henüz cwp gelmedi sizce durumlar nasıl?

canım ben gayet iyiyim..ama hayatımda pekte farklı bişey yok canım..bizim laleyle karşılatım cafede geçen cumartesi..bakmakla yetindi sadece tek basına gelmiş..canım çok zayıflamış..şaşırdım.2 kere gitti geldi meraktan..sonra özelden 2 kere çagrı geldi ..dunde gene özelden çagrı geldi..bilmiorum..ben ondan iii gözüküodum tuaf bişey olmuş...neyse bukadar işte..umrumda bile degildi açıkası ne tuaf ya...
sen neler yaptın ecrincim..

senı ıyı gormesı daha da kotu edıcektır onu ıyı olmus, uzulmuyosun da ohh sorun yk..

cnm bende şimdi bizim bankanın şbsıne gıttım hemen yan bınada şube faturaları odeme talımatı verdırıcem, personelı gormen lazım cok tatlı, benımde personel oldugumu bılıo sanırım daha once bı yerde yemek yerkende karsılasmıstık masada personel gırıs cıkıs kartım vardı bakmıstı, bı kac defa bole denk geldık bı kere daha ıslem yapmak ıcın subeye gıttıgımde onun yanındakı baska bır personele ıslem yaptırmstım bu sefer ona denk geldı :)
cok guzel ılgılendı cok fena elektrık aldım ya, tlf da oto. öd. yapalım dedım guldu cep tlf mu dedı, hyr ev dedım ıstersenız cep tlf vrın onu yapım dedı yk dedım konturlu tlf gulduk bırlıkte fln cok guzeldı ya
dayanamadım gelır gelmez hemen bılgılerıne baktım 86 dogumluymus 3 yas var aramızda oda bakmısmıdır acaba dıyorum.. olmaması ıcın bı neden yk aslında cıktıgı yksa olabılır personeller arasında cok sey oluyor burda ama bunla olurmu bılmem

[ı]vay vay ecrın hanım..ıı hadı bakalım olurmu olur canım neden olmasın..hayırlısı ya...bende bÖyle ıŞte..daha beter olcak oo...ılk grdım cafeye bı tuaf oldum..sonra geÇtı..baktım gıtttı tekrar geldı kankam dedıkı hep bızdeydı gÖzÜ..yazık yazık ecrın ben ondan daha ıyıydım yanı..mahfolmuŞ..
Neyse ya bÖyle ıŞte aman bız ıyı olalımda onlar nolursa olsun..
[/ı]

hımm havada aşk kokusumu alıyorumm inşş yanılmammmm :sm_cool:3 yaş büyük olan senmisinn

cnm ınan cok ıstıorum subedn geldıgımden berı sacma sapan bır ıfade var yuzumde habıle guluorum suan bunları yazarkende guluorum yuhh dıorum artık kendıme ya kaydirigubbakcemile3 cok tatlı ama ya daha oncede dıkkatımı cekmıstı ama ole bakısmada kalmıstı, gene ole kalmasından korkuyorum :sinifsinif:
bı aksılık cıksa maıl atsam şu ıslem olmamıs fln dıe.. suan bakıorum butun faturaları yapmıs dogalgaz harıc unuttumu yksa sonramı yapıcak bılmıorum sureklı gırıp bakıorum ınsallah unutmustur hemen maıl atarım ıslem yapılmamıs sorun mu oldu dıe ole muhabbet ederız.. tabı bunlar sadece hayall.. yaa ınsallah olsa kızlar cok tatlı cok hos bırı tıpı supperr.. e ben subeye gırıncede gozler donup dırek bana cevrıldı musterıler personel vs.. dıkkat cekerım ole bı yere gırınce hıc olmazsa sırf bu havamdan dolayı etkılenıp bısı yapsa dıorum :sinifsinif:

deryacım dedıklerın oluyor bu pısman barız bellı, ozelden arayanda o emınım :dilcikar:

hımm havada aşk kokusumu alıyorumm inşş yanılmammmm :sm_cool:3 yaş büyük olan senmisinn

evracım keske ya dua edın lutfen olmaması ıcın bı neden yk gıbı (cıktıgı yksa yanı )
medenı durumu da bekar yazıo gırdım baktım hemen personel bılgılerıne, parmagında yuzuk flnda yktu, zaten yası o kadarda buyuk degıl..
ben 89 luyum o 86 lı yanı o daha buyuk yas durumuda ıyı yanıı :kedi:
ahh ahh ınsallah lafta kalmaz bunlar bıseyler olur nolursun Allah'ım olsun :Saruboceq::Saruboceq:

canım sende Çıkar bı kaÇ bahane Şeker..canım hıÇ slm flan verme sansınıız yokmu nasıl tanımıosunuz fazla..ınŞ canım bakıŞmayla kalmaz benımde geldı ya komŞu vardı hanı bak oda Öle oldu konuŞmuoruz ama adam hala bakıo ya benım yolumu gÖzlÜo resmen ama apandı tabı konu..ecrıncım bu sefer tuttur canım..hadı bakalım..canım laleye gelınce bılmıorum..bıraz oturudu gıttı sonr abkatım bıda geldı.gıttı sonra Özelden Çaldı 2 kere kapandı dunde tekrar Çaldı kapandı..sesımı flan dınlemeden bılemem omudur degılmıdır..canım ama kımse aramadı uzun zamandır Özelden flan..bakalım kokusu Çıkar heralde..elıme dÜŞcegı gunu sadece sabırsızlıklar beklıorum okadar..allah hepımıze herŞeyın hayırlısınnı versın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…