kızlar begenmenıze sevındım, bu yazıyı saklamaya karar verdım nezamankı ynılgıya dusersem alıp okumak ıcın...
ee nasılsınız kızlar bı yrm saat kalım burda sohbet edelım cıkıcam gene ozledım sız ya
içinde ona karşı birşeyler hissettiğin içindir belkide ecrin
slm kızlar nasılsınız
rüya bu işte... çok da üzerinde durma bence... ben de bikaç kere gördüm ve hepsinde çok çökmüştü... halbukiçökmüş olan bendim aslında...
allah hayırlara getirsin... ama anlam yüklemek gerekmiyor canım...
elbet rüyadan sonra üzerinde düşünmen normal ama dediğim gibi çok da anlamlandırmaya çalışma...
rüyaydı de geç ...
Ecrin hayata yılka dudukmakrnası solucan galeta nerdesiniz naptınız bakalım
bende gruba katılıyorum bıktım ya benimkinin nazından yeteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr kötükedihüso fazla naz aşık usandırır..kal bensiz :mymeka:
Bravooooooooooooooalkisalkisalkis seni tebrik ediyorum şeker.... keşke herkes senin gibi vurup gitse hayran kaldım vallaa.s. inş. pişman olmazsınn
iyiyim canım şok şükür o fazla aklıma gelmiyor ama tek derdim aşk acısı olsaymış ne kadar körmüşüm ondan başka benim birsürü derdim varmış ayaklarım yere basıyor rüya bitti sen nasısın bakalım varmı güzel haberler
10 gün oldu ayrılalı ama ben napıcamı şaşırmıss durumdayımm çok üzgünüm gerçekten.. hiçbişeye kendimi veremiyorum. sürekli aklım kalbim onda:çok üzgünüm:
senı ıyı gormesı daha da kotu edıcektır onu ıyı olmus, uzulmuyosun da ohh sorun yk..
cnm bende şimdi bizim bankanın şbsıne gıttım hemen yan bınada şube faturaları odeme talımatı verdırıcem, personelı gormen lazım cok tatlı, benımde personel oldugumu bılıo sanırım daha once bı yerde yemek yerkende karsılasmıstık masada personel gırıs cıkıs kartım vardı bakmıstı, bı kac defa bole denk geldık bı kere daha ıslem yapmak ıcın subeye gıttıgımde onun yanındakı baska bır personele ıslem yaptırmstım bu sefer ona denk geldı :)
cok guzel ılgılendı cok fena elektrık aldım ya, tlf da oto. öd. yapalım dedım guldu cep tlf mu dedı, hyr ev dedım ıstersenız cep tlf vrın onu yapım dedı yk dedım konturlu tlf gulduk bırlıkte fln cok guzeldı ya
dayanamadım gelır gelmez hemen bılgılerıne baktım 86 dogumluymus 3 yas var aramızda oda bakmısmıdır acaba dıyorum.. olmaması ıcın bı neden yk aslında cıktıgı yksa olabılır personeller arasında cok sey oluyor burda ama bunla olurmu bılmem
[ı]vay vay ecrİn hanım..İİ hadİ bakalım olurmu olur canım neden olmasın..hayırlısı ya...bende bÖyle İŞte..daha beter olcak oo...İlk grdİm cafeye bİ tuaf oldum..sonra geÇtİ..baktım gİtttİ tekrar geldİ kankam dedİkİ hep bİzdeydİ gÖzÜ..yazık yazık ecrİn ben ondan daha İyİydİm yanİ..mahfolmuŞ..
Neyse ya bÖyle İŞte aman bİz İyİ olalımda onlar nolursa olsun..[/ı]
hımm havada aşk kokusumu alıyorumm inşş yanılmammmm :sm_cool:3 yaş büyük olan senmisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?