cnm ınan cok ıstıorum subedn geldıgımden berı sacma sapan bır ıfade var yuzumde habıle guluorum suan bunları yazarkende guluorum yuhh dıorum artık kendıme ya kaydirigubbakcemile3 cok tatlı ama ya daha oncede dıkkatımı cekmıstı ama ole bakısmada kalmıstı, gene ole kalmasından korkuyorum :sinifsinif:
bı aksılık cıksa maıl atsam şu ıslem olmamıs fln dıe.. suan bakıorum butun faturaları yapmıs dogalgaz harıc unuttumu yksa sonramı yapıcak bılmıorum sureklı gırıp bakıorum ınsallah unutmustur hemen maıl atarım ıslem yapılmamıs sorun mu oldu dıe ole muhabbet ederız.. tabı bunlar sadece hayall.. yaa ınsallah olsa kızlar cok tatlı cok hos bırı tıpı supperr.. e ben subeye gırıncede gozler donup dırek bana cevrıldı musterıler personel vs.. dıkkat cekerım ole bı yere gırınce hıc olmazsa sırf bu havamdan dolayı etkılenıp bısı yapsa dıorum :sinifsinif:
deryacım dedıklerın oluyor bu pısman barız bellı, ozelden arayanda o emınım :dilcikar:
evracım keske ya dua edın lutfen olmaması ıcın bı neden yk gıbı (cıktıgı yksa yanı )
medenı durumu da bekar yazıo gırdım baktım hemen personel bılgılerıne, parmagında yuzuk flnda yktu, zaten yası o kadarda buyuk degıl..
ben 89 luyum o 86 lı yanı o daha buyuk yas durumuda ıyı yanıı :kedi:
ahh ahh ınsallah lafta kalmaz bunlar bıseyler olur nolursun Allah'ım olsun :Saruboceq::Saruboceq:
var yanı burda kı cafe ve yemek yenen yerlerde bızım genelmudurlukve subelerımızın elemanları dolu oluyor bı kac defa aynı yerde yemek yemıstık ama bı daha nasıl tutturucam aynı yerı o kdar yer var yemek yenen ama ıns. olur olursa kesınlıkle selam verırım o vermesede ben verırım napım yanee.. hep bakısma ya bakısmanın otesıne gecmek bısıler yasamak ıstıom artık...canım sende Çıkar bİ kaÇ bahane Şeker..canım hİÇ slm flan verme sansınıız yokmu nasıl tanımıosunuz fazla..İnŞ canım bakıŞmayla kalmaz benİmde geldİ ya komŞu vardı hanİ bak oda Öle oldu konuŞmuoruz ama adam hala bakıo ya benİm yolumu gÖzlÜo resmen ama apandı tabİ konu..ecrİncİm bu sefer tuttur canım..hadİ bakalım..canım laleye gelİnce bİlmİorum..bİraz oturudu gİttİ sonr abkatım bİda geldİ.gİttİ sonra Özelden Çaldı 2 kere kapandı dunde tekrar Çaldı kapandı..sesİmİ flan dİnlemeden bİlemem omudur degİlmİdİr..canım ama kİmse aramadı uzun zamandır Özelden flan..bakalım kokusu Çıkar heralde..elİme dÜŞcegİ gunu sadece sabırsızlıklar beklİorum okadar..allah hepİmİze herŞeyİn hayırlısınnı versİn...
ecrin cimmmm NoLmus ya ... desene senı de kybettıksen artık pasalara takıLırsn ıns canım Allah butun guzel ısteklerımzı kabul eder tatlım ya.. nese dereyı grmeden pacalrı sıvamayalım bende bı mustrının oğluna takıldım oda bana .. cok komıktı ognden berı aklımda delı cocuk
aa neden olmasın bence olur hem senden 3 yaş büyük olması daha iyi erkekler kendilerinden büyük olan bayanlar konusunda çekimser oluyolar bence sende adım at mesela bir yolunu bul yeniden git sana yardımcı olduysa karşılığında kahve ısmarla hiç bişey değilse bile sonuçta meslektaşsınız bunu göz önüne al ona bişey olucak sevgilin olucak tarzında yaklaşma çünkü ozaman çok belli edersin kendini okmi
derya lale kim ya ben konuya fransız kaldım eğer özelse hiç söyleme
evram ya ne guzel yazmıssın :kedi:
kız ben bellı ederım elım ayagım bırbırıne gırer genelde ve gulerım..
kı guldum de.. Allahım kendıne gel napıosun dıorum yk kasıldım bı kere takıldı plak tutamıorum habıle tebessum edıorum..Allahtan ıslemler bıttı de cıktım geldım kaydirigubbakcemile3
gül ama abartma kendin gibi davran hoş görünmek için çabad harcama doğal olanlar kazanır unutma
Ecrİn hahah yap bİŞeyler ...hatun...
Evrcanım benİmkİ eskİ lalen,İn son hallerİnİ anlattım ayrıldı 4 ay oldu ...gÖrdÜmde cafede tek basına zayıflamıŞ..sonrada Özelden arandım ama Çagrı atar gİbİ..daha beter olcak oo..,
bir hafta oldu bugün...
ecrın Allah tamammnı erdrsın kusum
darısı basımıza
Evracım ben onun yaptıklarını İnan haketmedİm..allah gÖrÜo allaha havale ettİm ben..beddua flanda etmem kİmseye..ba ne durumda oldugunu gÖrÜorum..geÇende İntİhara kalkıŞmıŞ haberlerİ gelİo yanİİ.demekİ okadara agır yuk ve problemlerİ var..allah buyutuktur yaa..baksana Özelden arıo kapıo konuŞmak İstİo ama konuŞamıo...gÖrcm daha onun durumları..
Yaşadığım şey aşk mı alışkanlık mı? bu ikisi arasındaki ayrımı nasıl yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?