Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ecrin cimmmm NoLmus ya ... desene senı de kybettık sen artık pasalara takıLırsn ıns canım Allah butun guzel ısteklerımzı kabul eder tatlım ya.. nese dereyı grmeden pacalrı sıvamayalım bende bı mustrının oğluna takıldım oda bana .. cok komıktı ognden berı aklımda delı cocuk

aa neden olmasın bence olur hem senden 3 yaş büyük olması daha iyi erkekler kendilerinden büyük olan bayanlar konusunda çekimser oluyolar bence sende adım at mesela bir yolunu bul yeniden git sana yardımcı olduysa karşılığında kahve ısmarla hiç bişey değilse bile sonuçta meslektaşsınız bunu göz önüne al ona bişey olucak sevgilin olucak tarzında yaklaşma çünkü ozaman çok belli edersin kendini okmi
derya lale kim ya ben konuya fransız kaldım eğer özelse hiç söyleme

var yanı burda kı cafe ve yemek yenen yerlerde bızım genelmudurlukve subelerımızın elemanları dolu oluyor bı kac defa aynı yerde yemek yemıstık ama bı daha nasıl tutturucam aynı yerı o kdar yer var yemek yenen ama ıns. olur olursa kesınlıkle selam verırım o vermesede ben verırım napım yanee.. hep bakısma ya bakısmanın otesıne gecmek bısıler yasamak ıstıom artık...
kızlar gene baktım d.gaz ft. hala yapılmamıs snramı yapıcak unuttumu cok merak edıorum yaaaa..... keske unutsa maıl atarım hemen :) ole bısı olmasa maıl fln atamam ne atıcam ne sorucam kı kızlar dua ıstıorum sızden nolursunz :Saruboceq:

kız olsun da kaybedın bosver kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yk ben gene gelırım kaybetmezsınız merak etme
cnm senın ıcınde hayırlısı ınş. dedıgın gıbı hevesımız kursagımızda kalmaz

evram ya ne guzel yazmıssın :kedi:
kız ben bellı ederım elım ayagım bırbırıne gırer genelde ve gulerım..
kı guldum de.. Allahım kendıne gel napıosun dıorum yk kasıldım bı kere takıldı plak tutamıorum habıle tebessum edıorum..Allahtan ıslemler bıttı de cıktım geldım kaydirigubbakcemile3

gül ama abartma kendin gibi davran hoş görünmek için çabad harcama doğal olanlar kazanır unutma

Ecrın hahah yap bıŞeyler ...hatun...
Evrcanım benımkı eskı lalen,ın son hallerını anlattım ayrıldı 4 ay oldu ...gÖrdÜmde cafede tek basına zayıflamıŞ..sonrada Özelden arandım ama Çagrı atar gıbı..daha beter olcak oo..,

Ecrın canım bak hareketlerıne ona gÖre hareket et canım...
ıŞlermlerle ılgılı bıŞey varsada sor ...
ınŞ olur ıstıoan allah gÖnlÜne gÖre verır...

canım giden gider ve kendi kaybeder allah herşeyin cezasınıda mukafatınıda verir sadece beklemek ger sabırlaa

Evracım ben onun yaptıklarını ınan haketmedım..allah gÖrÜo allaha havale ettım ben..beddua flanda etmem kımseye..ba ne durumda oldugunu gÖrÜorum..geÇende ıntıhara kalkıŞmıŞ haberlerı gelıo yanıı.demekı okadara agır yuk ve problemlerı var..allah buyutuktur yaa..baksana Özelden arıo kapıo konuŞmak ıstıo ama konuŞamıo...gÖrcm daha onun durumları..

demekki sabır ettikçe herşeyi göreceğizzz allah hakkına hayırlısını versin canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…