aysela bence bu gercekten haksızlık.. sana yapılan buyuk haksızlık..sevgılın varmı ykmu bellı dgıl ozaman budurumda... bılmıorum ama hıslerıme guvenerek su kadarını soylıyım bnce kendını uzme yıpratma senın kısmetın hak ettıgın kısı bu degıl.....
kızlar buarada sımdı gene kontrol ettım sn faturada tanımlanmıs yanı ona maıl atmam ıcın bı nedenım yk bu masalda burda bıttı
doğru diosun ecrin. ama silip atamıyorum işte. şimdi aramasam eminim en az 1 ay aramaz beni. aramıyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum uf ya uf. bu erkeklerin hepsi aynı mı kisenağlama
Heyaa demii tm çayda olur =) Bitki çayları yapta kafayi bulayım..Anca öyle düşünmem of
Aysela bende aramıyorumm..Biliyorumki oda aramıycak.....Ve askerdee..
cnm pekı nereye kadar boyle ?
bence yazık edıosun gecen gunlerıne, bu adam ya senı yeterınce sevmıyor, yada onemsemıo, yada baska bısı....
cnm pekı nereye kadar boyle ?
bence yazık edıosun gecen gunlerıne, bu adam ya senı yeterınce sevmıyor, yada onemsemıo, yada baska bısı....
cnm senın sorun neydı sankı hatırlıorum ama karıstırıoda olabılırım
Ecrincenım benım sorunumda bambaska..Sevqılım askerde..2005den berı brlıkteyız acı tatlı..Bu sene askere gıttı 7 ay sonrada gelıyoo...
Gecenlerde komsumuzun ogluyla köpeklerımızı qezdırdık dıye ayrıldı benden...
Neymıs aldatmısım...Anlatıyorum anlatıyorum dınlemedı....Anlamadı...
Şansda vermedı fırsatta...... Durum basıt gıbı gorunebılır ama bılıyorumkı asla aramıycak benı.............
Ayselacım nasıl duruyorum bılmıyorum.....Nefes alamadığım anlarda oluyoo..Saatlerce ağladığım anlarda......
Bir umut aramasını beklıyorum......Ama aramıycakda bılıyorum.......
Aysela bu arada bursanın neresındensınnn ... =)
bence seninki çözülmeyecek bir sorun değil. keşke benim sorunumda öyle olsaydı..
Nilüferdeyim
Bence bu sorun bile değil...Ama erkek arkadasım sorunluu :S:S
Pireyi deve yapan..Rüzqardan nem kapan biri ...Ve nerdeyse sinir hastasi ...
Duyqularını cok quzel kontrol eden biri ..Şuanda emınımkı icinde bır gram bıle pısmanlık yok..... Benden vazqecıcek bılıyorum....Cunku bunu hıssettırdı ve hatta kabullendırdı...
2hafta oldu olmadı....2 ay 2yıl 2asır qeçse aramaz........
Nilüfer hım iyi bakalım...
Okuyomusun
böyle bi sebep yüzünden senden vazgeçebiliosa eğer hiç olmasın bitsin zaten. takma kafaya.
evet öğrenciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?