Evet benımde tek tesellım avuntum buu ..Düşünüyorumdaa sebeb bıle yokken vazqecebılıyorsa...Vay halıme...Evlenınce nelr olur acaba dıye dusunuyorum..
Hayırlısı boyledır belkı...
Bende acık ogretım halkla ılıskıler okumayı dusunuyorum bu sene..
Bu bolumü okucak olan bursadan bı arkadasım olsa cok memnum olucam..
Bırlıkte gıder qelırız..Varmı tanıdıgın...
aysela okuudunmu cnm...
ahh erkekler ahh hepsi dayaklıkk :umursamaz::mymeka: :1closedeyes:
Yaşadığım şey aşk mı alışkanlık mı? bu ikisi arasındaki ayrımı nasıl yapabilirim?
10 gün cok kısa bi zaman... peki neden bitti? geçmişte cok sayfa birikmiş okuyamadım cnm kusura bakma.
Yarım kaldım....
Önenmli diil canım evet çok kısa ama bana okadar uzun geldi ki.... Arkadasımın nişanını bastı kıskançlıktan dolayıı İşin içine aileler akrabalar herkes karıstı.. Şimdi ise dayılarıma halalarıma yengeme karçırcam bak görürsünüz diyomus.. Annem korkusundan dısarı bile salmıyo.. Çok yakın oturuyoruz bide herkes tanıdık küçük bi yer oldugu için.. Onların yüzlerini kara çıkarmak istemiyorum.. Artık gözü dönmüş gerçekten annesi bile al getir madem dayanamıyosun diyomus.. En sonunda yapacak diye korkuyorum.. Sen iste veya isteme kaçırcam seni diyo bana:çok üzgünüm: Ailemde vermicek ki haklılar.. Çokçaresiz kaldım yaa Bende dedim istemeden kaçırmak niye? gelin isteyin olucaksa güzellikle olsun dedim..
Bencede makarna guzellıkle olsun...Anlaşsın aileler..
öle deme :teselli: bence siz ahanda şuraya yazıyorumm kesin barışacaksınız..
bi yerde yazmıştın gidecem yanına die noldu gitmeyi düşünüomusun ??
Önenmli diil canım evet çok kısa ama bana okadar uzun geldi ki.... Arkadasımın nişanını bastı kıskançlıktan dolayıı İşin içine aileler akrabalar herkes karıstı.. Şimdi ise dayılarıma halalarıma yengeme karçırcam bak görürsünüz diyomus.. Annem korkusundan dısarı bile salmıyo.. Çok yakın oturuyoruz bide herkes tanıdık küçük bi yer oldugu için.. Onların yüzlerini kara çıkarmak istemiyorum.. Artık gözü dönmüş gerçekten annesi bile al getir madem dayanamıyosun diyomus.. En sonunda yapacak diye korkuyorum.. Sen iste veya isteme kaçırcam seni diyo bana:çok üzgünüm: Ailemde vermicek ki haklılar.. Çokçaresiz kaldım yaa Bende dedim istemeden kaçırmak niye? gelin isteyin olucaksa güzellikle olsun dedim..
Arkadaşıyla görüştüm...O ademle konusucaktı ..Kesın kararını öğrenıcektı...
Adem ayrılık demıyomus ..Susuyomus.....
Bende bi ışık göremedim..O yusden vazgctım..Arkadası ıstersen corluya felanda gıderız dedı laf arasında...Bende evet bende duusndum dedım...Sonra konuyu degıstırdı.
Pek oralı olmadı...Bu konuyu kendınız cözceksınız feln ddı...
Ki ben çözceğimize ınanmıyorum..Cunku konusmuyoruzz ademle konusmuyo benımle.
aaaa ne o öle eşkiyamıılmaz: niye böle bişi yapıoki..seni çok seviosa ii davransaydıda ailenin rızasıyla isteyip alsaydı klava: gerçekten zor bi durumm..
oo ooo arkadaşına ayrıldık bile demiomuş kesin kafasına koysaydı herkese duyururdu yerimseniben canım sen içini ferah tut kesinlikle bitmedii.. sadece burnunu sürtmeye çalışıo böle biraz devam edecekk.. sende sabret :lepi:
oo ooo arkadaşına ayrıldık bile demiomuş kesin kafasına koysaydı herkese duyururdu yerimseniben canım sen içini ferah tut kesinlikle bitmedii.. sadece burnunu sürtmeye çalışıo böle biraz devam edecekk.. sende sabret :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?