Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Son düzenleme:
Yaşadığım şey aşk mı alışkanlık mı? bu ikisi arasındaki ayrımı nasıl yapabilirim?

Mrb aysela bende bursadayım ve yakınız sanırım :) aynı şeyi bende düşünüyorum acaba benimkisi alışkanlık mı diyee biyanım onu çok istiyo bi yanım vazgeçmemi söylüyo :çok üzgünüm:

10 gün cok kısa bi zaman... peki neden bitti? geçmişte cok sayfa birikmiş okuyamadım cnm kusura bakma.

Önenmli diil canım evet çok kısa ama bana okadar uzun geldi ki.... Arkadasımın nişanını bastı kıskançlıktan dolayıı İşin içine aileler akrabalar herkes karıstı.. Şimdi ise dayılarıma halalarıma yengeme karçırcam bak görürsünüz diyomus.. Annem korkusundan dısarı bile salmıyo.. Çok yakın oturuyoruz bide herkes tanıdık küçük bi yer oldugu için.. Onların yüzlerini kara çıkarmak istemiyorum.. Artık gözü dönmüş gerçekten annesi bile al getir madem dayanamıyosun diyomus.. En sonunda yapacak diye korkuyorum.. Sen iste veya isteme kaçırcam seni diyo bana:çok üzgünüm: Ailemde vermicek ki haklılar.. Çokçaresiz kaldım yaa Bende dedim istemeden kaçırmak niye? gelin isteyin olucaksa güzellikle olsun dedim..

Bencede makarna guzellıkle olsun...Anlaşsın aileler..

öle deme :teselli: bence siz ahanda şuraya yazıyorumm kesin barışacaksınız..

bi yerde yazmıştın gidecem yanına die noldu gitmeyi düşünüomusun ??

Arkadaşıyla görüştüm...O ademle konusucaktı ..Kesın kararını öğrenıcektı...
Adem ayrılık demıyomus ..Susuyomus.....

Bende bi ışık göremedim..O yusden vazgctım..Arkadası ıstersen corluya felanda gıderız dedı laf arasında...Bende evet bende duusndum dedım...Sonra konuyu degıstırdı.
Pek oralı olmadı...Bu konuyu kendınız cözceksınız feln ddı...

Ki ben çözceğimize ınanmıyorum..Cunku konusmuyoruzz ademle konusmuyo benımle.

aaaa ne o öle eşkiyamıı lmaz: niye böle bişi yapıoki..seni çok seviosa ii davransaydıda ailenin rızasıyla isteyip alsaydı klava: gerçekten zor bi durumm..

oo ooo arkadaşına ayrıldık bile demiomuş kesin kafasına koysaydı herkese duyururdu yerimseniben canım sen içini ferah tut kesinlikle bitmedii.. sadece burnunu sürtmeye çalışıo böle biraz devam edecekk.. sende sabret :lepi:

aaaa ne o öle eşkiyamıı lmaz: niye böle bişi yapıoki..seni çok seviosa ii davransaydıda ailenin rızasıyla isteyip alsaydı klava: gerçekten zor bi durumm..

Eşkiya mı bende anlamadım valla öle diyomus şimdide çok pişman senin gözünden bi damla yas akıtırsam bi daha diyo bırakma beni falan diyo sensiz yapamıyorum vs vs vs ayyy valla çaresiz kaldım birde ben üstt katta yanlız kalıyorum bizimkiler aşagıda kalıyor camdan girerse alır götürür balkon var hemen burda:smiley-cool: iki ev ilerisi zaten burdan orası ne kadar zaman alıcak :smiley-cool: töbe töbekaydirigubbakcemile3

O duyurmadı ama ben herkese duyurdum :S:S
Abisiyle görüştük benden öğrendii .Anneside öğrendi.

of off

Bilmiyorum yaa etrafa yayılmasın dıyede olabılır... Hanıı canım ısterse dönerim gibi geldi bana :S:S
Seven ınsan gunlerce aylarca nasıl uzakdurabılır ustelık askerde....

Burnumu surtmesı ıcın sebeb yokkı emın o onu sevdıgımden bılıyorumm..

burnunu sürtmesinin nedeni bidaha sahillere gitmeni böle çok güzel engelliyoo..yerimseniben
biz kızlar erkekler gibi olamıyoruz herşeyi hemem söylerizz

bende ayrılınca herkese söylerim ama benimki kimseye söylemez çünkü barışıcamızı bilir.laelaelaelaelae.bakıyorumda ilişkimde herşey onun elinde :bbo:fisfisfis

kızlar bnm lale tam gelicek gibi oluyor snra geri gidio bni görmüş arkadaşı gelip buna söylemiş gayet mutlusun dedi bana ailesinde kim görüyorsa haberi oluyr bnmkinin ya tam ii geri kaçıo tıpkı ilk ayrılığımzdaki gibi tam konuya gircem birden yok oluyor çok işim war bu çocukla çokkkkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…