ben buluyorum allahından bulsun hakkımı helal etmiyorum eger bu dünyada ilahi adalet varsa oda mutsuz olacak
hoşeldin aysele sağol
sen nasılsın
doğru diyorsun ama anlatamıyorum kendime unuttum diyordum ama bugün bakasım geldi onun üye olduğu siteye sevmemeiş bunuda biliyorum ama ne bilim üzüdümumudum bak canım sen unutmak istememissi hep bi hevesle bekliosun kendini kandırıosun..giden gitmiş canım gene birileri çııçak ama sen istmeicesn..kendini üzüosun başka bişey yapmıosun..adam zaten seçimini yapmış nederki ama oda cezsını bulucak elbet dahada beter hemde..
bir sene olacak en zaman unutulur:) neyse geçti şuan iyiym çok şükür anlık sinirdi zaten arkadaşımda fena hırpaladı adam seni unutmuş hala niye bakıyorsun takip ediyorsun diye o fırçayla ben bir zaman kendime gelirim:)idare ediyorum işte günlük telaşelerdeyim..
zaman.. en iyi ilaç zamandır. herseyi yalnızca zamana bırak. zaman unutturur herseyi..
doğru diyorsun ama anlatamıyorum kendime unuttum diyordum ama bugün bakasım geldi onun üye olduğu siteye sevmemeiş bunuda biliyorum ama ne bilim üzüdüm
sen yenimisin sizde anlatsanız hikayenizi hiç görmemiştim sende hoşgeldin
bir sene olacak en zaman unutulur:) neyse geçti şuan iyiym çok şükür anlık sinirdi zaten arkadaşımda fena hırpaladı adam seni unutmuş hala niye bakıyorsun takip ediyorsun diye o fırçayla ben bir zaman kendime gelirim:)
gulincim senden naber
Bencede onlar nasıl toparlanıyosa bizde toparlanmalıyız.. bu arada günaydın kızlar yani ben daha yeni kalktım da :))
kızlar gercekten uzulmemız yersız gulının dedıgı gıbı hayat akıp gıdıyor.. gıden zaman gerı gelmıyor.. ılerıye bakıp hayatımızı guzellestırmemız gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?