Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben buluyorum allahından bulsun hakkımı helal etmiyorum eger bu dünyada ilahi adalet varsa oda mutsuz olacak

umudum noldu canım yaa...allaha havale et canım...sıkmada canını ya umudum adam zaten nişnalanmış ne bekliosun anlamadm ..sende yeni birilerini alsana hayatına...onu unutman inan daha olay olur..

denemedimmi sanıyorsun olmuyorki ama ne bilim alıştım sandım yinede canım yanıyor

umudum bak canım sen unutmak istememissi hep bi hevesle bekliosun kendini kandırıosun..giden gitmiş canım gene birileri çııçak ama sen istmeicesn..kendini üzüosun başka bişey yapmıosun..adam zaten seçimini yapmış nederki ama oda cezsını bulucak elbet dahada beter hemde..

doğru diyorsun ama anlatamıyorum kendime unuttum diyordum ama bugün bakasım geldi onun üye olduğu siteye sevmemeiş bunuda biliyorum ama ne bilim üzüdüm
sen yenimisin sizde anlatsanız hikayenizi hiç görmemiştim sende hoşgeldin

idare ediyorum işte günlük telaşelerdeyim..
zaman.. en iyi ilaç zamandır. herseyi yalnızca zamana bırak. zaman unutturur herseyi..
bir sene olacak en zaman unutulur:) neyse geçti şuan iyiym çok şükür anlık sinirdi zaten arkadaşımda fena hırpaladı adam seni unutmuş hala niye bakıyorsun takip ediyorsun diye o fırçayla ben bir zaman kendime gelirim:)

umudum üzme kendini artık cnm.herkesin kendi seçimi bunun için onu suçlayamazsın ki 1 yıl olmuş ayrılalı.sende toparlanmaya çalış cnm sen 1 yıl öncesinde takılıp kalırken hayat akmaya devam ediyor :teselli:

umudum derya ben nıck degiştim canım....
evet 1 yıl olmuş artık neyini takip ediosun nekadar uzaka olursun onla ilgili şeylerden okadar iyi olur....bence

bak şimdi. benim de böle bi olayım vardı. yaklasık bi 5 yıl onu sevdiğimi hissettm içim acıdı. taa ki 5 yılın sonunda o bana dönene kadar. bana döndüğünde anladım ki ben onu aslında unutmusum. aslında onu sevmiyorum.. aynen 5 yıl önce onun bana yol verdiği gibi bende ona yol verdim oh canıma değsinzemuszemus

kızlar gercekten uzulmemız yersız gulının dedıgı gıbı hayat akıp gıdıyor.. gıden zaman gerı gelmıyor.. ılerıye bakıp hayatımızı guzellestırmemız gerekıyor

kızlar gercekten uzulmemız yersız gulının dedıgı gıbı hayat akıp gıdıyor.. gıden zaman gerı gelmıyor.. ılerıye bakıp hayatımızı guzellestırmemız gerekıyor

ne güzel konustun ecrin.. bu arada bilio musun benimkinde bir ilgi bir alaka 2 gündür. o hiç aramayan adam gitti baskası geldi sanki.. ama kanmıyorum bu sefer.

aysela haklısın canım sadece suan elde edememe istegi var umudumda bide yaşananları gördüçe kötü oluo cidden bugun gelse karşına hiçbişeyh hissetmiosun oadar beledigin insana karşı bende yaşadım bunları...umudumda atlatıcak egerki isterse<<<<

ohh yaa biz çalışalım burda sen uyu adalet mi bu mafoldumben[/QUOTE]

Keşke alısan ben olsam da uyuyan siz olsanızz ( bende artık iş istiyorummm

aysela suanda seni kalbini tekrar kazanmaya çalısıyo ama köprüyü geçene kadar onlarda benim safta öleydi :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…