_MySticqirl_
Barıstı haberiniz varmı barısınca uğramamıs topiğe :1hug: Allah mutlu etsin bidaha ayrılmasınlarr Darısı tüm isteyenlerin başına
öylemı cok sevındım ama neden haber vermedı
dogrusu hem kırıldım hem kızdım :dilcikar:
Ne dicem kıslar ya benim eskisi dün eve gitmemiş evde kalmıyomuş işede gitmiyomus kimse haber alamıyo merak ettim aramak istemiyorum.. nerde ki yaa:çok üzgünüm: Bişi olursa annesi benim üzerime atar valla oğlumu mahfettin diye:çok üzgünüm:
Ne dicem kıslar ya benim eskisi dün eve gitmemiş evde kalmıyomuş işede gitmiyomus kimse haber alamıyo merak ettim aramak istemiyorum.. nerde ki yaa:çok üzgünüm: Bişi olursa annesi benim üzerime atar valla oğlumu mahfettin diye:çok üzgünüm:
nıye sana atsın kı sen bısı yapmadın o rahat dursaydı adam akıllı davransaydı da boyle seyler olmasaydı
hoşgeldın cnm nasılsın?
gulınım asagıdasın gordum senı :)
allahım ya sen cidden düdük makarnasın valla nasıl bulduysan bu niki cuk oturmuş canımsın valla ben seni anlamıyorum gel git bişeysin ama yazık sana sanki küçük bebekten bahsediyosun korkma kimse tatlı canına bişey yapmaz bence sen kendinden kork hani diyodunya beni kaçıracak vs hadi öyle bişey yapsa hayatın kararır sanmaki senle kalır evlenirsiniz sonra yine ayrılırsınız aklını başına al bence şimdi okuyunca kızacaksın ama biraz hayata dön ayakların yere bassınn
Artık basıyo bitanem eskisinden daha çok basıyo ve zamanla daha da basıcak gerçekten iyi diil artık kimsem kalmadı diyomuss yaparmı yapar bilmiyorum Allah korusun ailesi benden bilir.. istemiyorum falan diyorum diye..
Bu nickte dedemin lafı torunlarına düdükmakarnası der :smiley-cool:bende severim bu lafı o yüzden kullandım
koca adama nolcak yaa boşver düşünme bile o seni üzerken 1 dak bile durup düşündü mü?sakın arama bak bu kadar sabrettin biraz daha sabradebilirsin bişey olmamıştır merak etme
iyi basıyosa şunu unutma akıcak kan damarda durmaz allah her insana belli nefes sayısı verir ne bir eksik ne bir fazla olmaz bu o nedenle başına iş gelse bile senle alakalı değil yaşın çok genç önüne bak boşver eskiyi şimdi sözlerim sana gıcık gelicek hatta benden uyuz olucaksın ama bu senin yararın için ok
Hiç düşünmedi ne beni ne de kendini.. sadece beni üzmedi ailemi bile üzdü..
Olmamıstır geziyodur bencede Böle giderse çok çeker o
kızlar nasılsınız..duduk sende problemmi var...bişey olmaz gelir..gulin naber nasıslın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?