Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

INSALLAH OLUR CNM ACELE ETME HAYIRLISINI ISTE :)

GULINNN YAKALANDIN TABI BENDE DIORUM ARTIK BIZI BEGENMIYOR YAZMIYOR mafoldumben

iyiyim evracım saol..sende ne var ne yok .saolucan gulin hayata ecrin duduk ecz umudum küçük böcek galeta nerdesiniz kızlar saymadıklarımda olabilirç....hayat nasıl gidio kimsenin sesi çımıo

iyiyim evracım saol..sende ne var ne yok .saolucan gulin hayata ecrin duduk ecz umudum küçük böcek galeta nerdesiniz kızlar saymadıklarımda olabilirç....hayat nasıl gidio kimsenin sesi çımıo

hayat güzel gidiyor be canım iş güç uğraş dur e birde aşkım var onla uğraş dur işte öyle arada burdakilere takılıyorum örneğin düdük makarnaya :))

allah iyliğini versin emi 90 lık kadın gibi konuşuyosun alemsin sen ya senin meslek ne canım ne iş yaparsın yaş kaç de bakalım

yaş 19 ne iş olsa yaparım durumundayımdelikafadulden düz lise mezunuyum iş bulamıyorum kuslara gidiyorum artık açıktan okumaya karar verdim böyle olmıck
19 yasındayım ama hayat insanı gerçekten olgunlaştırıyor Bu yaştaki insana göre okadar çok şey gördüm hem ailemden hem özel hayatımdan hem arkadaslarıdan tanımadan bilemessin gerçekkten.. Böyle olduguma çok üzülüyorum sürekli yüzüm asık mutsuzum..

ecrin hayırıdır içine doğan şeylermi var hadi benim çin ne doğuyor söyle bakimm

cık cık cıkkk :umursamaz::umursamaz:cok ayıpp susun bakım gecmeyın benle dalga lmaz:

şaka bı yana 6. hıssım kuvvetlıdır ıster ınanın ıster ınanmayın :mymeka:

demek çok olgunuz peki sana bir soru neden yüzün asık hiç düşündünmü dünya renklerini gözlerinle görebiliyosun yada istediğinde ayaklarını kullanıp dışarıya çıkabiliyosun yada hiçbir alete bağlı olmadan nefes alabiliyosun demekki çok şeye sahipsin neyin eksik söyle bakalım yüzün asılıyor hımm

Onlar için her zaman şükrediyorum zaten.. Ama kimse dört dörtlük diil.. herkesin sıkıntılı dönemi olur bende o dönemdeyim.. kendimi mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum. Ama hiç bişi birden olmuyo. sen benim hayatımı bilmediğin için böle konusuyo olabilirsin. Yavas yavas kendimi toparlıyorum. yaşıma göre olgunum evet. Herşeyi kafaya çok taktıgım için bazı soruların cevabını bulamadıgım için mutsuzum..

gecıoo tabı ama solemem zamanı gelınce solerım

seni cadı nedenmiş o zamanı gelmeden olmuyomu zamanı gelince zaten bende öğrenirim düdük kız sana nisbet olsun diye aşkım var demiyorum 3 yıldır var iteliye kakalıya götürüyoruz işte yoksa nisbet değil

biliyomusun benim hayat hikayemi duysan inan dersinki evet benimki çok kolay davulun sesi uzaktan hoş gelir bilirim ama dediğin gibi olsun

aman be evramm yaa ne zorsun oylee :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…