Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok evra şaka diyorum zaten yanlıs anlama ALlah bizede verir :smiley-cool:

ya neden yanlış anlıyayım bak eylül aklından silmiş sıra sende makarna hadi bakalım görelim seni kız sana bişey sorcam sen bu çocukla görüşmüyosun peki haberlerini nasıl alıyosun böyle ben anlamadım senii

Kızçeler yorgunluktan bittim valla :) ama işimi sevdim bide işi olunca insanın gerçekten düşüncek vakti olmuyor.bi tek geceler bana haram oda geçicek inşallah yerimseniben

biz aynı yerde oturuyoruz evlerimizin arasında bi kaç ev var birbirimizi görme olasılığımız çok yüksek .. herkes onunla çıktıgımı biliyo 6 senedir.. kime sorsam söyler yada sormadan sölüyolar o derece yani..

Bende sildim de içimden atıp birine aşık olmam uzun süre alabilir zaten aşık olsamda çıkmam (büyük konusmayayım töbe haşa) öle yani yoksa beni daha beter yapar..:1ninca:

Al gönlümü bir kuru dalla bir tatlı sözle
her vuruşunda kalbim ağlıyor ağlıyor ince ince
Ses ver sana zalim demeye dilim varmıyor
Ah aşk affedilmişliğine minnet et diyor

Senin eşin bir benzerin yok
ben aşkı sende bildim
Zulümlerin hüzün vermiyor
Önce Allah sonra sensin

Gözlerinde bıraktım aşkı, sevdayı
yok diyemem hiç bir şeye değişemem ki bu rüyayı
sende öyle bir yürek var ki bu dünyayı yak istersen
geri dönüş kaçınılmaz olur aşk gözlerimdeyken

Gel, benim baktığım yerden bir bak kendine
Gör, hayatımın senden öncesi hatırlanmıyor bile
Sus, söylemediğin sözleri duydum saydım üzülme
Biz, iki kişilik bir dünya yarattık ya seninle

Tekrar aşık olmak çok mu zor yaaa..Niye istemiyorum ben..

Selam kızlar. Ben geldim. Uzun zamandır yoktum biliyosunuz. Pc im çöküt. ışyerinde de işler yoğundu. Hepinizi çok merak ediyorum.Ecrin merak etmiş burda mıdır. Nasılsınız ya. Lakito Princess Umudum Hayata Ecrin Solucan nerdesiniz. Nasılsınız?

Ben aynıyım. Hala sevdalı...

çok güzel yazmışsın canım yerimseniben kendine istemek için zaman tanı bende istemiyorum şuan :1closedeyes:

eylülcüm çok sevindim ya kızlar farkındamısınız yavaş yavaş güzel haberler alıyoruzz hihoyyythihoyyyt zamanla hersey yoluna gırecek hepımız ıcın ınsallah :Saruboceq:
Bizz barıştık kızlarrrrrrrrr

cnm aldık haberını cok sevındık detaylarını mutlaka dınlemek ıstıoruz :1hug:
Allah bıdaha da ayırmasın

cnm hosgeldın, gelıp gıtmıssın gercı ama neyse..
ıyız bız senı merak ettık naptın ne ettın nerelerdeydın..

canLarım gunydn bnm su . musterının oğlu . dua etmıstım ıns bısı Olur hafıf bısıy de eczaneye geLr dıe
dun bı geLdı yuzu gozu sısmıs .. Allah"tn baska bısı ısteseymısım olucaKmıs uzuldm ama ısıme geLdı .D

inşaLLah tatLım tam catlak oda benım gıbı .. butun gun konusyrz ..hıc sıkıLmadan hm uzakta dıL 3 sokak asagımdaa yerimseniben.. sende ne var ne yk

oo oooo ooooo ateş bacayı sarmış bıle kaydirigubbakcemile3
bende pek bişi yk canım buaralar biraz yoğunum işlerime odaklanmış durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…