Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Sağlun tesekkur ederım kızlarr ..Buyuk ders oldu valla .
ınşallah birdha yaşamayzz ...

Gülin tekırdağdamı yasıyosun sen =) Benım askerımde orda =)

hosgeldın balım hadı edelım..
kaydirigubbakcemile2
mystıckgırl de barısmıs gorunurde bugun hrkes ıyı daha ıyı olur ınsallah yerimseniben

ben 2 dak durabilsem edicez de duramıyorum ki deli olcam yaa:bbo:
neyse sen nasılsın bebişim iyisin dimi ?

Sağlun tesekkur ederım kızlarr ..Buyuk ders oldu valla .
İnşallah birdha yaşamayzz ...

Gülin tekırdağdamı yasıyosun sen =) Benım askerımde orda =)

tekirdağın ilçesi çorlu da yaşıyorum canım senin askerin tekirdağ merkezdemi ?

gulınım evet cnm ya bı sohbet edemedık
kızlar bı ara n guzel kalabalık oluyordu burası hep sohbet ederdık guzel guzel oh..

senin adına çok sevindim en azaından mutlu ve barışan bir çift görmek..allah tamamını erdirsin şeker.........

Belım agrıo yaa anlamadım dunden berı bende fızısel agrılar baŞladı offf yaaa....canımda sııkılıo kımsede yokkk..

hakkaten yaa ne güzeldi sabahtan akşama kadar sohbet ediyoduk şimdi arada bir gelebiliyoruz mafoldumben
evet cnm ya napalım en azından hıc gorusmemekten ıyıdır dımı :)
hayata nerede kızlar donmedımı daha ızınden..
gulincim naber şeker..ecrin naber...ay basım agrıdı bugun yaa tuaf bi agırlık var..

cnm sorma ya bende olucam sanırım agrım var, hadı olmayı gectım ustumde bugun beyaz pantolon var halıyle ıcımdekı de ona gore yolda servıste gıderken olursam naparım dıe dusunuyorum

kızlar ben geldim artık tatil bitti ve yarından itibaren çalışma temposuna gireceğim.
bu arada sizlere güzel haberlerim var:)

ecrin gulin iyi olmaya çalışıorum ama bu agrım geçmio yaa anlamadım neyse kızlar öptüm sizi görüşürüzü yarın byyyy

deryacım tanıyamamıştım nıckın olmasa derya bız barıştık ilk olarak bunu söyleyim vaktın varsa ayrıntıları anlatıyım..

canım okurken gözlerim doldu valla opuyorumnanaktan allah ayırmasın bir daha o acıyı vermesin hep mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…