Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günayyyydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrr =)
topiği eski günlerdeki gibi ben açıyorum:)
duygulandım valla:)

günayyyydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrr =)
ben geldimzemuszemusopuyorumnanaktan

ya benım kuzummm gelmışşş ŞenizŞenizŞeniz
nasılsın cnm hosgeldın ozlettın kendını..
sabırsızlıkla anlatmanı beklıorum ıster buraya ıster ozelıme sen bılırsın Şeniz

burdayım kuzum ama ne bilim artık hiç biişyden zevk almıyorum sadece öylesine vait geçsin diyorum

ohoooo herkescıklerde ßurdaymıs gunydın kızLarr... hmmmm her yerden a$k kokusu aLıyrm kalbım pır pır ucuyr sankı.. ya kızLar ßen cıddı cıddı a$ık oLdm ..:asigim:... hepinızı cokkkkk sevırym ıyıkı varsınz
evt umudum sende yoksun bayaır hayatacımm hosgeLdın

hayata aklımı başımdan aldı valla günaydın demeyi unutmuşum.
hepinize günaydın kızcelerŞeniz

burdayım kuzum ama ne bilim artık hiç biişyden zevk almıyorum sadece öylesine vait geçsin diyorum
aynen ama kendımı dınlememeye calısıorum oyalıorum mutluyum.. mutluyumm.. dıorum bısıcıgım kalmıyor :kedi:kaydirigubbakcemile3
bak sen zilliye hava atıyor bıze aşkıylaa :dilcikar:

hayata aklımı başımdan aldı valla günaydın demeyi unutmuşum.
hepinize günaydın kızcelerŞeniz

ımmm fark ettım gozumdn kaçamadıı klava:klava:
gunaydın tatlım :1hug:

ya benım kuzummm gelmışşş ŞenizŞenizŞeniz
nasılsın cnm hosgeldın ozlettın kendını..
sabırsızlıkla anlatmanı beklıorum ıster buraya ıster ozelıme sen bılırsın Şeniz

kuzum geldim bende senı çok özledim....
ben ıyıyım süper bir tatil geçirdim sonrasıda süper oldu.zemuszemus
sen nasılsın ben yokken ne var ne yok?

barışmamızda ablası bırılerıne bızım özel ilişkimiz ile ilgili bilgi veriyormuş küplere bindim bır arkadaşım arayıp beni söyledi.sitede bırılerıne yazım yorum yapsınlar dedım o saatte sıtede kımse yoktu sonra msnımı açtım bır baktım bu akıllımın msnınden soru işareti ve özledim seni yazan yazı gelmiş imkansız açar telefon söyler dayanamadım bagrınmak için aradım.ilk ablasını anlattım olmaz oyle sey sen benı hıcmı tanımadın ben anlatmam ama ablamada sorucam bakalım neymış kapatcam bu konuyu dedı ıyı dedım sonra msnını soyledım hande benım artık farklı bır ılıskım var ve guven sorunumuz var o yapmış olabılır dıye delıye döndü.bende aglamaya başladım telefonda bana verdıgın acı yeter artık dayanamıyorum tatıle cıktım burda bıle yaptıkların benı buldu dıye aglama sakın gözünden akacak tek damla için istanbuluda ,tekırdağıda yakacak durumdayım zaten bunu bana yapma dıye oda telde aglamaya başladı karşılıklı agladık telı kapattık.
sonra ben tekırdaga salı günü gittim oylesıne ıste yazlıkta ısen sana kahve ısmarlayayımmı belkıde yanında pastada olabılır dedım gülücük yaptım oda olur tamam gelınce konuşuruz dedı.geldi ben uyumuşum telefon ettı ama nasıl ıyılıkle konuşuyor bık bık yapıyor anlatamam neyse geldı benı aldı evden.sonra konuştuk tam ters yöne gittik ılk ablama sordum yok oyle bsy dememış ınsanlar yalan söylüyorlar dedı haklı olabılırsın dedım.sonra neden benı aradın çağırdın dedı görmek istedim artık görüşmemiz en iyisi dedi dedim o yüzdenmı burdasın oyuzdenmı agladın telefonda bır daha ne zaman dünyaya geleceksın bu ılıskıyı kaybetmek neyıne yarayacak severken neden dedım ve dedım neden bana o kadar şey yaşattın etkı-tepkıydı sen benı ınsanlıktan çıkardın aldatmakla bende cevremdekılerın gazına geldım ve başkası ıle başlamak ıcın sana saygımı kaybetmemek adına tüm bunları yaptım dedi.senı cok sevıyorum ben dedı.dedım kural koy onlara göre yaşayayim ama bızı bıtırme,ne kuralı hande bır bakışımızdan bız neyın ne oldugunu anlayan ınsanlarız artık kuralla degıl bırbırımızın neler hıssedecegını düşünerek ben yaşamak istiyorum ben kımseye senın dışında bağlanamam bunu anladım dedi.bende dedim ama gene aglıyorum oda bana sarıldı sakın sakın bır daha aynı hataları yapma bız artık savaş vereceğız herkese çünkü ben tükürdüğümü yaladım demek zorunda kalacağım ınsanlar 2.ci sınıf ınsan muhamelesi yapacak cevrendekılerde cevremdekılerde dedi ve cevrendekılere güvenmıyorum herkes ılıskımızı bozmaya çalışıyor senın cevrende dedı haklı bazı konularda ve dun sabah onun telıyle kalktım.otobüste gelırken üşütmüşüm hasta olmamla ılgılendi falan 2 gündür barışığız.zemuszemus

ve onu zayıf yönleri ile vurdum bu sefer askerde hayal ettiklerinin olabileceğini ,olmaması için ne sebep olduğunu ,biz istersek evlenebıleceğımızı,aileme kabul ettirebileceğimi falan anlattım.oda tav oldu.zaten kızla çıkınca anladı anlayacağını sanırım.

Son düzenleme:

cnm bende ıyım bı kac sey oldu gıbı ara yazarım ozelıne ama ole elle tutulur bısı yk hala yalnızım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asıl meseleye gelıcek olursak !!!!!!!
okurken bı yanım galıba gercekten sevıyor galıba gercekten cevreden dolayı tum bunları yasadılar dedi.. bir yanımda hemen kendini kaptırmasın herşeye hazırlıklı olsun bı daha uzulmesın dedı... zamanla yasıyıp gorucez artık ıyımı oldu kotumu ama dedıgım gıbı sakın kaptırma kendını yerimseniben
ama ıyı olmus yaa sen mutlusun barız bellı hep boyle devam etsın kuzumm ŞenizŞeniz

yha ecrınm askoLsN yanıı ... ne hava atcm hem belkıde tek tarafLı bılmıorm:...

şaka yapıorum cnm..
bak bellı dgl dıosun sende kaptırma hemen kendınıı olmazsa uzulme cnm olursa daha cok uzulursun..
ama ne yalan soylıyımmm hayata ıcın cok sevındım hep mutlu olsun benım kuzum :asigim:
hepımızz hepımızzz mutlu olalım kızlar yaa o gunler gelıcekmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…