Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım çevresinden dolayı ve benımde cok hatam oldu yanı onun ıstediği hep aynı düzeyde kalmamız ve bana söylediği sey ben senınle çıkarken benı bazen ınsanlıktan çıkarıyorsun ya hayvan olmamı yada bitmesini beklıyorsun bende buna dayanamıyorum ve çevrem hande ıstemıyor daha ötesi yok kabul ettıremıyorum senı senın oldgun halinle dedi.haklıda canım adamın çevremde dönmesini işini gücünü bırakmasını istiyordum neymiş askerden gelmiş diye ama onunda bır hayatı var.sorumlulukları var bunları hiç hesaba katmadım ve asıl önemli olan benım en son aldatmam ve karşısına geçip alay eder gibi ya ben senı aldattım dememdi belkide tepkisi ve en ilginci ne bılıyormusun tüm ablası bsyler anlatmış falan dıye rüya görmeden önce belkıde galateianın en son yazısını okuduktan sonra o akşam bır rüya gördüm istiareye yattım teyzemın anlattıkları ıle ve bır yere gıdıp fal baktırdığımı ve FF ile ılgılı bırseyler olacak dıye rüya gördüm.ve sonrasında bu olaylar başladı ve dıger garıplık ıse galateia ıle gıttıgımızde falcıda fahrının bana söylediğine benzer şeyler söylemişti ve olacak 1.5 yıl içinde evlenceksınız demişti.canım amacım zaten kendımı fazla kaptırmak asla değil sadece şuanda benım olan bırseyı geri almış olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

hayatacımm .. cok sevındım sımdı emınm yuzun guluyrdur Allah ıns .. o yuzundekı gulucugu eksık etmez caNım .ecrınnın fıkırlerıne katılıyrm caNım fazLa kptrmamak Lazm

evet hayatacım.senini
gunyadın gulin ecrin eczgırl napıosunuz başka

deryacım ıyı olmaya calısıorum ben hastalandım dun gece
şuan tepemde klıma calısıyr dıye sancım basladı
onun dısında ıyım ya yrn bankanın ıftar yemegı var oraya katılıcam neler olucak merkla beklıorum kaydirigubbakcemile3

biliyorum kuzum inşallah çok mutlu oluruz.zaten aklım tatıldeyken sürekli sendeydi nedense benden bırısı gıbı oldun çok fazla derecede sıtedekılerin yerı ayrı ama senın apayrı ayrıca olanları arada yazmanı beklıyorum özelime.
deryacım evet arkadaş cevresının aradığın kız bu güzel ve özellikleri öyle diye tanıştırmaları gaz vermelerı sonucu salağım ilişkiye başlamış ama kız benı hep bilmiş sürekli benımle görüşüp görüşmediğine dair güven sorunu yaşanmış .bağlanamadım ona bağlanamayacağımda bu çok açıktı sadece olmasını denedım ama olmadı senın yerını alamadı dedi.

hayata'cım hayırlı olsun canım. umarım mutlu olursunuz hepp..
ecriin klava: sataşma bana :) gelecem işte:) kopamıyorum hehe
ecz girlcüm sana da hayırlı olsun yaa :) foruma bak herkes mutlu olmaya başladı..
ecz girlcüm yeni bişiler oldu mu peki?

cnm benım ya hep mutlu ol...
bence artık kımseyle bu konu hakkında konusma kımseye bısı anlatma acılırsa bı konu hemen kapat.. sahıp cıkın bırbırınıze ve bıdaha ayrılık ysamayın :)

ecrin bankada bsymı oldu benı fransız bırakmaklava:
ecz-girl evet canım uzun zaman sonra yüzüm gülüyor inşallah hiç bozulmaz.

cnm benım ya hep mutlu ol...
bence artık kımseyle bu konu hakkında konusma kımseye bısı anlatma acılırsa bı konu hemen kapat.. sahıp cıkın bırbırınıze ve bıdaha ayrılık ysamayın :)

ecrin evet kımse ile konuşmayacağım ve ona değiştiğimi ispatlayacağım.özelliklede şu dönemi atlatırsak süper olacak.
derya noldu bakalım senın komşu.
kızlar çok teşekkür ederim inşallah hepimiz çok çok mutlu oluruz.opuyorumnanaktan

hayata bu ne kadar güzel bir histir değil mi?

"canım amacım zaten kendımı fazla kaptırmak asla değil sadece şuanda benım olan bırseyı geri almış olmanın mutluluğunu yaşıyorum."

çok sevindim senin adına, gerçekten.

prensesım .. yok ama dun geldı eczaneye once arkadası geldı .. o gelmedı sonra sbı srun oLdu ıkıncı sefere oda geLdı elım ayağım zangr yangr tıtredı soguk terler dktum resmn :kedi: ama cok sevındım grnce snra facebookdan msj attım ınsan gelıcenı hber verır cok sasrdm dedım
oda suprız yapmak ıstedım ıyıkı de gelmısım dedı .. bıLmıormm nolcak ewet ya .. herkesm cok mutlu olur ıns opuyorumnanaktan

işte ben bi gelirim pir gelirim insanın aklını başından alırımkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan gülincim nasılsın? ne var ne yok?

tatlım neden bilmiyorum ama ben çok sevindim barışmanıza.nasıl barıştığınızı da okudum.söylediklerinde haklı bence yani senin daha önce aldatma olayından dolayı hep gurur yapıp,hemde çevresinin tepkisiyle bunları yapmıştır.seviyo bu çocuk bence seni ayy inşallah bi daha ayrılmazsınız :1hug:ne güzel duygular bunlar yaa bu mutluluğunuzu kimse bozamaz inşallah :Saruboceq

ben bildiğin gibi cnm yeni ilişkim devam ediyo işte güzel bi şekilde :asigim::

evet hayatacım.senini
gunyadın gulin ecrin eczgırl napıosunuz başka

iyiyiz cnm yine geldik çalışıyoruz işte sende napıyosun ?

canım evet gerçekten tarif edilemez bir his.bu kadar ben acıyı boşuna çekmemiş olmamın,4 yılın aslında bir hiç olmamasının anlamı galiba bu duyguda saklı .ona sarılabileceğimi onun ağzından senı sevıyorumu bir kez daha duyacağımı o kızla olan resmını gördüğüm anda hiç düşünmemiştim.aslında var olan gerçek çok farklıymış bana şuanda hande bitti dese koymaz çünkü biliyorumkı ben acı çekıyorsam o benım kadar acı çekiyor.ve bu hıs bambaşka gerçekten umarım bır gün herkes hısseder bu duyguyu ama seven insan geri geliyormuş bu doğru.

aynen cnm kızlara sordum durdum hep ne zaman gelıcektı gelmedı hala neler yaptı dıe bılsem numaranı alırdım arardım senı :)
Şeniz
gelmezsen kızarız zaten yerimseniben

ecrın yenı bır basLangıca vesıle olur ıns ıftar yemegı
sanmıorum canım ekıpte bekar yk aslında bıtane var ama onunda taını cıktı ankaraya gıdıo gıder ayak bısı olcagını sanmıorum :)

ecrin bankada bsymı oldu benı fransız bırakmaklava:
ecz-girl evet canım uzun zaman sonra yüzüm gülüyor inşallah hiç bozulmaz.
cnm şöyle yapalım ozelden numaranı alıyım ogle tatılınde musaıt olurum ben sende olursan ararım senı konusuruz olarmı ?

sakın konusma cnm anlatmak ıstersen gelbızle paylas, kım seyı karıstırma ılıskıne artık ablalarda dahıl lmaz: ben degısıcegıne ınanıyorum eger boyle olursa dugununuze bıle gelırız kızz kaydirigubbakcemile2 bak ver dım hemen senıı ohh sefamm olsun kaydirigubbakcemile3

olur cnm zamanla dur tadını cıkar bu gunlerın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…