tatlım neden bilmiyorum ama ben çok sevindim barışmanıza.nasıl barıştığınızı da okudum.söylediklerinde haklı bence yani senin daha önce aldatma olayından dolayı hep gurur yapıp,hemde çevresinin tepkisiyle bunları yapmıştır.seviyo bu çocuk bence seni ayy inşallah bi daha ayrılmazsınız :1hug:ne güzel duygular bunlar yaa bu mutluluğunuzu kimse bozamaz inşallah :Saruboceq
ben bildiğin gibi cnm yeni ilişkim devam ediyo işte güzel bi şekilde :asigim::
iyiyiz cnm yine geldik çalışıyoruz işte sende napıyosun ?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sanırım canım öyle seviyor.haklı oldugu o kadar sebep varki tatildeyken anladım.inşallah canım yanı şuanda istediğim tek mutlu olmak onunla olabiliriz biliyorum çünkü inanıyorum ilk kez iyiki burdasın yanımdasın demeyı yaşadım ben.noldu bana anlamıyorum eskıden sürekli sataşır kavga çıkarırdım ilk barıştığımız zamanlarda ama şimdi canım demek geliyor içimden sadece inşallah benı bu kadar yanıltmıyordur da dıyroum tabı dıger yanımdan.
inşallah canım daha da ıyı gıder.
ben biraz kalkayım pcden. yapıştım buraya.
gelirim ama yarım saate falan:) buralarda olun öpüldünüz:)
noluo burada
Napcann naniknanik
bişii yokk birine bakıp çıkacaktımkaydirigubbakcemile2
de hele kimmiş baktığınn CADIARZU
kızlar burda bısı oldu canımı acayıp sıktılar susuyorum bı patlıycammm varrr yaa zor tutyorum kendımııı
bazı ınsanlardan nefrt edıorumm (çoğu işyerinden )
nerede ne oldu iş yerindemi? bazen şeytan dio evlen çalışma evinin kaıdnı olhihoyyyt
ne elalemle uğraşacan diom
ama yapamamkii hayatta tarzım diil
insanlarla uğraşmak çok zor ecrin aldırmaz olmak lazım:icecream:
offff benmi senmi ecrin artık insanlarla avga etmeye başladım miller agresif muhasebeci diodur..adamları bazen kovmadıgım kalıo ters ters konuşuolar..geçen biriini ovdum zaten yaa bide krolar çogu çalıştıklaırmız anlatıosun anlamıolar bile...patronlarda karışmıo bana ondan rahatım heral :))))))))))))
ı
iyi değil misin?anlatsana..
bir resim gördüm demiştin. ne resmi o canım?
boşver hayata her zamanki geldiler şu ay geçsin giderler sinirlerim bozukevet umudum neden hıcbırseyden zevk alamıyorsun noldu?
bende nefret ediyorum insanlardan çoğu bencil patlama boşver üst kapalı şekilde söyle anlarlar eşşek değiilleryade hele kimmiş baktığınn CADIARZU
kızlar burda bısı oldu canımı acayıp sıktılar susuyorum bı patlıycammm varrr yaa zor tutyorum kendımııı
bazı ınsanlardan nefrt edıorumm (çoğu işyerinden )
evlenme bekarlık sutanlıktıkaydirigubbakcemile3nerede ne oldu iş yerindemi? bazen şeytan dio evlen çalışma evinin kaıdnı olhihoyyyt
ne elalemle uğraşacan diom
ama yapamamkii hayatta tarzım diil
insanlarla uğraşmak çok zor ecrin aldırmaz olmak lazım:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?