Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sanırım canım öyle seviyor.haklı oldugu o kadar sebep varki tatildeyken anladım.inşallah canım yanı şuanda istediğim tek mutlu olmak onunla olabiliriz biliyorum çünkü inanıyorum ilk kez iyiki burdasın yanımdasın demeyı yaşadım ben.noldu bana anlamıyorum eskıden sürekli sataşır kavga çıkarırdım ilk barıştığımız zamanlarda ama şimdi canım demek geliyor içimden sadece inşallah benı bu kadar yanıltmıyordur da dıyroum tabı dıger yanımdan.
inşallah canım daha da ıyı gıder.

ecz girl yakında açılır herhalde seninki.
zaten sinyalleri göndermiş. anlamamak için saf olmak gerek:)

gülinn sen ne zaman başladın ilişkiye ya.. niye benim haberim yok ya..
kimmiş neyin nesiymiş anlat bi kisaca:)

iyi gitmesi sizin elinizde cnm.sende hatalarını gördün artık ikinizde birbiriniz olmadan ne kadar zor yaşandığınız gördünüz bence birbirinizin kıymetini daha iyi biliceksiniz artık

ben biraz kalkayım pcden. yapıştım buraya.
gelirim ama yarım saate falan:) buralarda olun öpüldünüz:)

ayyy ıns kızLar yaa .. evlenırken derlerya ıyı gunde kotu gunde hstalıkta sağLıkta ıns hep beraber olurz kızlar ya ben daha yenıyım ama cok svyrm sızı .
prensesım ıns canım bIlmıyrm belkı de bn oyle anlamk ıstedıgm ıcın ban oyLe gelıoo ama ıcım kıpır kıpır butun gn konusktn hıc sıklmıyz su yuzum dzelsın akşm cıkısına gelLırım dıo olmazsa eczaneye glır bı ağrı kesıcı alrm fLln dıOO .D

bişii yokk birine bakıp çıkacaktımkaydirigubbakcemile2

de hele kimmiş baktığınn CADIARZU

kızlar burda bısı oldu canımı acayıp sıktılar susuyorum bı patlıycammm varrr yaa zor tutyorum kendımııı
bazı ınsanlardan nefrt edıorumm (çoğu işyerinden )

nerede ne oldu iş yerindemi? bazen şeytan dio evlen çalışma evinin kaıdnı olhihoyyyt
ne elalemle uğraşacan diom
ama yapamamkii hayatta tarzım diil
insanlarla uğraşmak çok zor ecrin aldırmaz olmak lazım:icecream:

cnm sorma ya cok fena sınırlendırdı benı ısyerınden bı arkads kımseyle pek muhatap olmam laf dalasına da gırmem açığını beklıyorum bı yakalıyım ters duz edıcem gorucek gununu... gercektn ınsanlarla ugrsmak cok zor yaa nasıl bu kadar ıkıyuzlu olabılıyorlar an-la-mı-yo-rum..
uff işimide cok sevıorum, çalışmayıda seven bırıyım evde oturmak bana gore dgl ama bazen oyle bı an gelıyorkı hakkaten otur evınde boyle ınsanlarla muhatap olma dıyor

offff benmi senmi ecrin artık insanlarla avga etmeye başladım miller agresif muhasebeci diodur..adamları bazen kovmadıgım kalıo ters ters konuşuolar..geçen biriini ovdum zaten yaa bide krolar çogu çalıştıklaırmız anlatıosun anlamıolar bile...patronlarda karışmıo bana ondan rahatım heral :))))))))))))
ı

oylesı belkı daha kolay ama burda ole degıl
hepsı bilmiş, havasından geçilmeyen boş insanlar offfff sinir geldi iyice yaa..
bıde tam yanımdakı masada oturuyor sesı bıle sınırlerımı bozuyor artık

iyi değil misin?anlatsana..
bir resim gördüm demiştin. ne resmi o canım?

evet umudum neden hıcbırseyden zevk alamıyorsun noldu?
boşver hayata her zamanki geldiler şu ay geçsin giderler sinirlerim bozuk
barışmışsın çok sevindim

bende nefret ediyorum insanlardan çoğu bencil patlama boşver üst kapalı şekilde söyle anlarlar eşşek değiillerya

evlenme bekarlık sutanlıktıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…