Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

öyle yapıcam zaten bı acıgını beklıorum yakalıyım tek bı laf soylıycem yetıcekk

bosverın mılletı umursamayın.
insanlar işleri güçleri yok sızle uğraşıyor he he deyıp geçin.dalaşmayın bakıyım mılletle.

boşver derya düzelirim buda geçer:) benim allahın belası aklımdan gitmiyor sadece

umudum çok zor bılıyorum hatta dayanmak bazen imkansız oluyor ama yapabıleceğın şuan için bırsey yok ise canım unutmayı dene demeyecegım brı an gelecek unutacaksın sadece sana dıyebıleceğım sey düşünmemeye başka bırseyler yapmaya çalış.değmeyecek ınsan ıcın kendını üzmeninde anlamı yoktur.

heheh ilahi hayata aynı şeyleri yazmaktan bıkmadık dimi bir an dipte bi an mutlu olcam bu hayat herkesin kaderinde yazlı biri var demekki benim kaderim başa yerde

offf ya .. kızlar hanı bnm su netten tanıstıgım vrdıya ben onu eczanenın telefonundan aramıstım .. cebı hergudne aradıgım kdr para koymmustm kasaya ptrn dokumnı grmus sordu takınltlı bı musterı vardı o dedım ama .. :S offffffffffffff
tm bn kptmısken o konuuyu patlak verıo bı yerden
canım fenalarda cok sıkkın

gülinn sen ne zaman başladın ilişkiye ya.. niye benim haberim yok ya..
kimmiş neyin nesiymiş anlat bi kisaca:)

canım 2 ay falan oluyo.kim dersen çok tatlı biri mucizem diyorum ben ona :asigim: çok zor zamanımda girdi hayatıma şuan güzel gidiyo umarım hepte böyle güzel gider:Saruboceq::Saruboceq:

canım bıkmadık çünkü hepimiz mutluluğu hakeden ınsanlarız ve mutsuz olması ınsanların benıde mutsuz ediyor.kesınlıkle kım bılır kaderlerımızde kımler var ınan bana dönseler bır dert yanımızdalar dıye düşünüyoruz eskıyı kuruyoruz ,dönmeseler neden yanımızda degıl dıye düşünüyoruz hayat çok tuhaf aslında herseye boş vermek lazım keşke yapabılsek.

heheh ilahi hayata aynı şeyleri yazmaktan bıkmadık dimi bir an dipte bi an mutlu olcam bu hayat herkesin kaderinde yazlı biri var demekki benim kaderim başa yerde

umudum niye bu kadar karamsarsın adın gibi umut yeşertsen içinde,hayata bu kadar katı bakmasan çok daha iyi olucak senin için :teselli:

hayata ; barışmışsınız ... haydi hayırlısı olsun... umarım ikiniz de ; çevreniz de aynı hataları yapmazsınız... bu kadar sevgiye yazık olur valla... güzel bir barışma olmuş opuyorumnanaktan

ben iyimiyim onuda bilmiyorum benikiyle kavga etmedik ama işi çok yoğun sinirlendim tlf açmıycam bugün msnde bana ulaşamıycak bugün belki de birkaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…