Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çok kötüyüm yani kelimelerle ifade edemiroum

kötüsün ama böyle gitmicek inan ki hafifliceksin hatta şükredeceksin gelecek vaadetmeyen birinden kurtulduguna ailesinin ağzına bakarak davranan biri hiç kimseyle huzurlu mutlu yuva kuramaz baksana ablaları seçiyo çocuğa kimi seveceksn kimle evleneceksn flan gram akıl yok bu insanlarda lanet olsun yaa klava:klava:

inan içim acıdı içten söyluyorum zaten keyfım yktu ıyıce gıttı basıma agrı gırdı..

yazıcak bısı bulamıyorum boyle bı zamanda ne yazsa ınsan bos gelır cunku..
sımdı bıraz agla rahatla ama bıdaha dusunme sıl at artık aklından..
gercektn bu adamdan sana hayır gelmez ne dıye yazık edıyosun kendıne gecen gunlerıne..
yapma lutfen. bak hastaneye yatıcam dıyorsun neden yarın obur gun hastanelık olsan zıyaretıne gelırmı elını ıcten tutarmı sanıyorsun...
hele soyledıgı laflar kullandıgı kelımeler yazık cok yazık.. ınsanlıktan nasıbını almamıs derler ya ıste bu cocuk ve aılesıde aynı boyle... uzme kendını sakın..

iyi yazmışsın canım ama ıkıncı sefer okuyunca şunuda düşündüm bu sözlerden sonra senınkıne soyleyebılecek söz bırakmamışsın zaten.

canım ya yerımde degıldım telefonum masadaydı sımdı gordum aradıgını ama dahılını bilmediğim için geri dönüş yapamadım.

Vallahi iyiyim saol tatlım bu arada cümleten hayırlı ramazanlar:)
ecz_qirl yazdıklarını kısmen okudum sonuç olarak ne yaptınız bişiler oldumu?

Bu arada solucan senin adınada üzüldüm söylemesi çok kolay farkındayım ama bencede unut bu çocuğu hakkında hayırlısı olsun inş. senin için hayırlısı olmaıs için dua edecem
sıkma tatlı canını hayatta herşey geçer senden değerli hiçbişey yok opuyorumnanaktan

ecrin sesini duydum sonunda düşündüğüm gibi çıtı pıtı bırısının ses tonuydu : )
çok mutlu oldumsositosositoopuyorumnanaktan

solucan birdaha arama ya biçim adam bu sinirlerim zıpladı şimdi böyle yapan ilerde neler yapmaz iyi yazmışsın mesajda resmen küçük düşümüş

solucan canım gene problemler adam saana herşeyi anlatıo ama ailesi istemio hemde küçü düşürmüş senii..ben anlamadım araba senden kıymetlimiymiş ablası vermemişde falan flan da boş ...
sen önüne ba olmuosa zorlama kendini üzersin kimseye bişey olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…