OHH SEFAM OSSUN :dance::dance::dance:
KIZLAR BUARADA BEN SIZE BISI DANISICAM
AMA UTANIYORUM
NASIL SORULUR BILMIORUM
AMA YARDIMADA IHTIYACIM VAR
mrb kıslarrrrrrrrrrrr.... GALİBA NİŞANLANIYORUM:1shok:
yuhh kımlee bu ne hızz :1shok:mrb kıslarrrrrrrrrrrr.... GALıBA NıŞANLANIYORUM:1shok:
umarım canım hatta inşallah daha da ıyı olur.opuyorumnanaktan
o aramış sonradan gördüm
ben aradım, açmadı.
o aradı diğer telefondaydım meşgule verdim
ben aradım açmadı
sonra yine aradım açmadı
en son o aradı:)
annesiyle birlikte kardeşinin okuluna gitmişler.. evrak falan imzalıyorlarmış o yüzden açamamış.
annesinin yanında konuştu bi de benle.
bebeğim falan dedi hep :CüvCüv:
biz baya ağırdan aldık kızlar.
uzun süre aşkım bebeğim falan yoktu.
sadece canım diye hitap ettik, tatlım dedik bide.
o yüzden böyle ufak şeylere çok takılıyorum:)
benim laleyle ilgili..
geçen ablası eniştesi faln hep birlikte bunlarda oturuolarmış.ablası demişki sen solucanla mı baristin,annesi hemen atlamış ordan sakın demiş.benımkide sizin yüzünüzden kimseyle çıkmıorum,sizin yüzünüzden ewlenemem ben zaten ewlenmicem uyuz oldum size,kuarn çarpsın ewlenmicem demiş bagırarak..detaylarını konuşamadı.
sonra dünde kuzenini okula yazdırmak için ablasına gitmiş arabayı istemeye.ablası bi ton kelime yapmış işte yok falan wermicme demiş.sen solucanın yanına gittin,arabaya aldın falan demiş.arabasıyla benim yanıma geldi die wermemiş düşünebiliomusunuz böle irenç domuz bi abla ya.lalede bana dıoki ben eskiden ne kadar rahat alırdım arabayı,şimdi cephe aldı hepsi bana.al işte hep senin sorunlu hareketlerin yüzünden *ötüne göre olsun şimdi.herşeyi kurcala kawga et onlarla gör işte şimdi.bizim iş yaş istemıolar seni kızım dedi bana.bende bu kadar çabuk mu wazgeçiceksin ben olsam senin için uraşırdım dedim.ben daha ne yapim gerizekalı beyinsiz dedi bana.ewe bişi diyemem artık ben dedi msnde :sinifsinif:
akşamüstü iftardan sonra aradım ben bunu,açtı sana yazıcaklarım war dedi.önemli mi dedim eh yani önemli dedi.tamam dedim kapadık,mesaj attı sonra.demişki;
''iftarı eniştem,ablam annem,diğer ablam falan yaptık.baya konuştuk ben dedim kız sewio beni bak o kadar şey oldu ne bilim aldattım yinede beni bırakmadı hep sewdi.bu dewirde senin sewdiğinle değil seni sewen biriyle ewlenicen falan dedim böle bi anlık ciddi ciddi yemin ederim seni istemiolar sakın diolar.ildeniz ablam bana dioki senin yüzünden 3 gündür moralim bozuk niye görüşüosun anlaşamazsınız deli o dedi.bende dedimki ben delirttim onu.saygı yok dio.annemde dioki mehtap ablan zamanında sana solucanla barış diodu,resimlerini yırttıgında neler dedi..mehtap ablam bile dioki hayatta olmaz hakkımızı helal etmeyiz..''
ben şok oldum tabi,kalbim çarpmaya başladı..şöle yazdım;
''ildeniz biraz yawaş duygu sömürüsü yapsın.3 gündür morali bozukmuş falan o ne hamilelikten bozuktur.ayrıca beni ailene karşı ezik konuma soktuğun için ayrıca teşekkür ederim.yok seni sewenle ewleniceksin falan ne bçim laf bu.sen sewmio musun beni?seni sewenle ewlenilir bu dewirde demek yerine ben solucanı sewiorum demen gerekirdi.aldattım beni bırakmadı diyerek beni tekrar aşağılayıp rencide etmişsin.bunları yazarken benim ne kadar kalbimin kırılıcanı önemsemedin belliki.benim sende hiç değerim yokmuş hiç hemde.madem haklarını helal etmiolar madem kesinlikle istemiolar benim yüzümden kötü olma ailenle.sewgisine sahip çıkamayan,beni aldatan üzen bi insan için bir daha asla gözyaşı dökmicem.birdahada arkama bakmicam bu laflardan sonra.hoşçakal,sizi allaha havale ediorum''
bunun üzerine hiç bişi yazmadı bile :sinifsinif:
ya allah aşkına haksız mıyım orda nie beni ezik duruma sokuo?kendi diyemio ben sewiorum diye.sırf hani ii birini budum yazık kız beni sewio falan diyerek isteticek.
hep diorumki inşallah öle biriyle ewlenirki,öle birini ewlenicem die karşılarına çıkartırki beni mumla ararlar.daha tam toparlanamadım zaten yine böle şeyler oldu.
acaba yine bana posta koymuş olmamak için mi benim ayrılalım demem için mi böle bi msj yazdı.açık açık olmaz demedi ama ailesinin fikrini söleyip beni kendinden uzaklaştırmak mı istedi.senaryolar yazıorum deliricem ya yemin ederim akıl hastanesine yatıcam onun yüzünden mafoldumben
yuhh kımlee bu ne hızz :1shok:
ya hergun bırılerınde bısıler gelısmeler var ama ben hala yerımde sayıyorum mafoldumben
sen durcan durcan turnayı gözünden vurucan ecrinim bak görürsün zemuszemus[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?