Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ooo duduguM noLuoo bakım .. D: ne cabuk kımle ne zamn doKuLLLLL :d
nıspet ypma ban ecrınım naniknanik.. anlat neymıss...

ya cıdden yok ecrıncım ya benım regl dönemlerim haricinde hiç böyle problemlerim olmaz oyüzden yardımcı olamayacağım..

tam düzelmiştim derken yine hortladı.hattımı deiştircektim bgn ama bekliocem bişi yazar die ulan insan hiç mi bişi demez.yarın deişcem artk bgn de bşi gelmezse

umarım canım hatta inşallah daha da ıyı olur.opuyorumnanaktan

umarım tatlım inşalah sizinde çok iyi olur aranıza kara kediler girmez

cnm en iyisi bence ağırdan almanız küçücük şeyler bile daha anlamlı hale geliyo hızlı yaşayınca çabuk tükeniyo

şimdi yazıcaklarımla belki banlanırım ama tutamıycam kendimi.ya bu ne şerefsiz ne karaktersiz ne adi bi herif böyle.ya ben bu kızı seviyorum bile diyemiyo seni aşağılıyo.ne demek kız seviyo yazık demek yaa bu herife zaten gıcıktım seni üzdüğü için şimdi parçalayabilirim onu.

deliricek hiç bişey yok yat kalk şimdiden gerçek yüzünü gösterdiğine şükret ilerde evlendiğinizde bu ailesine karşı seni ezerde ezerdi kendi duygularını,isteklerini dile getiremeyen bi adamdan hiç bi halt olmaz sakın ağlama bile değmez bu şerefsize

mrb kıslarrrrrrrrrrrr.... GALİBA NİŞANLANIYORUM:1shok:

nasıl yani yaa düdüğüm iyimisin ne diyosun sen yaa kendindemisin bebişim :1shok::1shokkuyunca ekrana böyle bakakaldım :1shok:

yuhh kımlee bu ne hızz :1shok:
ya hergun bırılerınde bısıler gelısmeler var ama ben hala yerımde sayıyorum mafoldumben

sen durcan durcan turnayı gözünden vurucan ecrinim bak görürsün zemuszemus

ecrin bende cok var sanki ya arkadaşlar içimde nedense bugun tekrardan ortadan yok olucak düşüncesi var ve içim içimi kemiriyor.napcam ben ya bu sekılde nereye kadar sürdürcem işte belkıde toplantısı falan var yogun ama benımle ılgılensın ıstıyorum .:gitme:

Şincik kızlar şöyle oluyo.. dün biz kızlarla yemeğe gittik.. biz yemekteyken beni istemeye gelmişler:1shok: eve gelince şok geçirdim benimki vardı ya o gelenler.. babam falan herşeyi öğrendi:1shok: ben istiyorum ama ailem istemiyor.. nasıl olucak bende bilmiyorum:çok üzgünüm: çok kafam karısık onları yıkıp geçmek istemiyorum onuda seviyorum offf:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…