Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ilginç senı ıstemeye geleceklerınden senın haberın nasıl olmaz ya şaka gıbı ıstemeye gelırler kız evde yoktur kahveyı anne yapar verır yada kardeş yapar verır ve damat tarafı kahveyı kardeşten içtiği için kardeşi begenır barı boyle bır olayda olsun tam filmlik olun süper yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sende bu kadar yaşadığın şeye rağmen o adamı sevıyorsun mıllet bana salak dıyorduda arkadaş cevremde sen benıde geçmişsin.ey arkidişlerim sanalda olsanızda neler var görseydiniz keşke.
canım ya bırak Allah aşkına evlenmeden sana neler yaşattı evlenınce ıstedıgı olmayınca sırtından sopayı ihmal etmez.sende katlanırsın ömür boyu.neymiş seviyorum dıye Allahım cok mu cahılsın bılmıyorum ama arkadaşım kendıne yazık etme.

yok hayatacım annesiyle anneannesi konusmaya gelmişler görmeye gelmişler yani kesin olarak pazar günü gelicez diye. hem bu arada babamlada konusmuslar.

ne dedım cnm ben sana bekle bakalım neler olucak kurma kafanda bısı olumlu dusun olumlu olsun tmmmı?

ecrın bende güline katılıyorum.

ınsallah kızlar ya ınsallah

ŞAKA GIBI YAA ..........

cnm durum sadece bu dgl oncesıde varr...

SEN NERDEN BILION KIZ OLANLARI O DONEMDE TATILDE DEGILMIYDIN :bbo:

bılıyorum ecrın arkadaş dayak yemıştı köye rezıl olmuştu ben gıtmeden olmuştu bunlar .bılıyorum dudukmakarnası ozaman oldu bende sözlenme için gelmişler evde sen yokmuşsun dıye anladımda komik geldi bir anda.ama bence bu kadar sey yaşatan ınsanla ben yerınde olsam olmazdım.
ecrin olumlu düşünüyorum ama yaptıgı bana normal gelmıyor yada eskıden karın ağrım oldugu ıcın boyle bılmıyorum dur bakalım saat 3te bır daha arayacağım dayanamıyorum.

SEN NERDEN BILION KIZ OLANLARI O DONEMDE TATILDE DEGILMIYDIN :bbo:

canım ben aslında tatıle gıtmedım sıze şaka yaptım sadece yazmadım dermişimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kuzum kız 10unda yaşamıştı bu olayları siteye 10-13ü arası yazmıştı ben 13ünde çıktım tatile o yüzden bılıyorum olayları.opuyorumnanaktan

Sen nıye arıyorsun zaten aradın..
kuzum bak yapma boyle boğma cocugu ınan ıyılıgın ıcın dıorum bırak o dussun ustune lutfen dınle benı o aramadan sen arama !!!

cnm ya ben baya yanlıs hatırlıorum o zman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haklısın ecrın bırakıyım o arasın ararsa banane gelen ağam giden paşam gene eski hande olmıyım üstüne düşen hande aramak ısterse arar zaten.doğru mantıklı.

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
EcRiN, apua34+, dudukmakarnasi+, ecz_qirl+, gülin-89+, hayata+, Umudum+

ohh maşallah ama pek yazan yk

düdük makarna sakın kuzum sakın öyle bi hata yapıp başını yakma o adamdan koca olmaaazz.ayy bi solucan bi sen yaa size laf anlatmaya çalışırken tükendim valla yaa

gülin aynı fikirdeyim gülin ben sana bugun ne çok katılıyor oldum fikirlerinevereliniortak

kızlar ben tatıle gıtmeden öncekı buluşma işini iftar olarak bır gün ayarlayalım mı? ne dersiniz?

:) bana kızmak yerine psikolojik tedawi uygulasan nası olur?
yani kolay bişi değil,bide hala bi msj arama hiç bişi yok al işte o da istemıo hemen wazgeçti ağlamak istiorum.
işte bu kaadar kolay olmasını hazmedemiorum!

düdük makarna sakın kuzum sakın öyle bi hata yapıp başını yakma o adamdan koca olmaaazz.ayy bi solucan bi sen yaa size laf anlatmaya çalışırken tükendim valla yaa

ayy gulınım sorma tukendım vala tukendımmm :gitme:
ben şimdi geldim ecrin hemncikte faketmişsin

sevdıgım ıyı anlastıgım kızlar gelmıs farketmezmıyım
farkettıysenız hepsının yanında + işaretı vardı hesı arkadaslarım yane kaydirigubbakcemile3

kızlar ben yarın ne gıycem yaa CADIARZU

ne yazmamı sitersiniz hatunlar...
Napıosunuz nediosunuz demeten zaten bi hal oldum..bazı ardaşlara sinirlendim bişey demiorum...oy yuzden...susuorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…