ne dedım cnm ben sana bekle bakalım neler olucak kurma kafanda bısı olumlu dusun olumlu olsun tmmmı?ecrin bende cok var sanki ya arkadaşlar içimde nedense bugun tekrardan ortadan yok olucak düşüncesi var ve içim içimi kemiriyor.napcam ben ya bu sekılde nereye kadar sürdürcem işte belkıde toplantısı falan var yogun ama benımle ılgılensın ıstıyorum .:gitme:
ecrın bende güline katılıyorum.
Şincik kızlar şöyle oluyo.. dün biz kızlarla yemeğe gittik.. biz yemekteyken beni istemeye gelmişler:1shok: eve gelince şok geçirdim benimki vardı ya o gelenler.. babam falan herşeyi öğrendi:1shok: ben istiyorum ama ailem istemiyor.. nasıl olucak bende bilmiyorum:çok üzgünüm: çok kafam karısık onları yıkıp geçmek istemiyorum onuda seviyorum offf:çok üzgünüm:
ilginç senı ıstemeye geleceklerınden senın haberın nasıl olmaz ya şaka gıbı ıstemeye gelırler kız evde yoktur kahveyı anne yapar verır yada kardeş yapar verır ve damat tarafı kahveyı kardeşten içtiği için kardeşi begenır barı boyle bır olayda olsun tam filmlik olun süper yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende bu kadar yaşadığın şeye rağmen o adamı sevıyorsun mıllet bana salak dıyorduda arkadaş cevremde sen benıde geçmişsin.ey arkidişlerim sanalda olsanızda neler var görseydiniz keşke.
canım ya bırak Allah aşkına evlenmeden sana neler yaşattı evlenınce ıstedıgı olmayınca sırtından sopayı ihmal etmez.sende katlanırsın ömür boyu.neymiş seviyorum dıye Allahım cok mu cahılsın bılmıyorum ama arkadaşım kendıne yazık etme.
SEN NERDEN BILION KIZ OLANLARI O DONEMDE TATILDE DEGILMIYDIN :bbo:
bılıyorum ecrın arkadaş dayak yemıştı köye rezıl olmuştu ben gıtmeden olmuştu bunlar .bılıyorum dudukmakarnası ozaman oldu bende sözlenme için gelmişler evde sen yokmuşsun dıye anladımda komik geldi bir anda.ama bence bu kadar sey yaşatan ınsanla ben yerınde olsam olmazdım.
ecrin olumlu düşünüyorum ama yaptıgı bana normal gelmıyor yada eskıden karın ağrım oldugu ıcın boyle bılmıyorum dur bakalım saat 3te bır daha arayacağım dayanamıyorum.
canım ben aslında tatıle gıtmedım sıze şaka yaptım sadece yazmadım dermişimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kuzum kız 10unda yaşamıştı bu olayları siteye 10-13ü arası yazmıştı ben 13ünde çıktım tatile o yüzden bılıyorum olayları.opuyorumnanaktan
düdük makarna sakın kuzum sakın öyle bi hata yapıp başını yakma o adamdan koca olmaaazz.ayy bi solucan bi sen yaa size laf anlatmaya çalışırken tükendim valla yaa
ben şimdi geldim ecrin hemncikte faketmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?