:) bana kızmak yerine psikolojik tedawi uygulasan nası olur?
yani kolay bişi değil,bide hala bi msj arama hiç bişi yok al işte o da istemıo hemen wazgeçti ağlamak istiorum.
işte bu kaadar kolay olmasını hazmedemiorum!
canım bızde barıştık ve kötü birşeyde olmadığı halde bugun hıc aramadı ben napıyım lütfen yeter artık aramazsa aramasın napalım ölecek halimiz yok hem tatıle gıtmeden önce güzellikle denedik olmadı artık o yüzden bır süre sopa ile deneyeceğiz.
ecrincim bence pantolon ceket takım giy canım.
bana uyar kızlar..gülin aynı fikirdeyim gülin ben sana bugun ne çok katılıyor oldum fikirlerinevereliniortak
kızlar ben tatıle gıtmeden öncekı buluşma işini iftar olarak bır gün ayarlayalım mı? ne dersiniz?
kıme kzdın derya ?ne yazmamı sitersiniz hatunlar...
Napıosunuz nediosunuz demeten zaten bi hal oldum..bazı ardaşlara sinirlendim bişey demiorum...oy yuzden...susuorum...
canım bızde barıştık ve kötü birşeyde olmadığı halde bugun hıc aramadı ben napıyım lütfen yeter artık aramazsa aramasın napalım ölecek halimiz yok hem tatıle gıtmeden önce güzellikle denedik olmadı artık o yüzden bır süre sopa ile deneyeceğiz.
ecrincim bence pantolon ceket takım giy canım.
ecrİn baŞta sana Şeker..........:)))))))))))))))hayata dÜdÜk solucan....yav kızlar galeta nerde yavv
evet anlattım öncekı sayfada sen okumadın sanırım canım evet ablası olan doğulu olan çocuk ile barıştık salı akşamı.
yanı 4 senelık erkek arkadaşım olan çocukla barıştık.
[ı]bakın ecrİnle ben daha bulamadı kız cİdden kaldık evde haaaaaaaaa.....bİde olanlarıda kabul etmedİ .....
Hayata ama benİm İÇİmdne geÇtİ bİlİomusun dedİm bu kesİn barıŞırlar orda aslında Çok ŞaŞırmadım Şekerrrrrr...[/ı]
inanmıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nası oldu ya,hani sewmiodun sen onu?bitti çok rahatım falan diodun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?