Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bızde barıştık ve kötü birşeyde olmadığı halde bugun hıc aramadı ben napıyım lütfen yeter artık aramazsa aramasın napalım ölecek halimiz yok hem tatıle gıtmeden önce güzellikle denedik olmadı artık o yüzden bır süre sopa ile deneyeceğiz.
ecrincim bence pantolon ceket takım giy canım.

bi dakka bi dakka sen kimle barıştın hayataa??
senın o eski çocukla mı hani hep anlatıodun ya ablasıfalan warmış,doğulu olan???

evet anlattım öncekı sayfada sen okumadın sanırım canım evet ablası olan doğulu olan çocuk ile barıştık salı akşamı.
yanı 4 senelık erkek arkadaşım olan çocukla barıştık.

gülin aynı fikirdeyim gülin ben sana bugun ne çok katılıyor oldum fikirlerinevereliniortak

kızlar ben tatıle gıtmeden öncekı buluşma işini iftar olarak bır gün ayarlayalım mı? ne dersiniz?
bana uyar kızlar..
ne yazmamı sitersiniz hatunlar...
Napıosunuz nediosunuz demeten zaten bi hal oldum..bazı ardaşlara sinirlendim bişey demiorum...oy yuzden...susuorum...
kıme kzdın derya ?

uff bılmıorum ya elbıse dusunuyrm ama :S

[ı]yok hayata sende üzülüosun ona üzülüorum daha dogrusu üzülenlere üzülüorum kızdıgım durum bu demekii bişey bitttimi bitio fazla denemenin bir anlamı yok..solucan düdük baksana problem canları sııkılıo..umarım herşey sende iyi olur hepinizde..sende arama hayata bırak o arasın bakalım..sımayın canınızı kızlar herşey zamanla geçio...[/ı]

[ı]bakın ecrınle ben daha bulamadı kız cıdden kaldık evde haaaaaaaaa.....bıde olanlarıda kabul etmedı .....
Hayata ama benım ıÇımdne geÇtı bılıomusun dedım bu kesın barıŞırlar orda aslında Çok ŞaŞırmadım Şekerrrrrr...
[/ı]

derya ben davranışına tepkılıyım adam ne ıstedıgını bılmıyor yada gerçekten bugun cok yogun çünkü 2 gündür eskısı ılk çıkmaya başladığımız gıbıydı bakalım sorup öğrenırım gıdersede canım yanmaz ama farkındaysan bende kızları uayarıyorum canları yanmasını ıstemıyorum ben benım olan seye sahıp cıkmayı denıyorum sadece ama adam hep buydu aramazdı buda bır gercek bakalım.

ecrin kuzum ortamı bılmıyorum ne desem boş ama resmi bir banka ve mesai sonrası gidileceği için bence içine şık bir gömlekle pantolon-ceket ideal olacaktır dıye düşündüm..

ecrİn baŞta sana Şeker..........:)))))))))))))))hayata dÜdÜk solucan....yav kızlar galeta nerde yavv

deryaammm bazen bende kendıme kızıyorum bılıyomusun neden ?
şimdi düşündümde bende eskiye dair bişi kalmamıs canımı sıkan bısey yok kafam rahat mutlu olmamam ıcın sebep yk ama bazen bos yere sıkıyorum kendımı...
mesela neden dogru duzgun bı ılıskım yk dıe aslında bu gunlerın tadını cıkarmam lazım

canım ama ben 1.5 gün kaldım yanlızca tekırdağda geri kalan inanılmaz rüya gıbı geçen bır tatildeydim.olan olaylara bızde ınanamadık ve ınanılması zor ama ben bazı arkadaşlarım arayana kadar tamamen yok dıye düşünüyordum ama bır anda oldu ve barıştık hala ben ınanamıyroum.bakalım belkıde hıc barışmamışızdır bır anlık gazla olan bsydir yaşayıp görücez.

evet anlattım öncekı sayfada sen okumadın sanırım canım evet ablası olan doğulu olan çocuk ile barıştık salı akşamı.
yanı 4 senelık erkek arkadaşım olan çocukla barıştık.

inanmıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nası oldu ya,hani sewmiodun sen onu?bitti çok rahatım falan diodun canım

ecrin derdin yok ya canım sen dert arıyorsun o yüzden canını sıkman ama geçecek sabret adaylar yollara dızılmeye başladılar.

derya bak tam unutuyorum kendımı avutuyorum gene benı coşturuyosun hee..
kız gercektn evde kaldık bazen aklıma mınıkım gelıyor ya ne cok sevdı benı 1 haftada aklını aldım cocugun keske onla olsaydı barı..

bıde acaba hıc aklına gelıyormuyum arayası gelıyormudur ?
hıc aramadıda ondan ole dusunuyorum

inanmıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nası oldu ya,hani sewmiodun sen onu?bitti çok rahatım falan diodun canım

canım içimde hep bırseyler vardı aslında ama olmaz dıyordum yanı yaptıkları ve benı sevmedıgını düşünüyordum ablası fal baktırmaya gıtmış bır arkadaşıma olan muhabetı bılıyorsunuz orda bızım özel hayatımızı anlatmış dıye bır takım daha dedikodular geldi kulağıma sonra msnden yazdıgını gördüm aradım ılıskımde güven sorunu var ve bıtecek dedı ne yapmaya çalışıyorsun dıye agladım sonra yazlıga gıdınce kahve ısmarlıyım dıye çağırdım o çağırış barışma oldu konuşup ama bugun hala ortada yok beyımız bakalım gerçekten barıştıkta yogunmu yoksa ne:)

ve ben tatilde anladım ki kımse şuanda tanıdıgım fahrının tırnağı olamaz.en azından fahrının neden ne yaptıgını anlarım ama başkaları 2yüzlü davranıyor ve ınankı tatilde canım acıdı bır olaydan ötürü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…