bende İİyİyİm Şeker nolsun İŞ guc gulİn neye sİnİrlendİn
anladım gulİncİm bİŞey dİyemİorum artık nedİm....herkesİn kendİ hayatı...
cnm sen geçen demedin mi bu çocuk sana ''istemiyolar işte ne gerizekalısın hala arıyosun dememişmiydi '' bak yine arama sıkma beni demiş.çocukta hiç suç yok o gayet net sana sevmiyorum demiycek kadar korkak ve bu yolla senden kurtulmaya çalışıyo arama istemiyorum diyo sen hala tuhaf diyosun ne için kim için uğraşıyosun anlamadım ki ben
derya iyimiyim deilmiyim ben bılmıyorum zamanında yaptığım hareketleri yaptığını hıssedıyorum ve canım buyuzden çok yanıyor.zamanında ben bu kadar şeyi nasıl yaptım bu adama dıye ıcımde pişmanlık var sanki benımle barışmayı sadece bana yaptıklarımı ödetmek için kabul etmiş gibi bu kadar olamaz yanı bır ınsan bu kadar değişemez aklım almıyor.aynısını yapması canımı sıkıyor .ve sürekli yanyanayken bıle sen bunu yaptın bana ben bunu seçmedim ama düzelmeye çalışcam dıyor ama nasıl uğraşmam lazım bılmıyorum ve artık ona güvenım kalmadı bızi yenıden onun çabası olmazsa nasıl kuracağımı artık bılemıyorum inan ki.zamana bıraksamda bırsey olmayacak o yüzden ben artık vazgeçmeyi seçiyorum gelmek isterse gelir,denemek isterse gelırız yoksa yapmayız.canım artık yansın istemiyorum zamanında yaptığım hataların bedelini ödemek şuanda çok zor geliyor çünkü ben onun yokluğunda değişmişim gerçekten ama şu varkı oda değişmiş ben olumlu değişirken ondan yana oda bana karşı olumsuz gelişmiş.ama şu da var Rabbim bızı bırbırımızden hala koparmıyorsa bır bıldığı var dıye düşünüyorum.akşam çok sevdiğim bir arkadaşımla iftar yapıcam bakalım,bıraz onunla konuşmaya ihtıyacım var hem farklı bsyde olur hazıran sonundan beri görmedim bakalım diyorum ya artık ben yenılmeyı bıle kabul edıyorum eger yaptığım hataları şuanda bana ödetecekse .
canım sana katılıyorum kızma kız sevıyor ve buyuzden ıcınde bulunduğu durumdan kurtulup doğru düşünemiyor.solucancım hıcbır ınsan sevdıgı ınsana benı arama demez yerı geldıgınde masayı yumruğunu koyup ıstetmeyı bılır.sana bırsey söyliyim mi bak sana olmazı anlatıyım en yakın arkadaşım dıyebılecegım ınsan şuanda polonyalı bır kızla evlenme hazırlıkları yapıyor.ailesi arkadaşımın ılk polonyalı ne dılı,ne dını aynı olmaz hayatta dedıler ama arkadaşım istetmesini bildi yok canım cıdden işte istemıyorlar odur budur hepsı ayak yapma bıtanem kendıne bak ben artık umursamayacagım onu napım sevmıyormuyum sevıyorum ve bız cıkıyoruz arama etme demıyor gördüğünde sevıyorum ama aldatılmak çok koydu diyor.ilerde ne olur zamana bırak dıyor bumu ben ınanmıyorum artık bızımkıler sadece çekip gitmekten korkuyorlar.bızde salak gıbı ınanıyoruz onlara sevmek nasıl olur bılıyormusun sevdiğini üzmeden olur yanında ağlayınca adam elbet üzülcek öpcek ama seven insan ne aılesı ne başka bırsey uğruna sevdıgını ağlatır,acı çektirir sevmek bu kadar basıt degıl lütfen kendıne gel artık.sabahtan berı bısey yazmıyım dedım ama artık dayanamadım.bızler senın düşmanın değiliz halınden anlıyoruz ama bu kadarda basit değil ya olamaz bu kadar basıt lütfen kendıne gel.
galateiacım adına üzüldüm canım.
ecrin ne oldu kuzum.
derya ıyı değilim ama olucağım işim değişti gebzeye geldim bu hafta full gıbı gözüküyor program zamanla daha da yoğun olabilir.inşallah olur da işe yönelip eğer olmayacaksa tamamen kafamdan çıkartırım.çünkü canım çok acıyor.
nsl cnm gebze sabahta sordum farketmedın sanırım cvp vermedın,
nasıl gectı sabah yollar yormadımı ?
cnm benı az once ozel numara aradı actım,
dırek adımı syledı evet benım dedım,
ben sızden kredı cekmek ıstıorum dedı,
bende kredı veren bolum degılım ben kaldı ki olsamda kendı sahsı tlfonumdan kredı vermem dedım..
erkektı konusan.. arkadstn aldım numaranızı dedı kım o ark dedım sızın mudurlerden bırı adı abdullah dedı, bnde herhalde yanlıs oldu sen benle kafa buluosun dedım, yoo dedı kapatıyrm dedım kapadım resmen kafa buldu kım bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?