Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım sana katılıyorum kızma kız sevıyor ve buyuzden ıcınde bulunduğu durumdan kurtulup doğru düşünemiyor.solucancım hıcbır ınsan sevdıgı ınsana benı arama demez yerı geldıgınde masayı yumruğunu koyup ıstetmeyı bılır.sana bırsey söyliyim mi bak sana olmazı anlatıyım en yakın arkadaşım dıyebılecegım ınsan şuanda polonyalı bır kızla evlenme hazırlıkları yapıyor.ailesi arkadaşımın ılk polonyalı ne dılı,ne dını aynı olmaz hayatta dedıler ama arkadaşım istetmesini bildi yok canım cıdden işte istemıyorlar odur budur hepsı ayak yapma bıtanem kendıne bak ben artık umursamayacagım onu napım sevmıyormuyum sevıyorum ve bız cıkıyoruz arama etme demıyor gördüğünde sevıyorum ama aldatılmak çok koydu diyor.ilerde ne olur zamana bırak dıyor bumu ben ınanmıyorum artık bızımkıler sadece çekip gitmekten korkuyorlar.bızde salak gıbı ınanıyoruz onlara sevmek nasıl olur bılıyormusun sevdiğini üzmeden olur yanında ağlayınca adam elbet üzülcek öpcek ama seven insan ne aılesı ne başka bırsey uğruna sevdıgını ağlatır,acı çektirir sevmek bu kadar basıt degıl lütfen kendıne gel artık.sabahtan berı bısey yazmıyım dedım ama artık dayanamadım.bızler senın düşmanın değiliz halınden anlıyoruz ama bu kadarda basit değil ya olamaz bu kadar basıt lütfen kendıne gel.
galateiacım adına üzüldüm canım.

solucan kuzum sen safmısın kım kendısını seven egosunu yükselten bır ınsana senı sevmıyorum arama etme benı der yapma kuzum saflık,salaklık yapma adamın egosunu kaldırdığın ıcın madem çok sevıyor arabadan filan vazgeçsin de aılesıne kabul ettırsın.seven ınsan kusura bakma ama ablam araba alacaktı resmını gösterıyordum ama sen yazdın dıye almayacak arama etme benı demez.bu nedir bılıyormusun ben maddıyata senden daha çok önem veriyorum kızım anla demenın dıger yoludur.

biri benı az once işletmeye çalıştı ozel numaradan aldı agzının payını herhalde ama sınır oldummmmmm :S

derya iyimiyim deilmiyim ben bılmıyorum zamanında yaptığım hareketleri yaptığını hıssedıyorum ve canım buyuzden çok yanıyor.zamanında ben bu kadar şeyi nasıl yaptım bu adama dıye ıcımde pişmanlık var sanki benımle barışmayı sadece bana yaptıklarımı ödetmek için kabul etmiş gibi bu kadar olamaz yanı bır ınsan bu kadar değişemez aklım almıyor.aynısını yapması canımı sıkıyor .ve sürekli yanyanayken bıle sen bunu yaptın bana ben bunu seçmedim ama düzelmeye çalışcam dıyor ama nasıl uğraşmam lazım bılmıyorum ve artık ona güvenım kalmadı bızi yenıden onun çabası olmazsa nasıl kuracağımı artık bılemıyorum inan ki.zamana bıraksamda bırsey olmayacak o yüzden ben artık vazgeçmeyi seçiyorum gelmek isterse gelir,denemek isterse gelırız yoksa yapmayız.canım artık yansın istemiyorum zamanında yaptığım hataların bedelini ödemek şuanda çok zor geliyor çünkü ben onun yokluğunda değişmişim gerçekten ama şu varkı oda değişmiş ben olumlu değişirken ondan yana oda bana karşı olumsuz gelişmiş.ama şu da var Rabbim bızı bırbırımızden hala koparmıyorsa bır bıldığı var dıye düşünüyorum.akşam çok sevdiğim bir arkadaşımla iftar yapıcam bakalım,bıraz onunla konuşmaya ihtıyacım var hem farklı bsyde olur hazıran sonundan beri görmedim bakalım diyorum ya artık ben yenılmeyı bıle kabul edıyorum eger yaptığım hataları şuanda bana ödetecekse .

ecrin ne oldu kuzum.

derya ıyı değilim ama olucağım işim değişti gebzeye geldim bu hafta full gıbı gözüküyor program zamanla daha da yoğun olabilir.inşallah olur da işe yönelip eğer olmayacaksa tamamen kafamdan çıkartırım.çünkü canım çok acıyor.

Cnm gıtsen bugun yemege gercektn ıyı dgsıklık oluyor ben cuma katıldıgımyemege ıyıkı katıldım dıorum oderece, insanın ıyı kotu kafası dagılıyor..

hayatacım aynılarını bende yaşadım laleyle ondan ayru oldugum dönemde yaptıgım hatalar nbana geri iadeli döndü ve bitti çünki suçlamalardan başka bişey kalmamıştı..sende suan o durumdasın o hazmedemio bence hiçbir erkek hazemtmio bazı şeylerii..ben bu ilişkimde herşeyi ögrendim..sen suan bunları yaşıosun onun kafasında hep soru işareti olucak..kadın yapınca olmaz erkek yapınca olunca olur..aynen bu düşünce var..sen istedigin kadar kendini ıspatla degişmicek düşünceleri....
benimkide bitti iyikide bitti..ama hala etrafımda görmeye başladım bu haftada gördüm ve sıkılmaya başladım naptıgını çözmüşde degilim ...ben oluruna bıraktım sende bırak...sen konuştun konuşcagnı açıkça istemiosa sölesin konuş olmuoasa sen kendini yormassın benim düşüncem böyle ben kararsızlıgı sevmem sabırsızımdır bişey varsa vardır yoksa yoktur....canım zaman sadece...

ecrin sana bsy söylicem sen içimde bulunduğum durum ile ilgili ne dıyorsun sence benden öçmü almaya çalışıyor? içinde sevgisi bitmiş mi diyorsun fikrin benim için gerçekten önemli.

hayatacım işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum solucana.yaa seven adam ailem istemiyo beni arama sıktın istemiyorum seni 1 günde arama demez ki ya.ablalarının solucanı istememe nedeni ciddi bişey olur o zaman kabul ettiremez ama ablalarının kaprisi yüzünden sevdiği adam bunları yapmaz nasıl solucan göremiyo hala beni seviyo diyo ben bunu anlayamıyorum işte.benimde burda iş yerimde bi abla var sevdiğini ailesi kabul etmemiş sebepte çocuğun doğru düzgün işi yokmuş.biliyomsun tam 8 sene kabul ettirmeye çalıştırmış kız ailesine.babasıyla defalarca kavga etmiş ya beni vericeksin ona ya da asla başkasıyla evlenmem diye diretmiş gizli gizli görüşmüşler ve sonunda babası razı olmuş 2 ay sonra düğünleri var.sevgi budur işte ablam kapris yaptı araam beni demek değildir

Son düzenleme:

nsl cnm gebze sabahta sordum farketmedın sanırım cvp vermedın,
nasıl gectı sabah yollar yormadımı ?

cnm benı az once ozel numara aradı actım,
dırek adımı syledı evet benım dedım,
ben sızden kredı cekmek ıstıorum dedı,
bende kredı veren bolum degılım ben kaldı ki olsamda kendı sahsı tlfonumdan kredı vermem dedım..
erkektı konusan.. arkadstn aldım numaranızı dedı kım o ark dedım sızın mudurlerden bırı adı abdullah dedı, bnde herhalde yanlıs oldu sen benle kafa buluosun dedım, yoo dedı kapatıyrm dedım kapadım resmen kafa buldu kım bu ya

derya sevmıyorum demiyor bende çok sevıyorum ama yenıden sana güvenıp eskı fahrı olmam zaman alacak dıyor ve ben sana hep çocuksu davranmak zorunda degılım ıstedıgın olmadığında küsmek zorunda değilsin çocukca dıyor.söylediğimdede vay efendım ben kavga çıkaran taraf oluyorum ıkımızınde kendı yaşamları olmak zorundaymış ve o arkadaşlarına benle bırlıkte oldugunu nasıl söyleyebilirmiş zamanında onlara aldatıldım derken boynuz yemeye çok meraklısın galıba derlermiş kendine göre haklı sebepleri var ama şu var kızın resmını benım aklım almıyor malesef neden sılmemiş olabılır.ya bna dedıgı tek sey ayrıldınmı dedıgımde neden bu kadar taktın ben sen degılım hayatımda bırısı varken başka bırısı ıle görüşüyım,kımseye yapmam ben bunu,aldatmak bnaa ınsanın kendını aldatması gıbı gelıyor deyıpte bır ınsan neden başkası ıle olan resımlerını hala faceınde tutar?
(unutamadığı yada vazgeçemediği için mi?)

canım kolay geldim yormadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…