Kızlar bu arada işlerim yoğun derslerim var bi aöf. Sık girip takip edemiyorum. Yetişmeye çalışıyorum.
Ama bana da yorum yapın hadi. Yorumlarınıza ihtiyacım var...
Dün öğreln benim lale msn de çevrim içi oldu. Ara sıra karşılaşırdık böyle ama ikimizde yazışmadan çıkardık.
Dün bana cam açma isteği gönderdi. Şaşırdım kaldım. Adını yazdım efendim dedi. Hayırdır cam isteği gönderdin dedim. O da ben laf olsun diye gönderirim sen de kabul etmedin bunun neresinde hayır arıyosun ki dedi.
Ben de yanlışlık oldu diye düşündüm dedim. Oda yok can sıkıntısı dedi. Ben de anladım ama sen de cam görünmüyo dedim. Oda yok zaten dedi. Ben de bişey yazmadım. 5 dk sonra bi daha gönderdi cam isteği. Bende açardım ama müsait değilim yeni uyanmışım dedim. Oda ne olacakki yazdı. Ben yine bişey yazmadım. O iyi o zaman ben çıkayımda can sıkıntımı başka şekil geçireyim yazdı. Ben de sen bilirsin yazdım..Çıktı gitti.
Ki bu adam en son aradığımda beni aram burcu unut diyen bi adam. Hiç beklemiyodum ondan böyle bişey. Erkekliğe b.k sürdürmemek için de can sıkıntısı filan.. Sizzce neler oluyo ya...
ecrin şeker konuşmadan neyin ne oldugunu bilemessin konuşmanda bi zarar olcagnı sanmıorum....
cnm ben geçmiştede okudum detaylı olarak neler olduğunu,açıkcası yaptıgı davranıs pek hosuma gitmedi, bariz dalga geçmş yada ne bilim onunda dedıgı gıbı gercektn cn sıkıntısı ve bunu utanmadan sanada soylemıs bence senın tarafından dusurucu bı durum, hıc cvp bıle vermezdım ben senın yerınde olsaydım ama olsun vermıssın bundan snrasına bakalım..
ıcınde bununla yenıden olucagına daır bısıler varmı ?
bende yk gıbı... oyuzden cnm goruyrsun hepımız neler cekıoruz bı hıc ugruna (gercı ben coktan atlattım bu gruba dhıl dglım ama olsun zamanında yasadım ) gerıde kalan gerıde kalıyor sana hıc bısı getırmyr bu yuzden sen daha fazla durma ustunde yaptıklarından bısı cıkarma barz umursamıo oylesıne takılıyor... kullandırma kendını daha fazla yorma kafanı..
[ı]burcu sadece can sıkıntısınden senle konuŞmuŞ acık acık sÖlemİŞ zaten kaydeye bİle almıo adam....[/ı]
[ı]senİ aramıŞ adam facebokta eklemİŞ yanİİ..bİ sebebİ vardır muhakkak ecrİn....[/ı]
canım senı her ekleyen tutupta sevıyor anlamına gelmez.ya normal konuş hatta bana kalırsa konuşma zamanında abınle kavga etmiş şimdi neden konuşasın ama sen bılırsın.
ve evet kızlar isteyen ınsan vakıt ayırır ne olursa olsun.
mafoldumben ailesile aram kötü die yapıo dicem ama ailesi benle konuşmasınada karışmıo heralde,bi ara ciddi ciddi gidip ablasıla konusmayi düşündüm..
o böle yaptıkça benim daha cok arayasım gelio,kaçan kowalanır ya.bide onu aramasam sanki bensizlikten mutlu olup tamamen hayatından cıkartcakmis gibi gelio.kurtarın beni mafoldumben
Gulİn naber kız
gülinn bişi dicem ama bana seni sewmıorum istemıorum bitsin kesinlikle demediki sadece tutarsız konusuo.bana desin ciddi ciddi harbiden yok solucan bende seni sewemıorum olmuo die o zaman eywallah ama demıo sewgini aricam seni özlicem biliorum dio.bi tuhaf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?