Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm ben geçmiştede okudum detaylı olarak neler olduğunu,açıkcası yaptıgı davranıs pek hosuma gitmedi, bariz dalga geçmş yada ne bilim onunda dedıgı gıbı gercektn cn sıkıntısı ve bunu utanmadan sanada soylemıs bence senın tarafından dusurucu bı durum, hıc cvp bıle vermezdım ben senın yerınde olsaydım ama olsun vermıssın bundan snrasına bakalım..
ıcınde bununla yenıden olucagına daır bısıler varmı ?
bende yk gıbı... oyuzden cnm goruyrsun hepımız neler cekıoruz bı hıc ugruna (gercı ben coktan atlattım bu gruba dhıl dglım ama olsun zamanında yasadım ) gerıde kalan gerıde kalıyor sana hıc bısı getırmyr bu yuzden sen daha fazla durma ustunde yaptıklarından bısı cıkarma barz umursamıo oylesıne takılıyor... kullandırma kendını daha fazla yorma kafanı..

[ı]burcu sadece can sıkıntısınden senle konuŞmuŞ acık acık sÖlemıŞ zaten kaydeye bıle almıo adam....[/ı]

Saol canım. Doğru diyosun da. Öyle ha deyince olmuyo. Bana 1 ay önce arama deyip sonra bana böyle davranması gerçekten alt üst ediyo beni. Bana böyle davranmasının tek sebebi benim. Ben aradım, tekrar barışlaım dedim. Ben öyle dedikçe havalara girdim. Bu yazışmalardan da ne kadar şımarttığım anlaşılıyodur. Aslında terslemek geldi içimden ama bu sefer onu taktığımı üzüldüğümü görsün istemedim. Ama şu yaptığı tuhaf..Offffffffff.... Cam açsam ne olacaktı ki sanki. Şaşırdım valla.:bbo:

[ı]burcu sadece can sıkıntısınden senle konuŞmuŞ acık acık sÖlemİŞ zaten kaydeye bİle almıo adam....[/ı]

Zaten onun bu açık sözlülüğü beni yedi bitirdi. Kesinlikle haklısın canım. O herşeyi açık açık söyleyen birisi. O öyle dediyse öyledir. Ama işte dengem şey oldu benimde.. Köpek herif...:gitme:

[ı]senİ aramıŞ adam facebokta eklemİŞ yanİİ..bİ sebebİ vardır muhakkak ecrİn....[/ı]

abım eklı bu cocukta abımden eklemıstır ama kalkıp abımden benı bulup eklemesı bıle bısı dımı ?
uff bılmıorum kı ama derya boyle dusununce neden olmasın kı dıyor insan sonucta kalkmıs eklemıs..

canım senı her ekleyen tutupta sevıyor anlamına gelmez.ya normal konuş hatta bana kalırsa konuşma zamanında abınle kavga etmiş şimdi neden konuşasın ama sen bılırsın.
ve evet kızlar isteyen ınsan vakıt ayırır ne olursa olsun.

ben zaten seviyor demedim ki..
sadece daha önce olanları başından anlattım ki daha iyi yorum yapın diye. neyse..

Off canım sıkılıyor ve artık burası da bana iyi gelmiyor ((( işimde yok yine evdeyim ve bıktım artık...

solucan seni severim canım ama artık hiç birşey söylemiyorum sana.kendini aşağılatmak madem bu kadar hoşuna gidiyo,madem seni istemeyene yalvarabiliyosun ne denir ki yolunda devam et be güzelim

gülinn bişi dicem ama bana seni sewmıorum istemıorum bitsin kesinlikle demediki sadece tutarsız konusuo.bana desin ciddi ciddi harbiden yok solucan bende seni sewemıorum olmuo die o zaman eywallah ama demıo sewgini aricam seni özlicem biliorum dio.bi tuhaf ya

cnm sen geçen demedin mi bu çocuk sana ''istemiyolar işte ne gerizekalısın hala arıyosun dememişmiydi '' bak yine arama sıkma beni demiş.çocukta hiç suç yok o gayet net sana sevmiyorum demiycek kadar korkak ve bu yolla senden kurtulmaya çalışıyo arama istemiyorum diyo sen hala tuhaf diyosun ne için kim için uğraşıyosun anlamadım ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…