Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende bi gün sinirlendim ara verelim dedim.. sorunlarımız vardı oda ayrılmak istedi.. normaldede çok kavga edip ayrılırızz ama sabaha barışırız neyse 13 gün oldu bu aramıyor sormuyor 3 gün önce doum günmdü aramadı öle işte özeti bu

ecrin senın durumunu öğlen okuyup yorum yapacağım.
solucan istemediğini kabul et ve arama artık arama diyorsa azcık onurunu düşün lütfen.vazgeçmek zor ama yapacak bırsey yok adama yada aılesıne zorla kendını kabul ettiremezsin sonuçta.
azra bence aramaması senı bitirmiş oluşundan bunu artık sende kabul et lütfen.

kızlar bana gelince sürekli benım ayrılışlarımızda yaptığı hareketleri yaptığını düşünüyorum zaten cumada aldattığımı ima eden şeyler söyledi.değişemezsin görücez bakalım ama ben sana karşı zamanla eski saf o olucam çünkü her seferinde aldatılıp toparlanmak çok zor dedi bende herşeyi ona bırakıcam aramayacağım arayana kadar aradığındada resımler ne demek dıye soracağım.kız çünkü kendı taglerını silmiş ama kızında yorumları var kabul edemıyorum aklıma geldikçe.

canım sevıyordu ama şöyle bak olaya sevse senı doğumgününde arardı ya cidden doğumgünü merhumu olmayan birisi sen en ıyı tanıyansın o yüzden aramadı.yada senle görüşmek istemeyen birisi o yüzden seni aramadı.hangısı olduğuna kendın karar ver.ama bence 2.cisi

aynen öyle aramak isteyince nasıl arıyorsa arayacak,aramazsada zaten kendı bilir.çok şey konuştuk aslında ama o benim değişeceğime inanmıyor ama eski o yu bulamıyorum yorgun olsa bıle gelırdı gelmedi.gerçi maç vardı ama yınede gelebılırdı.resımlerıde görünce aptal gibi hissettim kendimi artık aramama kararı aldım.görüşmek isterse arayacaktır zaten.

Hayata tm cnm oglen okursun beklıorum yorumlarını cunku kararsızım :S

buarada bence de resımlerın artık kesınlıkle orda durmaması gerekıyor artık..
arama cnm ınan ısteyen bı sekılde arayıp soruyor bırak bakalım, eger nıyetı gercktn snle olmaksa cıddı bı ılıskı yasamaksa kesınlıkle arıycak bısıler yapıcaktır..
ne bu tutarsızlıgı ya ya adam gıbı bı ılıskı yasasın yada hıc baslamasın.. gunde bır defa da olsa aramamak zaman ayırmamak ne demek ya..
azra sende oyle senın durumunu hatırlıyorum bence sende arama artık ya kızlar bı kendınıze gelın sılkelenın lutfen..

Kızlarrrrr. Çok yoğun olduğundan giremiyorum...

Ecrinn.. Canım seni seven birisi var sanırım. Bence kabul et facebooktan. Bi konuş bakalım. Belki hoşlanmayacaksın konuşmalarından yazışmalarından. Belki de beyaz atlı prensin o senin :))))

Solucannn.... Canım senin durumun da çok kötü. Seviyorsun seviliyorsun. Ama Aile sorun. Bence Allah a havale et sen. Belliki senin lale savaşmayı değil kaçmayı seçmiş. Yapacak bişey yok artık.

Hayata.. Canım dilerim bir an önce aklı başına gelirde arar seni. Bence de arama sen.

Azracım sende üzme kendini. Doğumgününü biliyor ve aramıyorsa ortada gerçekten ciddi bir sorun var demektir..

Hepinizi seviyorum.

aynı seylerı konusmaktan aynı seylerı soylemektn ben sıkıldım sız nasıl sıkılıp yorulmadınız yıpranmadınız hayret edıyorum..

.........

Son düzenleyen: Moderatör:
eskilere takmakla zaten hata yapıoruz ve ilerlemiyoruz..aslında bişeyin düzelcegi yo..sadece kendimizi kandırıoruz...

Aslında haklısın canım. Sonuçta abinle bu yüzden kavga etmiş. Belki de kuyrukacısı vard abine gıcıklık olsun diye yapıyo. Belki de gerçekten geçmişten gelen duygular var içinde silemediği. Canım bunu en iyi sen anlarsın. Kadınlar hisseder.:kedi:

Kızlar bu arada işlerim yoğun derslerim var bi aöf. Sık girip takip edemiyorum. Yetişmeye çalışıyorum.

Ama bana da yorum yapın hadi. Yorumlarınıza ihtiyacım var...

Dün öğreln benim lale msn de çevrim içi oldu. Ara sıra karşılaşırdık böyle ama ikimizde yazışmadan çıkardık.

Dün bana cam açma isteği gönderdi. Şaşırdım kaldım. Adını yazdım efendim dedi. Hayırdır cam isteği gönderdin dedim. O da ben laf olsun diye gönderirim sen de kabul etmedin bunun neresinde hayır arıyosun ki dedi.

Ben de yanlışlık oldu diye düşündüm dedim. Oda yok can sıkıntısı dedi. Ben de anladım ama sen de cam görünmüyo dedim. Oda yok zaten dedi. Ben de bişey yazmadım. 5 dk sonra bi daha gönderdi cam isteği. Bende açardım ama müsait değilim yeni uyanmışım dedim. Oda ne olacakki yazdı. Ben yine bişey yazmadım. O iyi o zaman ben çıkayımda can sıkıntımı başka şekil geçireyim yazdı. Ben de sen bilirsin yazdım..Çıktı gitti.

Ki bu adam en son aradığımda beni aram burcu unut diyen bi adam. Hiç beklemiyodum ondan böyle bişey. Erkekliğe b.k sürdürmemek için de can sıkıntısı filan.. Sizzce neler oluyo ya...

Nere kaçtınız... Niye bana yorum yapmıyorsunuz... Hiç beni sevmiyorsunuz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…