Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet malesef ama çok zor zamana bırakacağım herşeyi ama artık eminim oda benımle aynı durumda.

bılmıyorum ki arayım bı onu bı sanıye.

inşallah canım .derya en güzeli boşuna üzülmemiş olmam.yanılmamış olmam bsylerden buda benı mutlu edıyor.

evet insan acı çekio ama boşa çıkmaması guzel...canım problem çıkmasında inş bida olmaz...
anlarsınız birbiriniz..hayata insan işte sevince hiç yapmıcagın şeyler yapıo..hadi bakalım...

derya onu çok iyi anlıyorum malesef yanı eskı halımden sonra bu halıme ınanmaması çok normal çünkü hep aynı şeyleri yaşadık ama umarım bır gün gelir ve yenıden ınanır bana.

canım o olay kapandı bende anlamadım bıŞey ..bıranda degŞtı aramayı kestı bılmıorum.....yanı kımse yok suan ..ÖbÜr mevzuyu bılıosun hafta sonu gene gÖrdÜm geÇtı bızım cıvardan hafta ıÇıde geÇmıŞ annem gÖrmÜŞ saat 7 gıbı benım o saategelıŞıme yakın cadeden geÇmeme yakın saate..bılmıorum valla umutlanmak veya kendıme yormak gıbı pekte nıyetım yok ama naptıgını ÇÖzemedım bılmıorum zaman...

[ı]gulıncım ıyıyım kafam rahat nebılım ıŞ guc valla gıdıo Öyle...
Kızlar ecrıne noldıukı acep yok....
[/ı]

heralde canım gitmedi.
kızlar zaten ılk sızınle paylaşmak ıstedım.

gülin süperdi resmen sürekli uykusunda bıle elımı tutma,orada olduğumu hıssetme ıhtıyacı duydu desem yerıdır ama kızlar ya gerçekten benım hatalarımdan dolayımı onun dengesizliğinden dolayımı bu haldeyız cıdden bılmıyorum.kafam karıştı resmen.

canım heyecan yapma fazla..dahada mutlu olursun herşey ikinizin elinde...
bendede durumlar malum işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…