Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

masumpresnse aldattıgını sen kendin açık açık sölüosun ve o bunu bilierek hala senle ilişkiyi sürdürmüş.
sen baya apris yapmıssın ve anlayıssız davranmıssın ..seni sevmese aldattıgı halde ilişkiiiyi yürütmez..sen agresif tavırların onu bunlatmış..hatanın çogunu sende görüorum..seni hem sevio hem sana kızfın istiosan duzeltemek için ugraş istemiosanda hiç ugraşma yol ver...yaş kaç bu arada..

evet sana guvenmesi zor bu saatten sonra..ama oda bitmesini istemio belli oda napcagnı bilmio ve kafası karışık belli..evet her hareketinde suçlar seni ....ozaman onun guvenini saglıcak hareketler yapıcaksın..ve zamana bırakıcaksın..suan arıomu soruomu durum ne tam olarak...

sen onla otur bi kez guzellikle konuş adam gibi konuş ama...sonra baktın hareketler aynı resti çek ama tamamen bak nasıl kendine gelio...

masum sevıosan yapıcaksın bıŞeyler anladıgım kadarıyla duygularını bellı eden bırı degılsın ama bu Çok kÖtÜ..orta derecede otur konuŞ..aglaman gerekırse aglarsın sadece problemerını konuŞ anlat son b ez baktın olmıcak gıbı ...elımden gelenı yaptım dersın en azından rahatedersın...

masum bencede baya seni delirtio bellii..sabret sadece yapsın bakalım nreye kadar....sen sadece otur konuş olursa olur olmassa olmaz...

ozaman sen daha çok sınavına odaklan ....yasın daha küçük okulun daha önemli gelecegin sonuçta..önüne daha neleri çıkar sen bile şaşırırsıjn...

gülin ben süperim:)

masum bak canım aynı şeyleri yaşıyoruz yaptıklarımızın bedelini ödüyoruz ona diyeceğin tek sey var şuanda ilişki değil senınle vakıt geçirmek ve senın güvenını yenıden kazanmak ıstıyorum bunun ıcın her seyı yapmaya hazırım.adam da öküz değil ya sevıyorsa gercekten şans verecektır.
ben boyle yaptım ve yavaş yavaş kazanmaya başladım ınan çok zor bır süreç bızı eskılerle yargılıyorlar,heran aldatabılme potansıyelı görüyorlar,sevgımızden şüphe duydukları için çok zor olmaya çalışıyorlar.dedikleri kelımeler bazen çok ağır ama şuda yanlış sen o kadar çok hata yapmışsın arkasından madem düzelmiyor arkadaş kalalım oldu sen yap et sonra üste çık çocuk ne pekı?
ınan bana bende aynı şeyı yaşıyorum tanımadığım kızlar etrafta sorunca sorma hakkım yok ama hakettim eğer ondan emınsen yanlış yapmayacağından bence sabretmelısın.

deryacım okudunmu yazımı çok güzeldi,şekerdi dün akşam eskısı gibiydi herşey.sevıyorum onu bır kez daha anladım sevıldıgımıde.

evet deryacım valla bende ınanamıyorum hala ama inanılmazdı.sadece çok yoğun bu hafta pazar bıle çalışacak o yuzden bu kadar ılgısız ve bırtakım şüpheleri daha var içinde malesef ama herşey zamanla geçecek gıbı sende ne var ne yok?

ecr,n hasta galiba?

umarım herşey iyi olur şeker...süpehelerinden sen bitirceksin kafasında....
bende iyi şeker çalışıorum pek farklı bi durum yok..
evet ecrin gelmedi nirde acaba...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…