Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm benim yaa mutluluğun anlaşılıyo zaten.cnm bu ilişkinin toparlanmasında senin payın fazla olucak o tabiki dengesiz olucak bi sevgisi bi ailesi bi arkadaşları bide senin hatalarının arasında kalıyo napıcağını nasıl davranacağını şaşırıyodur sen biraz daha sabretmeliisin onun güvenini sağlayınca herşey daha da güzel olucak

evet gulincim olabilir..yatıodur ozaman sende durumlar nasıl gidio....

bende durumlar aynı cnm bi değişiklik yok yani

kesınlıkle ya haklı anlıyorum onu .

masumprenses önce gerçekten sevip sevmediğine,onsuz yaşayıp yaşayamayacağına ve hayatına başka bırısı gırerse onun yerıne koyup koyamayacağına karar vermelısın .
sonrada ne durum bana yaz ama ilk karar ver ben çıkmazdayken son çarem o onsuz yapamaycağımı anladığım anda onu aradım.

nasıl yani ayrılalı bir hafta oluyo 1 hafta içinde başkalarıyla da mı denedin anlamadımakannehir

tam anlamıyla değil yani benle ilgilenen bi kaç kişiyle konuştum yerini doldurabilirmi diye ama olmadı hiç kimse o gibi değil

tabiki olamaz.. ama iki gün sonra barısırsanız eğer öyle bi ihtimal varsa (konuyu bilmediğim için) bu yüzden çok tartısırsınız haberi olursa.. basına geldiği için biliyorumm..

masumprenses sen 1 haftada bır suru ınsan ıle konuştum dıyebılıyorsan kusura bakma ama bencede o çocuk sana dönmesin en azından ben hata yaptığımı bıtırdıkten sonra farkedebılen bır ınsanım ve o anda toparlanıyorum çünkü onun her gidişi benım ıcımı yakıyor degıl başkasıyla konuşmak düşünemıyorum bıle ılk 1 hafta kendımı toplayamıyorum uyuyamıyorum bıle ya canımdan can alıyorlar resmen evet benımde hatalarım var ama sen bendende betersın.belkıde yaşın küçük diyedır zamanı gelınce ne demek olduğunu yaşadıklarının yaşadığın şeylerin yanlışlığını anlarsan ,bunu başarabılırsen o zaman gerçekten onu sevdıgınden emın olabılırsın yoksa bıkac kısıyle konuştum ama onun gıbı değilller sadece şımarıklıktır.

evet canım aynen sana katılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…