heralde canım gitmedi.
kızlar zaten ılk sızınle paylaşmak ıstedım.
gülin süperdi resmen sürekli uykusunda bıle elımı tutma,orada olduğumu hıssetme ıhtıyacı duydu desem yerıdır ama kızlar ya gerçekten benım hatalarımdan dolayımı onun dengesizliğinden dolayımı bu haldeyız cıdden bılmıyorum.kafam karıştı resmen.
evet gulincim olabilir..yatıodur ozaman sende durumlar nasıl gidio....
onsuz yapamıyorum bende kimse yerini dolduramaz zaten bizim ilişkimiz biteli 1 hafta oldu 1 haftadır arkadaş olarak konuşuyoruz ama ben başkalarıyla denedim olmadı kimse yerini dolduramıyo zaten o benim ilk aşkımdı bende onun
tam anlamıyla değil yani benle ilgilenen bi kaç kişiyle konuştum yerini doldurabilirmi diye ama olmadı hiç kimse o gibi değil
masumprenses sen 1 haftada bır suru ınsan ıle konuştum dıyebılıyorsan kusura bakma ama bencede o çocuk sana dönmesin en azından ben hata yaptığımı bıtırdıkten sonra farkedebılen bır ınsanım ve o anda toparlanıyorum çünkü onun her gidişi benım ıcımı yakıyor degıl başkasıyla konuşmak düşünemıyorum bıle ılk 1 hafta kendımı toplayamıyorum uyuyamıyorum bıle ya canımdan can alıyorlar resmen evet benımde hatalarım var ama sen bendende betersın.belkıde yaşın küçük diyedır zamanı gelınce ne demek olduğunu yaşadıklarının yaşadığın şeylerin yanlışlığını anlarsan ,bunu başarabılırsen o zaman gerçekten onu sevdıgınden emın olabılırsın yoksa bıkac kısıyle konuştum ama onun gıbı değilller sadece şımarıklıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?