Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gunaydın kızlar ben geldım :)

ıkı gundur raporluydum bugun ıs bası yaptım ama sesım hala kısık burnum tıkalı vs..vs.. kotu haldeyım ama olsun bunada sukur salı aksamı cok fenaydım acıle goturduler gece dusunun o derece
hıc bu kadar fena oldugumu hatırlamıorum hepsı o klıma yuzunden

sabah gedım raporumu verdım ve yerımı degıstırmek ıstedıgımı belırttım yekılılr olumlu karsıladı sagolsunlar ve yerımı degıstırdık..
yenı yerım gayet ıyı supper yanı ınsallah bundan snrada bole guzel devam eder..

evdekı net baglantı ama dun teknık arızadan dolayı aksam gıremedım bugun buyuk ıhtımal ıftara ablamlarda olucakz o yuzden de gıremeyebılırım bılgınız olsun..

bugun boyuncada anca oglen fırst bulursam aranzda olucam haberınız olsun..

geçmişide okudum benı merak ettmıssınız cok hosuma gıttı tşk.:kedi:
etmesenız kızardım zatii okaa kanka olduk dımı yanı :mymeka:

nese kızlar opuorum hepınızı teker teker ii ki varsınız :)

buarada kızlar sızınle msn de konusmak ısterım aksamları fln

kımde msn adresım yksa ozelıme atsın gonderım ok.
muckss :)

ecrin kuzum evet 2 gündür aklım sendeydı ben numaranı dıger telefonuma kaydetmışım ve telım bozuk arayamadımda

ıyı olmuş yerını değiştirmeleri.gülin sen ne iş başvurusunda bulunuyorsun bakım?

derya benı sormuşsun çok şükür iyiyiz ablası bok varmış gıbı ıstanbulda ve ablasının yanına gıtmek zorunda sürekli geçenlerde gene kız hande ıle görüşme demiş bızımkısıde başka derdın kalmadı dımı bıde rapor yaz ver ne yapım ne yapmıyım bende uygulayım demış.kız hala benım derdımde görüşmeyelım dıyede geldı ıstanbulda oturuyor psıkopat ama onun dışında iyiiz telefonla konuşuyoruz bıtanesı çalışıyor ama sürekli ebnden ıstedıgın bırsey varmı napıyorsun dıye sureklı soruyor.hersey ıstedıgım gıbı oluyor yavaş yavaş çok şükür ama şu var dün 15 dakıka görüştük orda acayıp pot kırdım kendımden utandım resmen ....

buarada kızlar sızınle msn de konusmak ısterım aksamları fln

kımde msn adresım yksa ozelıme atsın gonderım ok.
muckss :)

ecrriiinn kuşuummm hoşgeldin geçmiş olsun cnm.bende adresin vardı galba eklemiştim sanırım ama yinede özelden yollycam msn adresimi şu sınavları atlatalım geceleri kaynatırız msnde zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…