gulİncİm umarız olmaz..........daha napabİlİrkİ...
İyİyİm ecrİn Şeker....nolsun yaa aynen devam sadece geÇen bİŞey oldu gece 12 de gİzlİden arandım sesİm dİnlendİ kapandı..uykum kaÇtı Şeker. Zor uyudum <.)))999999<
yok cnm allahtan yapmadı bugün 1 hafta oldu o olay olalı bundan sonra da bişey olmaz umarım artık:Saruboceq:
gulınım daha napıcak takma kafana bıtanem hıc bısıcık yapamaz yerimseniben
kızlar boyle acayıp sohbet edesım var ama anlatıcak hıc bıseyım yk akannehir
gulİncİm bu hafta gene gÖrdÜm gene geÇtİ...bu hafta sonu cuma gunude geÇmİŞ bİzİbkİlerden bİrİ gÖrmÜŞ hemde benİm eve gelİŞ saatİme yakın..ben gÖrdÜkÇe kÖtÜ oluorum gÖrmesem daha artık caddeye Çıkmıcam annemİn yanına karar aldım..evde otururum daha İİİİ..İŞte 2 gun Öncede gece 12 de gİzlİden sesİm dİnlendİ bİlmİorum Şeker nolcagnı ben anlamadım gİttİ amaÇ ne Şekİl ne kendİmİ yormak İstemİorum...gÖrmemek en İİssİ kÖtÜ oluyor İnsan...unutmam lazım ÇÜnkİd ÜŞÜnÜorum bİzden hİÇvİŞey olmaz İmkansız yanİİ..hİÇbİŞey eskİsİ gİbİ olamaz...
aynen cnm takmıyorum artık hem havlayan köpek ısırmaz dimi :roflol:
off ecrin benimde cnm çok sohbet etmek istiyo ama dedğin gibi anlatıcak bişeyde yok ki siz buluşma ayarlıyodunuz bi ara noldu buluştunuz mu ?
2 gndr grmıyrm ınsan merak eder noLdu dıee
gulİncİm bİlİorum olmıcagnı benden dolayı olmaz zaten onun hİÇbİŞey problem olmadıgı İÇİn ben devamlı soru İŞaretlerİyle bİŞeyler yurutemem..ona bİ sans vermİŞtİm evet hata bendeydİ ama elİmİzden gelenİ yaptı İkİmİzde..Çabaladık okadar olana ragmen kendİsİ hatta Çok ÜstÜme dÜŞtÜ aradı barıŞtık okadar olaya ragmen yanımdaydı o benİ uyarıodu devamlı ŞÖle yapalım bÖle olsun..cİddİysen olsun bİŞeyler derdİ bana..en buyuk problem sÖzÜnÜ dİnlememİs..naptı pekİ sonunda nette yakaladım eskİye olan maİlİ..2 hafta sonra baŞka bİrİyle sonra tek takılır oldu..bana nİspetmİ yaptı naptı bİlmİorum..ama bunları yaparkende herŞeyİ dahada berbat etttİ hİÇbİŞey bırakmadı elle tutulcak..Şİmdİ ne dİye geÇİo onuda bİlmİorum..Özeden kİmse benİ kaÇ aydır aramıodu Şİmdİ Özelden aranmaya baŞladım..Şeker anlıcagın bİttİ aslında ama heralde İkİmİzde bİtİremedİk bİŞeylerİ ..aslında kafamda bİten bİŞey kalbİmdede az kaldı..zaman gÖsterİcek....ama herŞeyİ mahfettİ saolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?