Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

İyİyİm ecrİn Şeker....nolsun yaa aynen devam sadece geÇen bİŞey oldu gece 12 de gİzlİden arandım sesİm dİnlendİ kapandı..uykum kaÇtı Şeker. Zor uyudum <.)))999999<

:1shok:bak bak neler omuşş kaydirigubbakcemile3
dinlesın dınlesın o daha cokk dinler eğer o kısıyse
yok cnm allahtan yapmadı bugün 1 hafta oldu o olay olalı bundan sonra da bişey olmaz umarım artık:Saruboceq:

gulınım daha napıcak takma kafana bıtanem hıc bısıcık yapamaz yerimseniben

kızlar boyle acayıp sohbet edesım var ama anlatıcak hıc bıseyım yk akannehir

deryacım geçen gün seninle özelden bişey konuşmuştuk hatırlıyomusun ? şimdi nasıl bi değişiklik var mı ?

gulınım daha napıcak takma kafana bıtanem hıc bısıcık yapamaz yerimseniben

kızlar boyle acayıp sohbet edesım var ama anlatıcak hıc bıseyım yk akannehir

aynen cnm takmıyorum artık hem havlayan köpek ısırmaz dimi :roflol:

off ecrin benimde cnm çok sohbet etmek istiyo ama dedğin gibi anlatıcak bişeyde yok ki siz buluşma ayarlıyodunuz bi ara noldu buluştunuz mu ?

gulıncım bu hafta gene gÖrdÜm gene geÇtı...bu hafta sonu cuma gunude geÇmıŞ bızıbkılerden bırı gÖrmÜŞ hemde benım eve gelıŞ saatıme yakın..ben gÖrdÜkÇe kÖtÜ oluorum gÖrmesem daha artık caddeye Çıkmıcam annemın yanına karar aldım..evde otururum daha ıııı..ıŞte 2 gun Öncede gece 12 de gızlıden sesım dınlendı bılmıorum Şeker nolcagnı ben anlamadım gıttı amaÇ ne Şekıl ne kendımı yormak ıstemıorum...gÖrmemek en ııssı kÖtÜ oluyor ınsan...unutmam lazım ÇÜnkıd ÜŞÜnÜorum bızden hıÇvıŞey olmaz ımkansız yanıı..hıÇbıŞey eskısı gıbı olamaz...

dengesiz yaa eline ne geçiyo sanki kendini ha bire sana hatırlatmakla.mantığın eğer hayır diiyosa aklına takılan sorular varsa bidaha birleşsenizde olmaz şeker.sevgi herşeyi halletmiyo mantığında uyması lazım

gulıncım bılıorum olmıcagnı benden dolayı olmaz zaten onun hıÇbıŞey problem olmadıgı ıÇın ben devamlı soru ıŞaretlerıyle bıŞeyler yurutemem..ona bı sans vermıŞtım evet hata bendeydı ama elımızden gelenı yaptı ıkımızde..Çabaladık okadar olana ragmen kendısı hatta Çok ÜstÜme dÜŞtÜ aradı barıŞtık okadar olaya ragmen yanımdaydı o benı uyarıodu devamlı ŞÖle yapalım bÖle olsun..cıddıysen olsun bıŞeyler derdı bana..en buyuk problem sÖzÜnÜ dınlememıs..naptı pekı sonunda nette yakaladım eskıye olan maılı..2 hafta sonra baŞka bırıyle sonra tek takılır oldu..bana nıspetmı yaptı naptı bılmıorum..ama bunları yaparkende herŞeyı dahada berbat etttı hıÇbıŞey bırakmadı elle tutulcak..Şımdı ne dıye geÇıo onuda bılmıorum..Özeden kımse benı kaÇ aydır aramıodu Şımdı Özelden aranmaya baŞladım..Şeker anlıcagın bıttı aslında ama heralde ıkımızde bıtıremedık bıŞeylerı ..aslında kafamda bıten bıŞey kalbımdede az kaldı..zaman gÖsterıcek....ama herŞeyı mahfettı saolsun..

aynen cnm takmıyorum artık hem havlayan köpek ısırmaz dimi :roflol:

off ecrin benimde cnm çok sohbet etmek istiyo ama dedğin gibi anlatıcak bişeyde yok ki siz buluşma ayarlıyodunuz bi ara noldu buluştunuz mu ?

yk cnm malesef bulusamadık henuz:umursamaz:
2 gndr grmıyrm ınsan merak eder noLdu dıee

kıs bende 2 gundur gırmıorum :a015:

ayrılık nedeniniz basit bi neden değil deryacım yani oturup konuşarak halledilcek değil aranıza başkasını sokmuş herşeyden önce.eskiyi unutamadıysa dönsün ona o zaman senden ne istiyo böyle bencil insanlar var malesef ne yaptığını ne istediğini bilemiyolar aç gözlülük nolcak ayy yine agresifleştim ben yaa klava:

gulıncım neden yaptıgını bende ÇÖzemedım anlamıorumda..oda benı tanıdıysa bana yaklaŞamıcagnı bılıo...evet soktu aramıza ben onu dınlemedım almadım bıle karŞıma bı maıl atttım bıttı...emınım Çok pıŞman oldu..canım uzun zaman Çok guzel geÇtı..ben bunu bıraktım hırsmı aptı ne ondan sonra degıŞtı neyse ayrıldık ıımızınde hayatına bırılerı gırer gıbı oldu ama olmadı arkdaŞ oolarak gÖrdÜk galıba..ben yapamdım oda yapamadı dÖndÜ aradı Çok ugraŞtı ben Ço ret ettım..ama bıızmkı ne zamankı ben onda aryıyken bırıyle gÖrÜŞtÜgÜmÜ Ögrendı degıŞtı daha dogrusu aldattıgımı dÜŞÜndÜ ama olanları bılmesıne ragmen kendısı geldı ben kaÇkaere bıraktım artık unuttum ama hep be bıtırelım dedım o demedı bugune kada Çabaladıda ama bıyerde tıkandı heralde yaada kaldıramadı bana ınanmadı hep yalan sÖledıgımı dÜŞÜndÜ..o olanlardan bıde yakınlarım laf gÖtÜrdÜ getırdı dahada bu degıŞtı zaten geÇmıŞte hatalar yapmıŞ kendısı guven problemı var...ondan sonra duzelemedık ...ben bırgun bıle barıŞalım demedım aramadım sormadım ve en son bu olay oldu ınkarda etmedı..bıttı ıŞte ama ben Çok kırıldım affedılır bı yanı yok..bılmıorum artık nıyetı nedır ama paylaŞılmıŞ Şeyler var armızda yada bunlarmı etkılıo bızı hala bılmıorum ...benden 3 ay sonra ıntıhar haberını dydum demekkı okadar problemı var..bı gÖrdÜm zayıflamıŞ yaa berabttı..
Vıjdan azabındadır belkı benım ahımı aldı yarı yolda bıraktı benı...
Allaha havale ettım beddua flanda etmem...ama hala aklının bende oldugunu dÜŞÜÜnorum ve pıŞman oldugunu ıstesede dÖnemez yuzu yok ÇÜnkı..ıkımızde ılk defa hayatımızda ılıŞkımıze sans tanıdık dedık kıymatımızı bılırız aama yapamadık keŞke dıorum o ayrılık bıda barıŞmasaydım neyse Çenem dÜŞtÜ..napım konu aÇılınıca dÜŞÜo Çenem ıÇımdeklerı dıŞarı vuruorum bÖle..belkı olanları hazmedemıorum...

belkıde olanları hazemedıgım ıÇın dÜŞÜÜnorum kafama takıorum yada ınanmak ıstemıorum..ÇÜnkı ınanmak gelmıo herŞey Çok gguzel demekı yalanmıŞ herŞey herese guvenıp ınanıoruz evlılıgı dÜŞÜnÜoduk dırekten dÖndÜk yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…