Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

olsun tatlım çenne düşsün yeter ki herkes burda derdini anlatıyo ama sen çok nadir içini döküyosun anlatki rahatla.eğer içinde ikinize karşı umut olsaydı sende arar sorardın hiç aramadığına göre seni çok fazla kırmış sen bu kadar kafandan silmişken onu tekrar seni üzmesine izin verme.ruhsal problemleri var belli boşuna yıpratırsın kendini.ayrıca hani diyosun ya keşke daha önce ayrıldğımda barışmasaydım diye bende bunu eski lale için diyorum kendime keşke çoookk önce bitseydi ama galba bazı şeyler bizim kontrolümüzde gitmiyo malesef geçmişe bakmamak lazım

gulıncım napım kımseyı dertlerımle kafa ŞıŞırmek ıstemıorum belkıde...Öncedende konumu bıldıklerı ıÇın...canım evlenıp boŞanmıŞ adam zaten eskı eŞıne maıl karŞıdan cvp yoktu adama maıl vede ma attım bıttı ınarda etmedı..zaten belkıde onun ıÇınde bıttı ozaman ve yurumuo dıe kapattı benıde bılıo anlatamaz bana bıŞey ıstedıgı kadar dıl dÖksÜn..ben hayatımda kımseye 2 kez sans vermedım vede hata yapmıŞım..ona ınandım guvendım ben elımden gelenı yaptım..okadar ıanadırıcıydıkı herŞey anlatamam nasıl bukadar ınsanlar rol yapabılıo..ÜstÜne tıtreme derler ya hep yanında derleya Öyleydı belkıde bır anlık boŞluguna geldı belkıde benden ayrı oldugunu dÖnem etttı ..bılmıorum kendımımı avutmaya ÇalıŞıorum acaba yada kandırıorum..hanı ınsanların bır anlık boŞlukları..benı ıstemeyenı ıstemem arkama bakmadan kaÇarım ılk defa yaŞıorum bÖyle bı durum..gulıncım zaman gÖsterıcek kapıma gelıcek o bıgun ama ne zaman bılmıorum...karŞıma neden almadım sanıosun dedıgın gıbı ne konuŞcaktıkkı veya nelerı konu kendılıgındne kapandı zaten .....ben kımsenın peŞŞınden oŞmadım koŞmamda suÇlu oldugum halde aramadıgımı bılırım arayan hep o olurdu...allahım buyuktur..oo Çokk pıŞman olucak yav al baktırdım hep o Çıkıo yok bÖle bıŞey...belkıde hayırlısı bu dıyıp bırakma lazım bu ılıŞkı bıttı...gulıncım napım elımden bıŞey gelmıo..

anladım ecrınn bayılma sakın hehhee
ay bugun son gun yarın yokum...sınavlar var bu hafta bakalım nolcak

deryam ya bende sınava giricem hafta sonu inşallah hepimizinki çok çok iyi geçer yaa dua edelim kızlar birbirimize

kızlar bn bnm eski laleyi bi facebooku ekledim aam bnm deıl başka birinin kabul etti baktım çok az sayıda kız war ve hiç biri sevgilisi değıL hepsini tanıyorum ve şuan hayatındaa biri yok bnm ilşkimşe gelince çok sklıyorum çok üstüme gliyor her ddğimi yapıyor bunaltıo bni her dakika arayıp sesimi duymak istiyormuş ama bnm aklım hala eskide hala seviyorum onu napcam ben

günaydın kıscelerr.umarım sınawlarınız ii geçmiştir aöf sınawıydı sanırım bnm de bi kaç arkadasım gıroo :)) bende ehliyetten geçmişim,sewindim ama ruhsal açıdan tekrar dipteyim.en başa döndüm. mafoldumben
şimdi içim sıkılıo,içimden gelince anlatıcam.sizi gercekten sewıorum,iiiki warsınız.

sınavlarınızda başarılar kızlar :) ben idare ediyorum iş bütün zamanımı alıyor..Rujlar,kremler kendimi kaybediyorum yaparken zemuszemus eve geldiğimde muz kivi vanilya binumum parfüm kokuyorum yerimseniben benimkinden haber yok 11 de yemin varmış galiba görcez bakalım nereye düşcek..onun dışında geceler hariç iyiyim,hepinizi öpüyorumm Şeniz

kızlar bnm eski lalenn sevgilsi warmış bn buna faceten msj yolldım bugün görüşelim die dün gece sınaım war çıkşta müsatim ddi bnde tmm görüşrüz ddm snra döndü ddn senn sevgilin war lsun ne farkeder ddm olmaz ddi.. snra bnmde sevgilim war ayıp olur dedi.. bayah knştuk facete ddm ekle bni eklemem dio böyle takılıyoruz işte dio facete msjlaşıyoruz yaNi snra bnm kız arkadaşm warken sennle buluşamam ddi çok üzüldüm ya bi sevgilisi war we o yüzden cepi kapalı kıza özel hat almş bnde yeni sevgilimden ayrıldım 2 gn önce sıktı die yine bunalımdaydım eski sevgilimde gitti off offf :/(

ya bnmkinin sevgilisi yokmuş bana yalan sölemiş?? bi ortak arkadaşımızdan öğrendim ne yapmaya çalışıo bu ya?? facete hala bekletio eklemem dio bekletio ya bu arkadşlarına kesin bitti dönmem dedi die laflarını yutmamk için mi dönemio bana kesin öle çnkü silen adam facetede konuşmaz bana dioki facete konuşalım .. off kızlar son çağre artık bnmkinin yoluna çıkcam yoksa asla br araya gelemem ben

canım bak eger senı sevdıgını düşünüyorsan dırek ılk fırsat olabılecegı yerde karşısına çık onun çünkü bak ben tesadüfen Allah bır olay yaptıda aradım ozaman ilişkim var dedı pekı dedim sustum sonra aradım görüşelimmi dedim klahve içeriz dedim ok dedı ve dırek benı arama demek ıcın gelmıştı ona ne olursa olsun kımse umrumda degıl ve ben degıstım hata yapıyoruz bır daha yaşama gelmeyeceğız lutfen dedım oyle kabul ettı ama asla lafımı yemem ben handeden ayrıldım ınsanlar saçmalama ayrılmazsınız ayrılamazsınız dedıler ben hayır bıttı dedım şimdi millete söylersem ıkıncı sınıf ınsan olurum ve tekrardan sana güvenene kadar barıştım demeyeceğim dedı ve aynen bende kendı çevreme dıyemem ben barıştım dıye kıyamet kopar benım cevremdede görüştüğümü duyan arkadaşlarım en yakınlarımdan bıle saklıyorum çünkü boyle bırseyı söylemek gerçekten bır süre sonra çok zor hatta ımkansızi.

Son düzenleme:
mrb kızlar benden bugn ayrıldım sevgilimdenn bu erkeklerin hepsi böyle yalancımııı ??

erkeğine göre değişir benım aşkım asla yalan söylemez.laf ağızdan bır kez çıkar ve bu söze uymak gerekır söz namustur mantığında ıstısnalar var yanı anlayacağın.

bnmkide aynı sevio elbette bni ama arkadaşlarına bitti bi daha dönüş yok die ağır laflar ettği için dönmeye cesareti yok napcam bimliyorum bnm arkadaş çewrem bana karışamaz yüzden bnm bi sorunm yok ama onun war dioki bn sildrdim arkadaşlarımın msninden seni bi daha eklesem saçma olmaz mo dio biz faceookta takılalım işte dio inadını nasıl yenip barıışcam bilmiyorum görüşelm ddğinde müsaitim ddi snra bnm profilmde ilşkisi war yazıodu bn sildim snra bakmş profileme(( ki arkadaşlık onayını hala bekletio profilem bakmak için)) dedi senn sevgilin war olmaz vs bnmde war o warken sennle görüşemem dio napcam bilmioyrum bi msj attım faceten duygularımı anlatan henüz bi cwp gelmedi çnkü nte girio 2 dak bile kalmıo off çok zor yaa

canım bak benımkıler ve onunkıler bız mahkemelık oluyorduk az kalsın buyuzden dolayı ve benım aldatmam üzerine bıttı kaan dıye cok yakın bır arkadaşı var geçen şüphelenmış oğlum noluyor demiş öyle işte dedim hande garip olacak dıyor ama ınan bana ne benım ne de onun umrunda çünkü bız ılk zamanlardakı gıbıyız şuanda.ve yerı geldıgınde gene öğrencekler ve emın ol bence ona şunu söyle ben yada sen mılletın lafıyla ok yaşayalım ama onlar bızı yanlız bırakıp kendı ilişkilerine bakarken,onların yanlarında bırılerı varken neden bız sevgımızı yaşayamayalım kımse umrumuzda olmasın bak msne ıstıyorsan ekleme,ıstıyorsan face kaydetme ama görüşelim de ve gerekıyorsa sevgılıde olmayalım değiştiğimi gör öyle kendı kararını ver de.gerçekten onu istiyorsan ben yaptım ve ınan bana şuanda msnındede,faceındede varım ve ıstedıgım gıbı ıstedıgım zaman arıyorum onu.istediğim gibi görüşüyorum gün geçtikçe ispatlarsam kendımı arkadaşlarıda bılecek bılmesınler kımse umrumda değil.ben onu sevıyorum o benı mıllet bılse nolcak bılmese nolcak bunları söyle ona ınan bana işe yarıyor.

ve mesajla,facele uğraşma bır anda çağır yada karşısına çıkabılme durumun varsa karşısına çık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…