gulİncİm neden yaptıgını bende ÇÖzemedİm anlamıorumda..oda benİ tanıdıysa bana yaklaŞamıcagnı bİlİo...evet soktu aramıza ben onu dİnlemedİm almadım bİle karŞıma bİ maİl atttım bİttİ...emİnİm Çok pİŞman oldu..canım uzun zaman Çok guzel geÇtİ..ben bunu bıraktım hırsmı aptı ne ondan sonra degİŞtİ neyse ayrıldık İİmİzİnde hayatına bİrİlerİ gİrer gİbİ oldu ama olmadı arkdaŞ oolarak gÖrdÜk galİba..ben yapamdım oda yapamadı dÖndÜ aradı Çok ugraŞtı ben Ço ret ettİm..ama bİİzmkİ ne zamankİ ben onda aryıyken bİrİyle gÖrÜŞtÜgÜmÜ Ögrendİ degİŞtİ daha dogrusu aldattıgımı dÜŞÜndÜ ama olanları bİlmesİne ragmen kendİsİ geldİ ben kaÇkaere bıraktım artık unuttum ama hep be bİtİrelİm dedİm o demedİ bugune kada Çabaladıda ama bİyerde tıkandı heralde yaada kaldıramadı bana İnanmadı hep yalan sÖledİgİmİ dÜŞÜndÜ..o olanlardan bİde yakınlarım laf gÖtÜrdÜ getİrdİ dahada bu degİŞtİ zaten geÇmİŞte hatalar yapmıŞ kendİsİ guven problemİ var...ondan sonra duzelemedİk ...ben bİrgun bİle barıŞalım demedİm aramadım sormadım ve en son bu olay oldu İnkarda etmedİ..bİttİ İŞte ama ben Çok kırıldım affedİlİr bİ yanı yok..bİlmİorum artık nİyetİ nedİr ama paylaŞılmıŞ Şeyler var armızda yada bunlarmı etkİlİo bİzİ hala bİlmİorum ...benden 3 ay sonra İntİhar haberİnİ dydum demekkİ okadar problemİ var..bİ gÖrdÜm zayıflamıŞ yaa berabttı..
Vİjdan azabındadır belkİ benİm ahımı aldı yarı yolda bıraktı benİ...
Allaha havale ettİm beddua flanda etmem...ama hala aklının bende oldugunu dÜŞÜÜnorum ve pİŞman oldugunu İstesede dÖnemez yuzu yok ÇÜnkİ..İkİmİzde İlk defa hayatımızda İlİŞkİmİze sans tanıdık dedİk kıymatİmİzİ bİlİrİz aama yapamadık keŞke dİorum o ayrılık bİda barıŞmasaydım neyse Çenem dÜŞtÜ..napİm konu aÇılınıca dÜŞÜo Çenem İÇİmdeklerİ dıŞarı vuruorum bÖle..belkİ olanları hazmedemİorum...
Ecrİn ne yazmıssın Şeker Öle kızz nedemek
ya bnmkinin sevgilisi yokmuş bana yalan sölemiş?? bi ortak arkadaşımızdan öğrendim ne yapmaya çalışıo bu ya?? facete hala bekletio eklemem dio bekletio ya bu arkadşlarına kesin bitti dönmem dedi die laflarını yutmamk için mi dönemio bana kesin öle çnkü silen adam facetede konuşmaz bana dioki facete konuşalım .. off kızlar son çağre artık bnmkinin yoluna çıkcam yoksa asla br araya gelemem ben
mrb kızlar benden bugn ayrıldım sevgilimdenn bu erkeklerin hepsi böyle yalancımııı ??
canım bak eger senı sevdıgını düşünüyorsan dırek ılk fırsat olabılecegı yerde karşısına çık onun çünkü bak ben tesadüfen Allah bır olay yaptıda aradım ozaman ilişkim var dedı pekı dedim sustum sonra aradım görüşelimmi dedim klahve içeriz dedim ok dedı ve dırek benı arama demek ıcın gelmıştı ona ne olursa olsun kımse umrumda degıl ve ben degıstım hata yapıyoruz bır daha yaşama gelmeyeceğız lutfen dedım oyle kabul ettı ama asla lafımı yemem ben handeden ayrıldım ınsanlar saçmalama ayrılmazsınız ayrılamazsınız dedıler ben hayır bıttı dedım şimdi millete söylersem ıkıncı sınıf ınsan olurum ve tekrardan sana güvenene kadar barıştım demeyeceğim dedı ve aynen bende kendı çevreme dıyemem ben barıştım dıye kıyamet kopar benım cevremdede görüştüğümü duyan arkadaşlarım en yakınlarımdan bıle saklıyorum çünkü boyle bırseyı söylemek gerçekten bır süre sonra çok zor hatta ımkansızi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?