Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evlerimiz yakın sayılır bi arabaya bindimi 10 dak ordayım yürüyerek yarım saatte gidilir iş yerinede öle yakın bana ama o cesareti kendimde bulamıyorum ben ya terslerse ama bimliyorumda belki ilşkiye hazır değil şuan hattı kapalı başka bi hat almş ulaşamıyorum bitek faceten konuşuyoruz hani sveglin war nie facebookta 30 40 msj atıosun madem sevgili aldatmak istemiyorsun knşmak istemiyorum de kes at ama onuda yapmıo.. bi gün msj atcam ama bn sizin oraya gliyorum akraba ziyaretine şurda görüşelim die anca öle olcak yoksa yok yani oda arkadaşlarından çekinio sözünü yutup barışmak istemiyor bu yüzden

canım bak adam arkadaş meraklısı benımkısı ama ben serseriyim resmen ben karşısına çıkma cesaretı nasıl buldum sana onu anlatıyım bır sürü saçma sapan ınsan tanıdım tatılde ve geri dönerken rüyamda benımkını gördüm ağladım o sırada yanıma bır kız geldı yanım sonradan doldu aydında ve bana neyın var dedı söyledim kıza neden gitmiyorsun dedi anlattım dediki sana bsy söylicem bır seyı bır kere yap ama tam yap dedi ve bnaa kendı hıkayesını anlattı ınanamadım onun hikayesıne benzeri bırseydı ve o başarmıştı neden yapmıyım dedim ve kendımde cesaretı buldum ve ben değil kız ona mesaj attı benım hattımdan yarın tekırdağdaysan sana kahve ısmarlıyımmı dıye kımsın diye sahurda mesaj atmış düşün adam aramasın dıye telımı silmiş,adım hande diye yazdı kız ve benı ertesı gün benımkı aradı gel kahve ıcelım dıye ınanamadım hala duacıyım o kıza ne adresı var ne bırseyı sankı Allah yolladı onu bana yapamazdım ınan cesaret edemezdım ve kusura bakma ama arkadaşlarından çekınıyor o bu deme bunların arkasına sakın sığınma yada sana bunları neden göstermesıne ızın verme ınan bak bana babasının ortağı benımkının yan odasında çalışıyor ve şuanda fahrı rahat rahat konuşuyor artık ınan barışırsa ılan vermek zorundamı bu çocuk yapmayın ya bır süre aranızda kalır ve hersey ıstedıgınız gıbıyse ozaman söylersinzi ınan bana keşke fahrı ıstemesede hıc söylemesek ınsanlar burunlarını sokmasa ılışkımıze dıyorum ve kımseye söylemek zorunda degılsınız derken sıze lıselı aşıklar olun herkesten saklayın demiyorum ama bırılerıne söylemek lafları altında kalmaya neden oluyor ınan bana ben en yakın arkadaşıma desem onu kaybedıcem emınım çünkü mahkemeye verıcem dıyor her zaman ama ben onu gönül hapısanemde zaten tutuyorum bence ılan etmeyelım ama yaşayalım bı daha ne zaman geleceğiz dıye söyleyebılırsın ona.

ya bnmkide bitti dönüş yok dedi dönüp lafını yemek istemiyor ki gerçekten silmek istese msjlaşmaz bana burdan takılalım diosa demekki arkadaşlarından çekinio öle çok arkadaş çewreside yok onun biliyorum ddğimi yapcam ama sizin oaray geliyorum şugün şurda görüşelim die anlatcam herşeyi ins olumlu şeyler olur oda sevio ya sevmese bu kadar zmn snra kalkıp bnmle konuşmaz facete off off

canım bırseylerı çözmek istiyorsan yüzyüze görüş.

istiyorum elbette ama ilk tmm müsatim dio snra lafı çewrio o yüzden bnm karşına çıkmam lazm yoksa bn asla barışamam onunla bide akşam gidim ki kaaranlık kimse görmesin bizi arkadaşları görür snra

nıye bunun bütün çevresı aynı mahalleden mı kı?
sen en ıyısını bılırsın ama canım şu var seven ınsan gelır,laga luga yapmaz ben bunu anladım.bak ben bugun fahrıyı ağlattım telefonda anında sonra kalktı geldı.gelemezdi imkansızdı noldu yapmasın seven ınsan gelır ,çeşitli bahaneler arkasına saklanmaz.emın ol buna ben eskıden böyle düşünmezdim ama yaşadıkca evet seven ınsan gelır diyorum.ve ınan tek senın çabalamanla hıcbır şey olmaz ve ıgrenç sekılde bızı 5 çayında bır gören olsa tüm tekırdağa malzeme olacakken adam gelmeyi göze aldı,ailesi bile duyabılırdı değil arkadaşları ki aılelerımız bıle asla der durumdalar artık oyüzden sakın kendını barışcam dıye kaptırma.sevıyorsa senın çabanı görüp onunda bsyler yapması lazım.

çok sosyal bi çocuk değİl aslında mahallede takıldığı çok yakın bi knkası war onun warsa yoksa ailesi akrabaları bide iş yerinde arkadaşları war yani öle biri değİlseven insan gelir evet ama bide önceden barışmam etmem die atıp tutan biri isen gelmen karşıdakinin öabası ile olur bi kere daha buluşalım ddm saat gecenn 2snde atıp özür diledi sebeplerini söledi niçin elemedğini tatlı rüyalar faalan dedi yani bu çocuk birz hem içine kapanık hemde hafif dengesiz hem müsaitim diyip snra hayır diyen adamdan ne beklersin ki :)

canım belkı sana çok sert gelmiş olabılır verdıgım cevaplar ama ınan benzerını yaşadım ve yaşamaya devam edıyorum ve ınan benım hatalarım çok büyük hatta ılk çıkmaya başladığımız andan ıtıbaren ama bıtırme sebebınde çok haklıydı sürekli kavga eden,ona başka bır ılışkı ıstedıgımı söyleyen,erkeklı kızlı bır grup arkadaşlarımla aynı evde kalan onun tüm karşı çıkmalarına rağmen ve en son nokta onu en yakın arkadaşının oldugu ortamda aldatıldığını duyan bır insandı fahrım.çok çaba gösterdi o bana çok katlandı arkadaşları artık yeter sevıyorsa sevmenınde bır adabı var dedıler.haklılardı.onun üzüntüsü umrumda değildi üzüldükce daha çok üzülsün acı çeksin istiyordum çekip gitmelerinin askerde olmasının intikamını alıyordum ve en ağırı kaanın benı görmesi oldu.haklıydı gitti başka ılıskı yaşamayı denedi,denettirdiler yapamadı bocaladı ve yaşamaya devam etmeyi denedi o sırada yenıden hande gel dedi ve o da bu kadar zaman yaklaşık 5 ay sonra yenıden deneme kararı aldı ne yaşadığınızı en ıyı sen bılırsın ama bu kadar şey yaşatmamışsındır sanırım.ve bahsettıgım kısı için aılesınden,canından 2 yakın arkadaşı daha kıymetlı duysalar kıyamet kopacak yada benım ıcın benımkıler aynı değerde ama hıcbırısını bız yaklaşık 2 haftadır görmedik konuşmadık neden çünkü sevgimiz ağır bastı canım bır kez dene çık karşısına hala olmaz dıyorsa sende kendı yoluna git inan sevmek çok farklı bana bır gün bu hale geleceğimi fahrim için deselerdi inan gülerdim ama bunları yazarken bıle zamanında yaptığım hataları anlıyorum ve onun sevgısının gücünü görüyorum ınan bıraz olsun senı sevdıyse hersey düzelecektir.

elbette sevdi ama işte ne ben cesaret ediyorum nede o ama karşısına çıkıcam çok güsel bi mail attım ona senn ddklerinin hemen hemen aynısı demiştim sabah attım ama o nete girmedği için cwp gelmedi çnkü bakıyorumda msne hiç girmedi inş hakkımda hayrlısı olur çok emek harcadım onun için karşılığını verir bana umarım

bide önceden barışmam etmem die atıp tutan biri isen gelmen karşısındakının çabası ıle olur demişsin ben burada onu haksız çıkarmaya çalıştım neden dıye ecrınle sürekli düşündük ama şu var benım herseyımı bılen çok yakın bır arkadaşımla görüştüm ve fahrımı daha ıyı anladım neden boyle davrandığını ,benım en yakın arkadaşım bıle kızım adamı aldattın adamda nasıl bir forsun varsa adam bır telefonuna geldı hay maşallah ben onun arkadaş cevresınde olsam oğlum kız bır kere aldattı hep aldatcak boynuzlar kaç tane oldu dıye dalga geçerdim tabıkıde zamanla cevresıne söyleyecek dedi ki bunu diyen insan benım en yakın arkadaşım.bu adam geldıyse 5 ay sonra ınan bana seven her ınsan gelır .
söyledğim insan tek ınsan herseyımde yanımda oldu çok şükür vede kımseye bısey demez tek söyledğim insan bunu dedi düşünebiliyormusun?
umarım okur ama karşısına çık bence.neden cesaret edemıyorsun ki şuanda sevgilinmi yada sevgilin gibimi konuşuyorsun hayır.ee kabul etmezse yarın ne değişcek hiçbirsey kendı yoluna gıdeceksın yanı her ıksıındede elınde bırsey olmayacak oyuzden bence cesaret etmelısın.

Son düzenleme:
ama öyle o bni deli gibi seviyordu biz bikere ayrıldığımzda öldü inadndan msj bile atmadı yaa ben istedimde oldu yoksa kalbine gömer gider yani yok böle bi inat insan annesi isteği bişeyi yapmadı die annesine 7 sene anne dememiş adı ile hitap etmiş böle inatçı biri yol nasıl gelsin bnm çabamla olak yani

ilişkini en ıyı sen bılırsın ama arkadaş,eş,dost gelmeme sebebı asla olamaz bundan emın ol kendı duygularından emın olmayabılır karşındakı ama ben ılkte dedıgım gıbı mesajı,faceı,msnı boşver sanal şeylerle uğraşma dırek karşısına çık.

günaydın kızlar

ki deli yolda yürüyormuş
birinci deli; ben gidiyorum susadım demiş
ikinci deli; hazır gitmişken benim içinde içiver demiş.
birinci deli; tamam deyip gitmiş on dakika sonra gülerek gelmiş.
ikinci deli; ne oldu diye sormuş
birinci deli; ha hay kendi yerime temiz su, senin yerinede boklu su içtim de

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz

günaydın umudum ve günaydın kızçeler.
güzel ,mutlu ,yenı neşeliklerle dolu bir hafta olur umarım.

günaydın hayata nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım umarım iyisinizir

ben gayet ıyıyım benım lale ıle barıştım.gebzeye gıdıp geliyorum iş için belki anadolu yakasına taşıncam annemler ne zaman ıstersen dıyorlar ama ben bır süre daha boyle ıdare edeceğim.hersey bekledıgımden daha ıyı durumda şuanda.sende ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…